Şimdi Ara

2005`ten, 2010 knightonline:=) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @BelieveMe

ke öncesi o zamanlar x-trap yoktu bir yerindne uydurma hackshield vardı..Oyunu biliorum die geçiniosun acıorum.X-trap neden kaldırıldı biliyormusn?Kasım ayında küresel kriz şu türkiye'yi teğet geçen kriz k2 yi vurduğu için x-trap ın parasını veremediler ve anlaşma fes oldu...

Öncede pk atabiliyorduk şimdi sen gir 5dk oyuna en kötü ardreama git 1k np gider...Sen hala diosun x-trap neye yarıryorduki..Senin O x-trap varken dediğin 1453lü pachlerde 3 server vardı....Peki neden 2 server oldu?BEn o zamanlar 3.cü servere giremezdim şimdi her serverin 1 ine tek atıyorum...
    Ben bdw girmek için 1.30 saat entere tıkladığımı bilirim...Sen oyunu rüyanda ve hayellerinde oynamışsın..

@Shisha
    Güzel açıklamışsın tşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahn !

quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

FD Geldi Oyun Bitti.

Bence asıl zevk FD ile geldi.Moradon Patch geldiğinden beri oyundan zevk alamıyorum.

Eskiden +1 cleaver görünce adama aşmış derdik.Şimdi 9cleaverı olan ezik gibi görülüyor.Nesi güzelleşti?
  • bu oyun bence fd patchine kadar güzel fd patch ile oyun kolaylaştı ex olsun item olsun... eğer azcık anlıyorsan az ticaret yaparsan rahat para kasabilcek bir hale geldin... eğer yeterli önlemler alınsaydo fd zamanında kimse bırakamzdı oyunu.. bu oyunda asıl oyuncu düşüşü fd ile başladı ve devam ediyor. k2 işini yapmadıkçada edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

@BelieveMe

ke öncesi o zamanlar x-trap yoktu bir yerindne uydurma hackshield vardı..Oyunu biliorum die geçiniosun acıorum.X-trap neden kaldırıldı biliyormusn?Kasım ayında küresel kriz şu türkiye'yi teğet geçen kriz k2 yi vurduğu için x-trap ın parasını veremediler ve anlaşma fes oldu...

Öncede pk atabiliyorduk şimdi sen gir 5dk oyuna en kötü ardreama git 1k np gider...Sen hala diosun x-trap neye yarıryorduki..Senin O x-trap varken dediğin 1453lü pachlerde 3 server vardı....Peki neden 2 server oldu?BEn o zamanlar 3.cü servere giremezdim şimdi her serverin 1 ine tek atıyorum...
    Ben bdw girmek için 1.30 saat entere tıkladığımı bilirim...Sen oyunu rüyanda ve hayellerinde oynamışsın..

@Shisha

Ey insan keske lafi beyninle algilasan. Ben orada ke den once x trap var mi dedim. Tartismaya girmeden once okumayi ogrem arkadasim.kulaktan duyma bilgilerle gelme bana krizmis. Bu oyuna aylik 50 lira veren insanlar (enayi diycem ayip olacak) varken krizmi vuracak. Kosp olayina gelince oyuna ne zaman basladin bilemem ama simdikinden daha fazlasi vardi. 7x exp bug...yukaridaki dedigim czde oluyken adam kesenlerde vardi.ayrica bir diger nedende mgame in artik sacmalamasi ve fikir uretememesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Temmuz 2009; 1:08:13 >

• +7 dual cleaver basmıştım uyuyamamıştım ogün 2006 da bi adam bana +7 fp set vermişti askere gidiyom die :) ne çok dua etmiştim.. clanlar g5 ti ama muhabbet vardı be abi..
  • 2005'den beri koxp kullananlara iyi gözle bakmazdım ne şekilde olursa olsun ..

Zamanında da diyorduk bu oyun koxp ve dupeden gidecek diye ..

Şimdide aynı fikirdeyiz ..
  • cyperda gb nin 75 krs olduğunu hatırlayın + exp bug bi ara x64 ü bile vardı :)
    bence xtrap yetersizdi ama hiç yokdan iyidi daha iyisi yakısır bence k2 ye bide kriz etkilemez diosunda o işin hesapı oyle deil adamlara cok fazla bi para kalmıo(tabi fazla ama sandığımız gibi deil xP)vegisi flan filan var onun :D
    ama paylasım super ellerine sağlık
  • Ya konuya tekrar döndüm şu tartışmaya bakayım dedim de iyiki bakmışım güldüm gece gece :D

quote:

@BelieveMe

Kasım ayında küresel kriz şu türkiye'yi teğet geçen kriz k2 yi vurduğu için x-trap ın parasını veremediler ve anlaşma fes oldu...

