Şimdi Ara

2005 MEGAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1999 model Opel Astra Aracım vardı.. aracımdan memnundum fakat.. motorun devamlı yağ ve su eksilmesinden dolayı aracımı LPG li 2005 Megan 1,6 dynamique araçla takas etme kararı aldım..
    araç :http://www.sahibinden.com/kesinlikle_boyasizzzz-19WQQaXQQ19733060WQQpXQQdisplayitem

bu tip kullanıcılarından yorumlarını beklıyorum..:
    motor aksamı nasıl?
    Kaporta aksamı?
    yakıt durumu ?
    bu konuda bilgilerinizi bekliyorum
    görüşmek üzre hayırlı gunler ..

• ben 2005 dinamic HB kullandım geçen ay sattım grand scenic aldım. Çok memnundum ama torpido kısmından çok çıtırdı geliyor. o sesler önemli değil dersen alabilirsin çekiş sürat yol hakimiyeti ve frenler süper. Benzinli araçla haziran ayında 780 km izmir antalya ve ısparta yaptım klimalı olarak 90-100 km. süratli 140 TL. benzin aldım.daha vardı depoda sıfır km. almıştım aracı. ARACI da geçen ay 20.000 TL. ye sattım 24000 Km. de

2005 MEGAN
  • Bu Alacağım (almayı düşündüğüm) araç sedan ve LPG li modeli..
    megan 1 kullanmıştım memnundum. astra dan o memnuniyeti alamadım ..
    megan 2 mi scenic modelimi daha kullanışlıdır?
  • Yukarıdaki ilanı inceledim. Araba çok temiz duruyor. Ancak, ön kısım faz 2 görünüyor (2006-2010). Önden kazası var mı diye düşündürüyor....

Ben Megane II HB full dizel kullanıyorum. Aracımdan 4 yıldır memnunum. Eminim siz de memnun kalacaksınız...
  • Teşekkürler arkadaşım..
    bu faz iki felan nedır? biraz açıklar mısınız??
  • Megan 2 araçlardan Dizel inimi yoksa LPG lisinimi önerirsiniz??
    dizel araçların bakımı nasıldır?
    bilgilerinizi bekliyorum
  • Link verdiğiniz aracın çıtaları ve tamponları boyalı kesinlikle boya yok diyor nasıl iş anlamadım.Ön tampon, farlar değişmiş araç faz II olmuş ,kazalı olabilir yada keyfe keder değiştirmiştir.incettirmek lazım pek gözüm tutmadı benim.
  • Ön kaput çizgisi düz değil. Önden bir işilem görmüş heralde, çok sırıtıyor.
  • işlem görmüş olsa bu kadar iddealı olurmuydu?
    neyse aracını canlı görmek lazım herhalde..
    ben MEGAN 2 kullanıcıların yorumlarını beklıyorum astra ya tercih edilir bir araçmı?
  • ARKADAŞLAR TAKASLI MEGAN İLANLARINIZI BEKLIYORUM.....
  • dizel megane benzinlisine göre %40 daha az yakar 3.5 yıl kullandım bir sorunu veya bakımda extra bir parçası değişmedi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.