bu arabaların hepsi kazalı yoksa bu fiyata vermelerinin mümkünü yok hep arabalar çizikten boyalı olur zaten kazadan hiç boyatmazlar çok masraf açar değerinde temiz bir araç almanı öneririm
ikinci el piyasası şu aralar yüksek bu fiyatlar çok iyi.Bu araçların kilometreleri düşürülmüş gibi geldi bana.Özellikle son ilan Privilage dizel Megane muadillerine bakın 26000 tl'den düşüğünü bulamazsınız.Ayrıca kazalı olduğu çok belli tamponlar ayrı kapılar ayrı yanaşmayın derim.ikinci ilandaki araç ise incelettirilebilir gibi geldi yinede bu fiyatlarla temkinli yaklaşmak lazım.Ayrıca araç alacaksanız yetkili servis bakımlı olmasına dikkat edin ve en az iki ustaya gösterin.
2005 megan dynamique fiyatları ne civarındadır temizleri?? dizel konusunda çekimserim hala çünkü şuana kadar dizel kullanmadım.. mekanik problemleri nelerdir bilmiyorum..
18.500 lira mı ?? bu araba en az 2 kere kaza geçirmediyse ben neyim... Bu fiyata vermeleri imkansız. Bence daha iyi bir model bulmanızı öneririm...
valla o fiyatlar çok düşük kesin bi pislik vardır işin içinde alacağın aracı çok iyi incelet...
2005 Model ve üstü Megan Önerileiniz nelerdir.. Dizel Araçların çok fazla sorun çıkardıklarını duydum. benzinli araçlarda önerileriniz nelerdir? dynamiqe mğdeli en full modeli deniyor o modellerde baya pahalı . dynamiqe model haricinde önerileriniz nelerdir.. ( sedan model olmak şartıyla)
2005 Model ve üstü Megan Önerileiniz nelerdir.. Dizel Araçların çok fazla sorun çıkardıklarını duydum. benzinli araçlarda önerileriniz nelerdir? dynamiqe mğdeli en full modeli deniyor o modellerde baya pahalı . dynamiqe model haricinde önerileriniz nelerdir.. ( sedan model olmak şartıyla)
dynamique modelininde paketleri var tekno paket,exe paket olarak bu paketlerin hepsi varsa en fullüdür.dynamique satanların çoğunluğu aracımda sadece sunroof yok diyor ama onlarca özelliği eksik 2004 ler donanım açısından en yüksek olanıdır 2005 te biraz daha ucuza kaçtılar malzemeden çaldılar.ben 2004 öneririm yalnız aracı alırken dikkat etmeniz gereken motorun üzerindeki kapağı çıkartın ve ateşleme bobinlerine bakın ateşleme bobinleri gri başlıklı ise sorun yaratma ihtimali yüksek mor başlıklı olursa daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme