Şimdi Ara

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
45.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. Hort yapıyorum farkındayım. Vtec teknolojisi çok hoşumuza gidiyor. (babam ve ben) Vtec hangi civiclerde vardır ? ve vtec 2 ve i-vtec lerde efsaneleşmiş vtec 1 performansı alınır mı ? şimdiden teşekkürler.
  • her geçen gün piyasası yukselıyor hondanın helekı beyaz es ler cok pahalı oldu
  • i-vtec tavsiyemdir, çok farklı bir vtec teknolojisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Dostum o samsundaki arac keşke şöyle bir 10-15 gün daha erken verseydi ilanı ben kovalardım onu eğer sıkıntısı yok ise alırdım kesin. Sen ara görüş adamla öncesinde 5664 e bir sorgulattır.. Termeden Samsun 50 km falan durumu anlat adama samsunda buluşalım de servise götür arabayı.
    Renkden yana sıkıntın olmasın emin ol en güzel renk o siyah renk kir toz belli eder ama asil duruyor pişman olmazsın.

Bak bu benim pert olan arabam renk örnek olsun açısından koyuyorum. Ahh ahh

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi?

Aman diyim yahu. O meydandaki Honda'ya sakın gitmeyin. Herif benim çok yakın arkadaşım olduğu halde şanzımanı bile değişmiş aracı çok temiz diye sattı bende güvendim ona. Sonradan öğrendim ki motor tezgaha alınmış. Atakum istikametindeki Honda plaza daha iyi. Oranın müdürü Mehmet Bey'de iyi arkadaşımdır. Bilmiyorum belki şuan emekli bile olmuştur. Memleketim İstanbul'a dönüş yapınca görüşemedik.

• Arkadaşlar sorumun yeri burası değil ama baktım gördüm cevapların tarihi yeni ki honda hakkında da bilgisi olanlar var. Neyse sorum şu 2005 model honda civic 1.6 es mi daha iyidir yoksa toyota coralla mı oda 2005 model. Bu zincir olayı kafamı karıştırıyor civic te kullandım toyota da.Toyota yı kullanırken biraz bastım yani agresif kullandım çok hoşuma gitti ama civic kullanırken sakin sürdüm ki inanıyorum onunda coralladan aşağı kalır yanı yoktur.Sonuç olarak 25 yaşında biri olarak hangi araç daha çok uygun düşer bana? (yakıt tüketimi ikiside lpgli olucak, sürüş konforu ,hangisinde başım ağrımadan uzun yıllar kullanabilirim sorum bu.) ve piyasa fiyatları hakkında bilgide verebilir misinz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: henry_enes

Arkadaşlar sorumun yeri burası değil ama baktım gördüm cevapların tarihi yeni ki honda hakkında da bilgisi olanlar var. Neyse sorum şu 2005 model honda civic 1.6 es mi daha iyidir yoksa toyota coralla mı oda 2005 model. Bu zincir olayı kafamı karıştırıyor civic te kullandım toyota da.Toyota yı kullanırken biraz bastım yani agresif kullandım çok hoşuma gitti ama civic kullanırken sakin sürdüm ki inanıyorum onunda coralladan aşağı kalır yanı yoktur.Sonuç olarak 25 yaşında biri olarak hangi araç daha çok uygun düşer bana? (yakıt tüketimi ikiside lpgli olucak, sürüş konforu ,hangisinde başım ağrımadan uzun yıllar kullanabilirim sorum bu.) ve piyasa fiyatları hakkında bilgide verebilir misinz?

ikiside başını ağrıtmaz. İkisininde piyasası iyidir. İkiside lpg ye uyumludur. İkiside az yakar. Ama tasarım olarak göze hoş gelen civicdir.

