Şimdi Ara

2005`ten, 2010 knightonline:=) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Larry

quote:

Orijinalden alıntı: aSi bey

quote:

Orijinalden alıntı: Larry

merhaba..
    $imdi tekrardan ba$tan okudumda ne güzel özetlemi$im o zamanlar durumu...ke$ke o zamanlara en ba$a dönebilsekte o saf tertemiz duygularla her$eyden bir habersiz maddiyata cikara dayanmadan oyunu oyun icin oynabilsek..

Merhaba Gokhan Abim hos geldin arkadaslik isteyimi Kabul etmissin cok tesekkur ederim

Gokhan Abim.

Bilal ben hatirliyosundur galiba

Nasilsin iyimisin abim hersey yolunda dir insALLAH

merhaba bilal
    hatirladim karde$im..te$ekkürler iyim ben..umarim sende iyisindir bir ara musait oldugunda sohbet edelim..sevgi ve saygilar..

Merhaba Gokhan Abim elhamdulillah Allah razi olsun cok iyiyim. Gokhan Abim suan almanyadayim burda yasiyorum. Oyun felan oynamiyorum. Forum da oyle nikim durur kardeslerimi cok özledim mesaj yazdim.

Gokhan Abim benim icin cok degerlisin. En gonulden hurmet ediyorum... evet insALLAH konusalim musait zaman Abim. Saglik selametle kal abim👐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

2010-2017 durumları da görmek isteriz açıkçası.

merhaba..
    bir ara bununla ilgili bir$eyler hazirlayacagim..bakalim 2010 ila 2017 nasil olucak...loading:))

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

dostum bırakan adamlar para vermemek için bırakıyor artık.Bak gecen yıl steamko ile bir dünya insan geri döndü ne oldu şimdi serverların durumu ne bilmiyorum.Bu oyunu parası olan adam 50 yılda oynar ama buradaki meselemiz bu değil pvp serverlar bile en kötü 500 kişiyle pkları dönüyor.Ko da bunlar gibi server acıldıgında farmcılar botlar tekrar baslayanlar geliyor birkac ay sonra tekrar bırakıyor sonra hayalet servera dönüyorlar basla desen exp kasan yok.burada insanların bahsettiği bu değil dtslerde apostlede falan sıra bekledikleri dönemler.

neyse bu oyun bdwnin değiştiği dönem bitmiştir o zamana kadar cidden güzel zamanlarımız oldu steamko ile haziranada kadar oynadım o vakitte gercekten güzeldi.

Biraz hort olacak ama şifremi yeni buldum cevapsız kalmasın :D

Bak yakın zamanda 2 server daha açtı adamlar yine 3-4 ay ekmeğini yiyecek oynayanlar zevk alacak, para kasanlar haçlığını çıkaracak sonra bu oyun bitmiş denecek ta ki bir daha ki servere kadar. Böle bir sistem oturtmuşlar başlayan da sunanda bunun böyle olacağını gayet iyi biliyor. Bu kadar bir çöp yayıncı firmanın elinde bile ölmek bilmeyen bir oyundan kastım budur. Eskiden konun kusursuz olduğunu düşünüyorsunuz ama hayır. Zamanında da çok farklı değildi sadece biz saftık bir apos partisine girdiğimiz zaman, pelerinli alt clana aldığımızda yada kekury ring düşürdük mü dünyalar bizim olurdu. Ona kalırsa sene bilmem kaç kafede arkadaşlarımızla psiko gibi aylarca moradondan çıkmadan solucan ve türevlerini keser oynardık o günler benim için ayrı bir tatdı. Tabi biz bu şekilde takılırken oyunda başkaları 5 dakikada 9999 tane buss dupelerdi, GM'ler item satardı.:D Şimdi ise her şey göz önünde yapılıyor. Biz sanıyor ki yeniliklerden dolayı bırakıyoruz aslında ilgisi yok tek değişen oyun içi aktiviteler ama artık eski saflardan olmadığımız için bizi tatmin eden bir şey yok, solucanın, kekuri ringin bir manevi değeri yok, Maddi değeri eskiden de yoktu zaten. Bu yüzdendir her yeni servere umutla başlayıp hüsranla bırakmamız. Anlayacağın Ko aynı ko sorunda bu zaten değişmesi gelişmesi lazım olan grafik yada içerik değil yayıncı firmanın beyini olması gerekliydi ama gram ilerleme yok.:D

Bu ara da bende en son steamkoda oynadım para kastım, item yaptım, pk atım sonra 3 ay doldu sattım her şeyi çıktım. Artık buna alışmak lazım:D Ko 3'er aylık sezonluk bir oyundur devamında paran varsa oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 28 Nisan 2017; 23:30:21 >

• Firedark’tan once transform kagıdı npcde satılmazdı. Golemlere cekiyordu serefsizler kaç kere exp gitmişti.

• Bu oyunda hiç zengin olamadim cok iyi itemlerim olmadi ama oyundan aldığım zevki başka bir yerde alamadım arkadaş

Ben civciv olduğu zamanda başladım saftım ama o civciv patlarken bile o kadar cok egleniyordum ki... Milletten para dilenirken bile mutluydum yani..

Sonra yeni moradan felan geldi garip garip itemler geldi oyun sıktı.
    Hala yılda bir pvp serverlara baslarim 2 3 ay oynarım sonra silerim oyunu
    Warrock diye bir oyun da oynadim yine gelen yenilikler yüzünden birakmak zorunda kaldım oyunu. Warrock da k2network ün idi guzel zamanlarinda KO gibi el degistirince işi bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoser1 -- 18 Ekim 2017; 16:58:5 >
  • güzel oyundu güzel zamanlarda güzel çarlarla oynadık kısaca yaşadık gördük bitti:)
  • merhaba..
    10 yil gecmi$ konu acilali.. vay be...umarim herkes iyidir saglıgı sihhati yerindedir..
    eski dostlara eski oyunculara sevgiler saygilar..
    olurda firsat olursa beki bir gün bir pvp server da toplanıp firsat buldukca bulusur oynariz :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.