Şimdi Ara

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
45.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar ilandaki araca en son ne kadar verilir?
    28900 yazıyor ilanda Fiyat bana yüksek geldi artı lpg mevcut değil kafam soru işareti var açıkçası...27000-27500 gibi bir rakam versem çokmu gider acaba?

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-full-civic-83212395/detay

Bu araca en az 5 yıl binmeyi düşünüyorum..
    Sizlerinde fikirlerini alıp sahibini arayacağım pazartesi günüde bakmaya gitmeyi düşünüyorum. Yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytekk -- 5 Mayıs 2012; 14:18:10 >

• ?
  • 130000 km bir de 2005 model :) Milletin totosu zemzem suuyla yıkanmış mıdır anlamadım.Binildikçe kıymetleniyor .
    Fiyat vermesi açısından kaçırdıgımbir fırsatı yazayım 2005 82 binde ls modeli 23.500 e inmedi diye almadım .Aptal kafam 23750ye alacaktım çamurluk ve kapıda yüzeysel boya vardı sadece :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PIERzig -- 20 Mayıs 2012; 19:40:43 >
  • Bir araba alalım dedik piyasa almış başını gitmiş:)
    birde az önce komşu geldi 2007 82.000 gümüş gri en boş model fiat punto su 1.3 75 hp galiba..pazarlıksiz 21 istiyor. Bir yıllık kaskosu nu hediye olarak fiyattan düşecek oldu..
    Araçta sağ kapının alt kisminda 2 cm2 genişliğinde yarım cm derinliğinde gocuk var başka birşeyi yok:)
  • Kilometre ye bakarsak o fiyat biraz fazla.
    Ben 2 hafta önce 2006 75 bin de olanını aldım 27750 ye.
    Ondan önce 2004 ES vardı kaza yaptım pert oldu sonra bunu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Kilometre ye bakarsak o fiyat biraz fazla.

yorumunuz için teşekkürler.
    önümüzdeki pazar bir oto pazarını gezeyim diyorum belki temiz bir araç denk gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytekk

quote:

Kilometre ye bakarsak o fiyat biraz fazla.

yorumunuz için teşekkürler.
    önümüzdeki pazar bir oto pazarını gezeyim diyorum belki temiz bir araç denk gelir...

Bak dostum sahibindene gir Vtec es lerde Samsun'u seç terme de var bir tane temiz bişeye benziyor ona bak derim
  • Yardımcı olduğun için sağol..
    Siyah renge isinanadim bir türlü.. Kuzenin komşusunda 2004 bej varmir makyajlı kasa lpgli ..450 liralık hasar kaydı mevcut...solmu sağmi tam hatırlamıyorum arka çamurlukta bir parça boya var dedi. 29 diyomus 28 gibi alınır diyor ona bakmaya gideceğim...
  • 2004 ve 28000 TL.yapma etme.
  • Anlaşamadık o arkadaş ile :) 25 bin verdim 27500e indi daha aşağı inmedi bende çıkmadım satma niyeti yok galiba ....şeytan diyor 4-5 bin daha koy dizel focus yada 407 al...
    kafam allak bullak oldu açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytekk -- 8 Mayıs 2012; 21:31:50 >
  • bu ikinci el piyasası adama sıfır araba aldırır.yok böyle bişey.8-10 yaşında arabalara istenen paralara bak
  • 2004-2005 model araçlara o kadar para verilir mi arkadaşım...27 var desek 5 de çeksen hiç olmazsa yeni kasa alırsın olmadı sıfır alırsın...Yazık 24-25 civarı fazla verilmez o araçlara...Olmazsa sıfır alınır....
  • @last06
    Yazık o kadar para verilmez diyorsun fakat, ben kaza yapıp pert olan 2004 Civic için kaskodan 26 bin lira para aldım.

@ bytekk kardeş
    Bak sen sözümü dinle siyah araba candır sen görüş pazarlık yap al o arabayı :)
  • Millet bir sazan denk getirirmiyiz diyor ama :) inşallah bu durumda sazan olmayız...
    #bu gün biraz gezdim dolaştım iki tane 2008 eleganc buldum vuruk çizik boya yok ikisinde lpg mevcut. Birisi gümüş gri galeride 34 dedi son diğeri bej renkte direk biniciden oda 33.5 diyor düşünüyorum bir türlü karar veremedim bu kasalarada siyah ve beyaz çok yakışıyor iki renkten biri olsa alacaktım renk konusunda kararsızım açıkçası:)
  • quote:

@last06
    Yazık o kadar para verilmez diyorsun fakat, ben kaza yapıp pert olan 2004 Civic için kaskodan 26 bin lira para aldım.

@ bytekk kardeş
    Bak sen sözümü dinle siyah araba candır sen görüş pazarlık yap al o arabayı :)

On gün daha bekleyeyim diyorum
    bakarsın uygun birşey denk gelir.
    Hem işlerimin yoğunluğu geçer.
    #2007 80.000 1.3 75 hp grande puntoya ne kadar verilir?komşu satacakda ilk önce bana geldi 21 diyor bana sanki fiyat yüksek gibi geldi aracı zamanında 10 kişi birleşip grup olarak çok uygun fiyata almışlardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytekk -- 9 Mayıs 2012; 21:45:48 >
  • 2005 Vtec es sıfır 28 binliraya almıştım..Ne oldu roket mi taktılar bu araçlara....Yeni kasaların 2007-2008 i 33/35--36 lara giderken eski kasa yol bilgisayarı bile olmayan 110 ps bir araca o parayı vermektense 33-35 bine bir üst kasayı alırım...26 binlira kaskodan para alman olabilir zaten kasko değeri herzaman fazla çıkar....Kişisel fikrim 24-25 ten bir kuruş fazla vermem....Tabi para sizin .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

2005 Vtec es sıfır 28 binliraya almıştım..Ne oldu roket mi taktılar bu araçlara....Yeni kasaların 2007-2008 i 33/35--36 lara giderken eski kasa yol bilgisayarı bile olmayan 110 ps bir araca o parayı vermektense 33-35 bine bir üst kasayı alırım...26 binlira kaskodan para alman olabilir zaten kasko değeri herzaman fazla çıkar....Kişisel fikrim 24-25 ten bir kuruş fazla vermem....Tabi para sizin .....

Çok haklısınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş 95 model corolla 1.6 lar bile ne kadar para ediyor neden çünkü sorunsuz. Aynı şekilde vtec 2 lerde sahiplerini hiç bir zaman yolda bırakmamıştır. Az yakar iyi kaçar bu yüzden de 2. elde peynir ekmek gibi tutuyor...
  • Araba almak gerçekten çok zor ismis:) her baktığın araçta mutlaka birşey çıkıyor.. Bu gün yine bir araca baktım 2005 vtec es 150 binde lafta iki parça boyalı olan araçta 10 bin liralık hasar çıktı son fiyatı 25000 e indi sahibi. Araç sağ taraftan kaldırıma çıkmış sağ tarafı çıtadan altı işlem görmüş boydan boya boyalı, amasör salıncak falan ıvır zıvır değişmiş.... 20.00 0 den bir kuruş fazla etmez bence....
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

2004-2005 model araçlara o kadar para verilir mi arkadaşım...27 var desek 5 de çeksen hiç olmazsa yeni kasa alırsın olmadı sıfır alırsın...Yazık 24-25 civarı fazla verilmez o araçlara...Olmazsa sıfır alınır....

Parasal yönden sıkıntı yok biraz daha çıkabilirim ama yazın düğün yapacağım için fazlada yükseğe çıkmak istemiyorum açıkçası..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.