Şimdi Ara

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
45.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bende de 2005 ls vtec gri renkli civic var. Şu an satışa çıkardım. İlgilenen varsa bu adresten inceleyebilir:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-2005-bakimli-makyajli-114-binde-masrafsiz-138749988/detay Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin05 -- 20 Ekim 2013; 18:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ucuza veriyorsun
    ben 29.500 e satmıştım (otomatiğini)
  • Aslında gayet memnunum. Yukarıda sayılan ses ile ilgili sıkıntılar benimkinde pek yok. Sürüş keyfi bir başka. Bundan başka 2005 laguna 2 vardı bende. Donanım olarak honda ile karşılaştırılamayacak özellikleri vardı. Ancak hondadan sonra araba sürmenin ne olduğunu anladım. Bundan sonra da yine Honda civic alacağım. Satma sebebin aslında bu. 2009 elegance var takibimde...

• Mrb.arkadaşlar. Honda araç alma arefesindeyim . Yardımcı olan herkese şimdiden tşk.ederim. Çok yakın bi arkadaşımda
    2005 honda 1.6 vtec motor
    es donanım araç var.
    Boya darbe değişen yok
    renk beyaz
    km 135k da.
    sun roofsuz
    manuel vites.

Piyasası nedir acaba. 26500 istiyor son olarak. Ne dersiniz fiyat hakkında. Piyasasını bilen arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyit022002

Mrb.arkadaşlar. Honda araç alma arefesindeyim . Yardımcı olan herkese şimdiden tşk.ederim. Çok yakın bi arkadaşımda
    es donanım araç var.
    Boya darbe değişen yok
    renk beyaz
    km 135k da.
    sun roofsuz
    manuel vites.

Piyasası nedir acaba. 26500 istiyor son olarak. Ne dersiniz fiyat hakkında. Piyasasını bilen arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Makul fiyat kesinlikle alınabilir.
    Tabi dediğiniz gibi kazası falan yok ise.
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    nasip olursa bu hafta gidip alıyorum. Bana 25000 civarında diyenler acaba piyasasını bilmiyorlar mı ne dersiniz. 1500 tl fazla vermek istemiyorum. Ama siz 26500 eder demişsiniz. İnşallah sakata gelmeyiz
  • quote:

nasip olursa bu hafta gidip alıyorum. Bana 25000 civarında diyenler acaba piyasasını bilmiyorlar mı ne dersiniz. 1500 tl fazla vermek istemiyorum. Ama siz 26500 eder demişsiniz. İnşallah sakata gelmeyiz

Ben aracın sunroofsuz olduğunu yeni farkettim şayet sizin icin sunroof cok önemli degil ise yine de alınabilir. Bir pazarlıkla 26 bine baglayabilirsiniz hatta

• quote:

Mrb.arkadaşlar. Honda araç alma arefesindeyim . Yardımcı olan herkese şimdiden tşk.ederim. Çok yakın bi arkadaşımda
    es donanım araç var.
    Boya darbe değişen yok
    renk beyaz
    km 135k da.
    sun roofsuz
    manuel vites.

Arkadaşım ES model mi gerçekten.
    Benim bildiğim es lerde sunroof oluyor, arkalarda disk olması lazım.
    Sunruffsuz bile olsa fiyat iyi gibi biraz pazarlık yapabilirsin.
    Üstelik beyaz renk olanlar piyasada daha az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

quote:

es donanım araç var.
    Boya darbe değişen yok
    renk beyaz
    km 135k da.
    sun roofsuz
    manuel vites.

Arkadaşım ES model mi gerçekten.
    Benim bildiğim es lerde sunroof oluyor, arkalarda disk olması lazım.
    Sunruffsuz bile olsa fiyat iyi gibi biraz pazarlık yapabilirsin.
    Üstelik beyaz renk olanlar piyasada daha az.

ES Ler satilirken sunroof opsiyonel di.
    Piyasada az sayidada olsa sunroofsuz Es Ler mevcuttur.

