Şimdi Ara

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
45.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PIERzig

Piyasa böyle dostum millet burnundan kıl aldırmıyo ..
    Değişensiz es bulamadım .
    Hadi ls alayım dedim yok onlar bile oyle fiyatlar cekiyor ki
    Ben de 6 ayı aşkındır vtec arıyorum yok
    Adam 2001 es 'e 23bin istiyor varın gerisini siz düşünün .

Ben de dönüp dolaşıp civic vtec 'e geliyorum ama fiyatlar böyle giderse sanırım dream alacağım ya da değişensiz bir golf.

Bu gün akşama kadar gezdim civic atlamayınça 2000-2001 golf 1.8 higline ve passat full ünü aradım bilhassa sedefli siyah olanlardan bir tane bulsamya yok yok yok sarısı var, yeşili, mavisi var ama sedefli siyah yook :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galerici bir arkadaş vardı 2008 g.gri temiz civic elegans var sana verelim başkasına 34.5 sana 34 olur araca kefilim demişti bende siyah olsa olurdu dedim geçiştirdim bu gün yanına uğradım 34.5 a satılmış....

• Sunroof sizin için olmasada olur bir donanımsa dream yada premiumlara bakın derim.
    O deri döşemesi olan aracın ilanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Sunroof sizin için olmasada olur bir donanımsa dream yada premiumlara bakın derim.

Ilan bu iç resimleri yok...

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-keyifli-surus-isteyenler-icin-85273678/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytekk -- 21 Mayıs 2012; 14:10:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytekk

quote:

Sunroof sizin için olmasada olur bir donanımsa dream yada premiumlara bakın derim.

Ilan bu iç resimleri yok...

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-keyifli-surus-isteyenler-icin-85273678/detay

Bu araba arkadan bi yerden darbeli kalıbımı basarım ... dikkat edersen bagaj kapağı sağ soldan eşit aralıklı degil...
    Ve bunu da belirtmemiş ilanda helal olsun

Ben de bunu almaya niyetlendim ama boyalı falan diyor .Uzunca zamandır takip ediyorum 25bine anlaşırım belki diye düşünüyorum ama kredi epey fazla cekmek gerekecek ne yapsam bilmiyorum beklesem mi acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-degiseni-olmayan-82-300-km-de-civic-vtec-86521891/detay/

• Gözüne sağlık dostum Ben o kadar dikkat etmedim ama sayende bişey daha öğrendim:)

bu gün temiz bir accent admire buldum polisten 2004 model 80.000 beyaz renk 1.6+brc kıt var güvenlik paketli abs li boya falan yok 17 ye anlaştık yarım saat sonra vaz geçti...

• Arkadaslar sizlere benden bir tavsiye aldığınız arabanın parasını iyi hesaplayin elimizdekini avucunuzdakini vermeyin arabaya. Aldıktan sonra elinizde hemen hemen bi 2 bin lira kalsın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bytekk

Gözüne sağlık dostum Ben o kadar dikkat etmedim ama sayende bişey daha öğrendim:)

bu gün temiz bir accent admire buldum polisten 2004 model 80.000 beyaz renk 1.6+brc kıt var güvenlik paketli abs li boya falan yok 17 ye anlaştık yarım saat sonra vaz geçti...

Sen bu kadar uğraşıyorsun bak gor temiz bir tane düşecek sana :)

• Inşallah :) komşuda punto yu satmaktan vaz geçti temiz corolla elegans arıyordu düşük km kazasız bulamadı oda..

• Araba aramasan cok cikar karsına ama ariyorsun ya :)

• quote:

Araba aramasan cok cikar karsına ama ariyorsun ya :)

Gerçekten zor ismis:) ilk defa başıma geliyor :)

cerato için ne diyorsun?
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-advance-fulll-81369340/detay
    gözlemlediğim kadarı ile civicten aşağı kalır yönü yok
    konfor olsun yalıtım olsun araştırdığım kadarı ile yorumlar olumlu..
    1.6 ex advance dizel olsa birde tadından yenmez ama..yakın yerlerde bulamadım daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytekk -- 22 Mayıs 2012; 20:02:30 >

• Binip kullanmadığım bir araba ne desem yalan olur Valla fikrim yok

• quote:

Binip kullanmadığım bir araba ne desem yalan olur Valla fikrim yok

25-30bin tl ya kadar alınabilecek otomatik civic tercihen tüplü sizce dream, elegance, premium, vtec es, vtec ls,.. çok seçenek var ve ben honda hakkında çok bilgi sahibi değilim. aslında dizel focus ile honda civic arasında kaldım. araba pazarına gittim, vatandaşın hiç acıması yok şişmiş iyice fiyatlar ve çok fazla problemli araçlar. iyi bir araba bulalım 5-6 sene binelim dedik öyle kaldık. yardımcı olursanız sevinirim.
  • bytekk
    Ben de vtec arayacak sabır kalmadı VE 2001 ilk sahibinden bi golf confortline buldum aldım :)
    Allah sana da aradıgın gbi araba nasip etsin ama gerçekten sabır işi markaya bakma temizi bulursan piyasası iyi olan kaçırma derim :)
  • o fiyata 2007 dream yokmuydu yaw
  • bence araba alınacaksa bir kaç tane tercih yapıp beklemek. hangisi aklına yatarsa onu alacaksın.
    ben tesadüfen sıfır hatasız honda civic 2005 model füme-mavi aracı 23000 tl ye hemde honda efe 2. elden aldım.1,5 sene önce.
    gayet memnunum ve ben aldıktan sonra cevremdeki 5 arkadaşımada honda aldırdım. hepside sabırla bekledi çok uyguna çok iyi arabalar aldılar.
    bu iş nasip kismet işi.
    ALLAH kaza bela vermesin kimseye
  • Sirkülasyonu çok bir araba. Alıcısı da çok satıcısı da.

Hayırlı satışlar
  • 25.ooo e temiz vtec es bulunur mu kmsi düşük?
  • 2005 model nedir ki 98-99 modelleri bile peynir ekmek gibi gidiyor. Hakkini yemeyelim iyi araclar. Gecen sene alacaktim 2000 model ies, fiyati 18.900 tlydi. Araci satan bayiideki temsilci ile gorustum Bu arabayi alsam 2 sene sonra satmak istesem zarar eder miyim dedim. Kar bile edersin dedi. Ama arac full ve cok temizdi. Ama almaktan vazgectim. O gun bugundur hala honda sevdam devam ediyor. Allah insallah bize hondaya binmeyi nasip eder.

• İnşallah , amin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.