Şimdi Ara

2005 model araba kasko +sigorta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 2 haftaya araba alacağım 2005 model araba ilk arabam olacak

Tahmini fiyat söylenebilirmi acaba eli ayağı düzgün şirketler ile çalışmak isterim

Ayrıca bu araç kasko +sigorta yapılabiliyormu sigortacı arkadaşlar acil dönüş yaparsa sevinirim

Yaş 29 ilk arabam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

10 Yaş üstü otomobillere muafiyetsiz Anadolu sigorta ve Groupama sigorta kasko yapmaktadır.Geri kalan firmalar genelde muafiyet ekliyor(%20) lakin farklı durumlar da oluşabiliyor.Bununla birlikte güvenilmeyen firmaların durumunu bilmiyorum lakin küçük firmaları önermiyorum.

Trafik sigortası ise tüm firmalar tarafından zorunlu olarak yapılmaktadır.

Tekrar hayırlı olmasını dilerim , şasi numarasını iletebilirseniz sizin için geçmişini seve seve sorgularım.
  • acarxx kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Trafik sigortası belli olmaz orası, 30'dan fazla sigorta şirketi var hepsinde farklı çıkıyor birisinde 3000 TL fiyat çıkarken bir diğerinde 1500 TL fiyat çıkabiliyor.Burada aracın cinside önemli(otomobil,kamyonet,minibüs vs.) eğer otomobilse aracınız 1500 TL-2000 TL arasında bir fiyat çıkabilir.

Kasko için ise Spacewolf'a katılıyorum 10 ve üzeri yaşında ki araçlar için Anadolu sigortayı tavsiye edebilirim. Trafik sigortanızdan daha uygun çıkacaktır kasko.
  • 1300 tl ve üstü çıkar bence.Ben üç gün önce yaptırırken muhabbet arasında sordum bizim bir öğretmen arkadaş var diye 1400 çıkar demişiti.Bahsi geçen arkadaşın da arabası 2005 corsa.Ama onun ikinci arabasıydı.Abisi sıfır araba alırken öğretmen indirimi almak için bizimkinin üstüne yapmış aracı.İkinci arabası gözüküyor lakin 2. arabasını acemilikten ve korkaklıktan daha 5. vitese atmadı kaç aydır.
  • Kasko yaptirma bence sigorta zaten olmus kasgo parasi arac zaten dusuk model parcasi ne olacakki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.