• artık yenilere bakmak lazım
  • Sunroof konusunda ben de tam emin değilim. Bi grup honda kullanıcısı otomatik viteslerde standart, manuellerde opsiyonel demişti. Bi grup da manuel de olsa mutlaka sunroof olur diyor. Ben de emin değilim tam olarak manuellerde sunroof olur mu olmaz mı.

Arabanın ruhsatında 1.6 es yazıyor. Motorda da Vtec yazıyormuş . sahibinden.com da aratırken 1.6 vtec es diye mi yoksa 1.6 ies mi bakacaz bu arabanın emsallerine... Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyit022002 -- 2 Kasım 2013; 19:08:45 >
  • Arabaya bak arkadaş altın gibi değerlendikçe değerleniyor.Geçen sene almaya niyet ettiğim ancak şuan baktığımda sağlamlık ve motor dışında alınacak bir araba olmadığını düşündüğüm bir araba. Artık donanımda lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 2 Kasım 2013; 14:14:00 >
  • 1.6 vtec es diye arattırcaksın öyle yazıyor zaten :)
  • es....ies.... vs... geçmişte kaldı
    dream....şimdi premium ... elegance.... vs vs ....
  • Merhaba arkadaşlar bende Ankara da 2005 model 102 binde metalik gri otomatik lpg li sonroof es modelini buldum.son 27.500 diyor ama ufak bişeyler daha yaparım arabayı gör dedi.ancak sağ arka çamurluk değişmiş sol arka çamurluk ve bagaj kısmında boya var.TRAMERDE 1250 ve 1500 gibi 2 tane hasar kaydı çıkıyormuş.double teyp geri görüş kamerası var. sizce bu fiyat verilirmi.bende 3-4 aydır araba arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz.0606

Merhaba arkadaşlar bende Ankara da 2005 model 102 binde metalik gri otomatik lpg li sonroof es modelini buldum.son 27.500 diyor ama ufak bişeyler daha yaparım arabayı gör dedi.ancak sağ arka çamurluk değişmiş sol arka çamurluk ve bagaj kısmında boya var.TRAMERDE 1250 ve 1500 gibi 2 tane hasar kaydı çıkıyormuş.double teyp geri görüş kamerası var. sizce bu fiyat verilirmi.bende 3-4 aydır araba arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Bahsettigin boyalı değişen olan kısımlar oyle buyuk bir kazadan dolayı degil ise ve arabanın başka bir hasarı yok ise alınabilir fiyat bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz.0606

Merhaba arkadaşlar bende Ankara da 2005 model 102 binde metalik gri otomatik lpg li sonroof es modelini buldum.son 27.500 diyor ama ufak bişeyler daha yaparım arabayı gör dedi.ancak sağ arka çamurluk değişmiş sol arka çamurluk ve bagaj kısmında boya var.TRAMERDE 1250 ve 1500 gibi 2 tane hasar kaydı çıkıyormuş.double teyp geri görüş kamerası var. sizce bu fiyat verilirmi.bende 3-4 aydır araba arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Bu arada Es mi Ls mı araç?

• Artık bu modellere 26.000 üzerinde verilmez ilanlardaki fiyatlar aşırı şişirme. Araç çok temizdir km düşüktür falan en fazla 27 ederi..

E madem 27 lere çıkıyosanda al bi 2007+ dream keyfini yaşa dağlar kadar fark var 2007+ modellerde resmen model değil segment farkı hissedilir durumda çok fark var.

Es lere Ls lere 26 dan fazla verilmez artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 16 Kasım 2013; 9:54:09 >
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    araç es modeli
  • shinnok kullanıcısına yanıt
    benim bu kasayı istememin sebebi yakıt yönünden aslında, fd6 kasalar otomatikte fazla yakıyor diye duydum.piyasa başka araba yok dediğiniz gibi fiyatlar hep şişirme.ankarada satılık otomatik temiz civic haberiniz olursa mesaj atarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.