Şimdi Ara

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
45.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lahosmania

25.ooo e temiz vtec es bulunur mu kmsi düşük?

vtec ls vermiyolar o paraya şu anda.ama belli de olmaz tabi
  • bahsettiğin arac en full olanı. Es full LS boş. ama senin söylediğin paraya LS bile zor alırsın. 2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES Düz vites lerin fiyatı 28.000 civarı o da normal zaten. ben de var bir tane satılık. Özel plakalı
  • vazgeçilmez bir araç gerçekten. ben şu an 2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES Düz vites kullanıyorum ve çok ama cok memnunum. Honda nın tadını alan başka araca binmez :)
  • 2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES Full Düz Vites BRC LPG Özel Plaka 110.000 km de

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi?
  • merhaba.bende buaralar vtech ES lere merak sardım ama benim kotu tecrubelerim neyazıkki insanlara guvenimi azalttı ogrenmek istedigim 2004 model 1.6 bir honda civic in ES mi LS mi oldugu kesin olarak nasıl anlaşılır ruhsattamı yazar aracta mı yazar kandırılmk istemiyorum..
  • ES olan da sunroof sis farı ve çelik jant vardır. ama LS de ne çelik jant ne sunroof ne de sis farı var. burdan anlayabilirsiniz
  • peki bu 3 özellikte sonradan eklenebilen özellikler yinede kesin çözümmüdür sorumu mazur görün dilim fena yandı otomobilde de
  • birde sizin araç kaç km de ve fiyat ne istiyorsunuz?
  • sis farı ekelenbilir çelik jant eklenebilir ama sunroof eklenemez. piyasada LS ye sis farı ve çelk jant takıp bu araba ES diye satmaya calısan çok insan var. ama sunroof olmayan ES değildir
  • araç 110.000 km de özel plaka brc lpg 2005 VTEC ES 28.000 TL araç istanbulda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07cvc -- 30 Mayıs 2012; 4:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07cvc

araç 110.000 km de özel plaka brc lpg 2005 VTEC ES 28.000 TL araç istanbulda

Aracın kaza, boya vb durumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetery

peki bu 3 özellikte sonradan eklenebilen özellikler yinede kesin çözümmüdür sorumu mazur görün dilim fena yandı otomobilde de

Arkalarda disk değilde kampana vardır frenlerde en garanti çözüm.
    Sunroof da büyük etken anlamakta tabi ama hem sunroofsuz hem es de var piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah bide yol bilgisayarı olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07cvc

2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES Full Düz Vites BRC LPG Özel Plaka 110.000 km de

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi?

Hayran kaldım dostum kazasız belasız kullan inşallah
  • ARKADAŞLAR 2005 manuel vtec es 80.000 km de araçta herhangi bi boya yok ne kadar eder ??
  • arkadaşlar 80binde 04 makyajlı kasa es sunrooflu brc tüplü boyasız kazasız otomatik bakımları yapılmış araç ne eder ? Ayrıca 70binde tüpsz.. Tskler saygılar
  • Benim anlamadığım sahibinde de bir çok ilan var ama özellikle Antalya arabalarının fiyatları çok uçuk. 25 - 26 bine 2005 model temiz arabalar buluna bilir bence. Bu kasalarda benim favori renklerim Galaksi Gri ve Bej:)
  • aslında ederi 25000 ama çok talibi var ve otomatikleri çok tutuluyor. 27000 den aşağı bulursanız alın derim
  • valla 27 dese de razı olacam ama nedense arabam olmadığı için mi bana öyle geliyor herkesin arabası altın:)
    tüpsüz ü 28 tüplüsüne 29 istiyorlar:) bana sorarsanız ederi tüplüsünüz tertemiz ise 27dir.
    çok araba baktım forumlarda arastırdm gördüğüm fiyatları verdim sahiplerine ama gel gör ki millet internete bakıyor arabasının kmsınde yada yılında yada özeliğinde yok yada tok satıcılara(keyfe keder acaba arabama kac verirler diye adam piyasasından 2bn lira üstüne yazıp koyuyor) bakıyorlar ve fiyat biciyorlar..

2bn lira pazarlık fıyatı 2 bin lira da internete koyduğu için (internet piyasası) 4bn liraya yaklasık ucuk rakamlar var gibi geliyor. her arabanın ederi değeri vardr ama bu eder bu değer bugun alıp yarın satsam aynı fıyata satabılmem demektr diye düşünüyorum öyle 1 niyetım yok ama 2-3 yıl sonra model yukseltmek istesem 10bn lira zarar ederim gibi geliyor hani derler ya temizse 3e 5 e bakma 1000 2000 fazlasını ver diye genelde arac sahipleri diyor bunu nedense ztn bunu hıc anlamıs değilm...

Elemanın teki keyfe keder satıcı ama yurt dısına cıkacam vs yazmıs ılana koymus pıyasasından 3bn lıra fazlasına . koyduktan 10 gun sonra aracla kaza yapıyor ılan altına not dusmus ve yenı fıyat yazmıs eskı fıyatın 3bn lıra altına:) böyle yapa yapa perte cıkartacak aracını:D:D:D

• 2005 model aracıma duygusal olarak bağlı olduğumu düşünüyorum..
    mantıklı bir çok takas teklifi gelse de duygularım ağır basıyor

2005 model LS beyaz düz vites
    90.000km de
    triger değişti
    bujiler değişti
    yağ 6bin kmde bir değişiyor
    lastikler 1-2 hafta önce değişti
    hava filtresi polen filtresi yağ filtresi 2 bakımda 1 değişiyor..

ön tamponda hafif bi darbeden dolayı boya atması var (değişen boya yok)
    sağ arka kapı da eski sahibi işe giderken kavşakta sürtmüşler.

şimdi 150.000km de 2-3 parça değişik 4-5 parça boyalı keko işi modifiye edilmiş araçlara 28bin lira isteyenler varken benim aracımın benim gözümdeki değeri 30.000 in üzerine çıkıyor.. (aracı 2010 yılında 24.000 liraya aldığımızı da belirtmek isterim)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.