• Gerçekten Çok Güzel Yazmışşın.Eline Saglık Oyunn Ne Hale Geldigini 1 Sayfa İle Anlatmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

@BelieveMe

@Shisha

Ey insan keske lafi beyninle algilasan. Ben orada ke den once x trap var mi dedim. Tartismaya girmeden once okumayi ogrem arkadasim.kulaktan duyma bilgilerle gelme bana krizmis. Bu oyuna aylik 50 lira veren insanlar (enayi diycem ayip olacak) varken krizmi vuracak. Kosp olayina gelince oyuna ne zaman basladin bilemem ama simdikinden daha fazlasi vardi. 7x exp bug...yukaridaki dedigim czde oluyken adam kesenlerde vardi.ayrica bir diger nedende mgame in artik sacmalamasi ve fikir uretememesi.

yok ölüye ok atmaymış yeme lan bizi elinde kanıt varmı?Ben sana kanıtlarım..1700lü pachlerde 5li oku..SS var elimde...bu oyuna 50 lira veren adama krizmi vuracak demişsin millet sokakta aç olum sen git temiz hava al gel 1milyon işsiz oldu o krizden sonra örümcek beyinli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Ya konuya tekrar döndüm şu tartışmaya bakayım dedim de iyiki bakmışım güldüm gece gece :D

quote:

@BelieveMe

Kasım ayında küresel kriz şu türkiye'yi teğet geçen kriz k2 yi vurduğu için x-trap ın parasını veremediler ve anlaşma fes oldu...

kardeşim neye güldüğün anlayamadım ama türkiye'yi teğet geçen krize gülmüşsündür inşallah hala atıp tutuyorlar..yok k2yi krizmi vurur o zaman 3 serverden neden 2 servere indi?Ve güya Türki'yeyi vurmadı bu kriz..(1milyon işsiz, üstüste gelen zamlar..:)

• beyler fd öncesi anları yaşatan myko private serverları var inanın bana millet dupe koxp açamıyor güvenlik sistemleri nedeniyle o serverlara baslayın rahat edin isterseniz 3-5 ss veririm size
  • quote:

quote:

quote:

@BelieveMe

@Shisha

yok ölüye ok atmaymış yeme lan bizi elinde kanıt varmı?Ben sana kanıtlarım..1700lü pachlerde 5li oku..SS var elimde...bu oyuna 50 lira veren adama krizmi vuracak demişsin millet sokakta aç olum sen git temiz hava al gel 1milyon işsiz oldu o krizden sonra örümcek beyinli.

Zmax, insanlara agresifce asagilayici yorumlar yapiyorsun da, asil kendini kucuk duruma dusuruyorsun.Bilgisi olmayan su durumda maalesef sensin.BelieveMe nin dedigi dogrudur, zamaninda koxperlar cz de kulelere yatarlardi, yattiklari yerden de base'lerinden cikmaya calisan karsi irktakileri oldururlerdi.Ben simgesi yokken, ertesi gun dragon cikartan adam biliyorum bu sekilde.

Kanit dersen, ilerde birgun forumda birisi ister diye herseyin SS ini alacak degiliz, zaten her sorunun SS ini almaya kalksan bu oyunda, heralde harddiskte yer kalmaz.Lutfen bilgimizin olmadigi konularda yorum yapmayalim

Kriz olayina gelirsek, bence K2 nin durumu hic de iyi degil, eskisi kadar oyuncu kalmadi, daha cok para kazanmak isterken gelirlerini dusurduler, simdi de o hatalardan oturu ne kazansak bundan sonra kardir mantigiyla calisiyorlar.Giderleri dusurup, gelirleri mumkun oldugunca yuksek tutmaya calisiyorlar.Bu da ortaya su andaki gibi korumasiz, musteri desteksiz bir oyun ortaya cikartiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: AssKickeRJr

quote:

quote:

quote:

@BelieveMe

@Shisha

Zmax, insanlara agresifce asagilayici yorumlar yapiyorsun da, asil kendini kucuk duruma dusuruyorsun.Bilgisi olmayan su durumda maalesef sensin.BelieveMe nin dedigi dogrudur, zamaninda koxperlar cz de kulelere yatarlardi, yattiklari yerden de base'lerinden cikmaya calisan karsi irktakileri oldururlerdi.Ben simgesi yokken, ertesi gun dragon cikartan adam biliyorum bu sekilde.

Kanit dersen, ilerde birgun forumda birisi ister diye herseyin SS ini alacak degiliz, zaten her sorunun SS ini almaya kalksan bu oyunda, heralde harddiskte yer kalmaz.Lutfen bilgimizin olmadigi konularda yorum yapmayalim

Kriz olayina gelirsek, bence K2 nin durumu hic de iyi degil, eskisi kadar oyuncu kalmadi, daha cok para kazanmak isterken gelirlerini dusurduler, simdi de o hatalardan oturu ne kazansak bundan sonra kardir mantigiyla calisiyorlar.Giderleri dusurup, gelirleri mumkun oldugunca yuksek tutmaya calisiyorlar.Bu da ortaya su andaki gibi korumasiz, musteri desteksiz bir oyun ortaya cikartiyor..