• tabiki civic başka duruyor toyota nın yanında hem ufak tefek modifiye ye uygun teşekkür ederim sorumu cevapladığın için.
  • Toyotayı agresif kullanan birine Civici tavsiye etmem......
  • Araba basınca kaçıyordu bende dayanamadım tabi doblodan sonra ona binmek baya iyi geldi.Dedim bu arabaysa doblo traktör
  • arkadaşlar merhaba,

2005 Model civic LS 80.000 Km de tüplü bej renginde kaza değişen yok. 2 parça lokal boya var.
    25.000 TL istiyor. 24.500 en kötü alabilirim. bence fiyat güzel sizin yorumunuz nedir. yardımcı olursanız
    çok memnun olurum selamlar..... İnşallah HONDa sahibi olurum
  • arkadaşlar merhaba,

2005 Model civic LS 80.000 Km de tüplü bej renginde kaza değişen yok. 2 parça lokal boya var.
    25.000 TL istiyor. 24.500 en kötü alabilirim. bence fiyat güzel sizin yorumunuz nedir. yardımcı olursanız
  • 2002 YE 23.500 verecem ben bugun bu gidişle etrafta araç yok
  • 2005 için fiyat güzel....
  • arkadaşlar slmlar, bu araclar altın mübarek :) neyse es veya ls arıyoruz izmir civarı, ama bulmaçok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayred -- 13 Eylül 2012; 0:57:57 >
  • Bu hondalarin motoru nasil bilmiyorum . Bu model civiclerin cogunun kilometresi 100 bini aştı. Babam ben kucukken kendine araba baktiginda falan araba 100 bini aştıysa o arabanin ekmegi yenmistir diyordu hep.
    bu söylem hondayi kapsamiyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

merha arkadaşlar,
    yukarda bahsettiğim LS aracı satın 25.000 aldım :) ES cantlısı:) gercekten güzel arac özellikle 1.4 motordan sonra resmen uçak gibi geldi.
    rampalarda kalmak yok:) ara hızlanmalar gercekten harika gerçekten kuvvetli bir araçmiş.

aracın herşeyinden çok memnunım ama kafama tek takılan içeriye aldığı motor sesi bana fazla geldi. sanki aldımda ferrari o kadar motor sesi var.
    içeriyede baya alıyor. bu civicler gerçekten böylemi yoksa benimkinde (eksoz egsoz manifold contasu v.b) bir sıkıntı olabilirmi. özelliklede 120 den sonra ses baya rahatsız ediyor. bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı arkadaşlar. araç gerçekten harika bir de şu ses olayını çözebilirsem muthiç olacak yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum............

• Arkadaşlar bende bi tane 2005 vtec ES otom.var
    araba daha 40 binde, sorunsuz
    deri döşeme
    çelik jant-michelin lastik
    sunroof
    kameralı geri görüş sens.(Dikiz aynasından gösteriyor)
    Radyo-CD-Teyp vs
    tamamen orijinal
    darbe kaza falan yok, hatta lokal boya bile yok
    içinde tek sigara içilmemiş
    29 bin tl.
    yarın fotoda eklerim
    05326442977
  • acama e46 kasa 2005 bmw 3.18 e terfi etsemmi diye düşünüyorum. fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren_us -- 17 Eylül 2012; 19:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgezgin

arkadaşlar merhaba,

merha arkadaşlar,
    yukarda bahsettiğim LS aracı satın 25.000 aldım :) ES cantlısı:) gercekten güzel arac özellikle 1.4 motordan sonra resmen uçak gibi geldi.
    rampalarda kalmak yok:) ara hızlanmalar gercekten harika gerçekten kuvvetli bir araçmiş.

aracın herşeyinden çok memnunım ama kafama tek takılan içeriye aldığı motor sesi bana fazla geldi. sanki aldımda ferrari o kadar motor sesi var.
    içeriyede baya alıyor. bu civicler gerçekten böylemi yoksa benimkinde (eksoz egsoz manifold contasu v.b) bir sıkıntı olabilirmi. özelliklede 120 den sonra ses baya rahatsız ediyor. bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı arkadaşlar. araç gerçekten harika bir de şu ses olayını çözebilirsem muthiç olacak yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum............

sesten rahatsız olduysan sat bana 25250 vereyim şaka bi yana hayırlı olsun hangi şehirdesin. ben ankarada 3 aydır fln aramaktayım bi türlü bulamadım artık 27bine kadar çıkardım bütçeyi ben artırdıkça fiyat artıyo kafayı yemek üzereyim. ne arabaymış ya altın gibi 2005 ls ye burda 27500 es ye 30000 istiyolar

• Zaten arkadaşta 29 istiyor....
    Hayırlı olsun ne diyelim....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.