Hiç agresifce bişi yok...Ölüye ok atılıyordudda o zamanlar bu kadar millet neden oynuyordu?Ben doğruları söyledim oyun 1700lü pachten önce gayet iyidi..bundan emin olabilirsin.

• @Zmax

Oyun su anda cok abuk bir durumda, neden hala millet oynuyor ?

Guzel dedigin zamanlarda 8x , 16x exp buglari vardi, bu buglarin varligindan haberdar oldugu halde millet neden oynuyordu ?

Bu sorulacak bir soru degil, bu oyunda ne kadar sorun olursa olsun millet oynuyor, burdan hicbir cikarim yapamazsin.Bu zamaninda o bugun (koxp ya da ) oldugu gercegini degistirmez maalesef.Bu olayin oldugu zamanda ben Maneste oynuyordum, 72 lvl en yuksekti o zaman, o da tahminen 2006-2007 yilinda falandi yanlis hatirlamiyorsam...Client'dan cikartamam 1700 mu 1500 mu...
  • K2'yi kriz vurdu da x-trapın parasını ödeyemediler de anlaşmayı fes ettiler cümlene gülüyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

K2'yi kriz vurdu da x-trapın parasını ödeyemediler de anlaşmayı fes ettiler cümlene gülüyorum :))

ee öyle kardeşim assılsızsa söle neden?

Bir oyun durup duruken online güvenlik korumasını bırakır?
  • quote:

quote:

quote:

@BelieveMe

@Shisha

Izninizle ben bu yoruma bir yerlerimle guluyorum. Allah bilir oyuna yeni baslamistir. Cocuk oldugunu dusunerek tartismayi kisa tutmak istemistim ama sen bilirsin. Cocuklugunu buradada belli etmissin.
    Gelelim cevaplara.
    Ey insan(!)[forum kurallari,4 gun vs.] benim yukarida kriz vurmaz diye bahsettigim sokaktaki ac insanlarmi ynksa gecen aylarda 4m oyuncusu oldugunu duyurup bunlarin en az %25 inin birinden aylik 50 tl kazanan k2 network mu? (sadece platinium pre.den bahsediorum.)
    Gelelim serverlera tek atma olayina.
    Buna cevaplarim;
    Insanlarin artik sikilmasi.
    Kosp,dupe vb illegal olaylar
    Mgame in artik baska oyunlara fikir uretmesi. (bi moradon yeniliyolar millet gaza geliyor. Sac sekili falan ekleyecekler...)
    Oyun alternatifinin artmasi. O zamanlar millete online oyun diyince uo,wow,ko bilirlerdi.
    Private serverlerin gelismesi.
    SS olayina gelirsek format denen birsey var. Bilmiyorsan onuda anlatabilirim. Kanita gelirse o zamaolar oynayanlar onaylar. Yetmezse arama butonu yukarida.

Not: mesaj telefonla yazildi. Yazim hatasi olabilir.

• Eskiden 2 adet koxptan başka koxp bilmezdik şimdi googleye koxp yaz 15 türde koxp bulursun anlaşıldımı burası?

Şimdi x-trap varkende kötü diyordunuz...

exp bug vardı koxp da vardı ama exp de ben czde 1 kere bile koxp görmemiştim..Şimdi carnac1e gir ronark landa git +65 2 prt okcu nickleri IIlll2 felan filan npc kesiorlar humanları kesiorlar....Allah aşkına x-trap varken ben böle bişi görmemiştim...tek başıma ardreamdaki dark mareleri kesiorum..:D oyun ne hale geldi anla yani...BAkın 1700lü pachtlerle kok sitesi ortaya cıkmıştı...Server online oyuncu sayısına baktığımda 1.ciserverler 2.500 2.ciler 2000 di oyuncu online suan gir bak...1.ci serverlerde 1100 2ci serverlerde 900

Oyuncu sayısı %50 azalmış zaten %25 i ticaret ve pazarla uğraşıyor pk yapan %5 ... K2 1700lü pachlerle yaptığı yeniliklerle kendi kuyusunu açtı...Ve hala bakıyorum bu oyuna para verenler var...

KISA VE ÖZ OLARAK ESKİDEN KOXP YAPMAK ZORDU(X-TRAP ZAMANINDA) BİR TEK HİLALADAMIN KOXPU VARDI..ŞİMDİ 15TÜRLÜ VAR X-TRAP YOK VE CZ ATACK EKLİ...ESKİDEN KOXP YAPMAK İSTEYENLERİN TEK SONURU NEYDİ BİLİYORUMUSNUZ?

X-TRAP I DEVRE DIŞI BIRAKMAKTI..AMA BUNU K2 YAPTI :) KENDİSİ X-TRAPI KALDIRDI..SADECE BU YÜZDEN 15 ÇEŞİT KOXP VAR.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.