Şimdi Ara

2005`ten, 2010 knightonline:=)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 2005 yilindan 2010 yilina kadar knightonline oyunun en bilinen ve en cok oyun icinde oyunu oyun yapan sozcukleri yillar icindeki degişimini kisaca oyunun degişimini gözler önüne seriyorum..

not alinti degildir kendim yazdim:)

(KOXP)

2005: abi duydum oyle bişi varmiş..level falan kasarmisin kutu toplarmis..
    2006: evet koxp olayini bir kac sitede gormustum arkadaslar kullaniyor neme lazim banlariz bosver..
    2007: abi koxp kullaniyoz geceleri falan işte gm gormesin aman korkarak falan exp kasiyoz
    2008: kullaniyoz napalim herkeste var artik baska turlu kasilmiyor..
    2009:koxpsuz bir knightonline dusunemiyorum..
    2010:hocam sen bilmiyonmu titanyum uyelik alana zaten k2 bir aylik koxp kendi veriyor.

(ARKADAŞLIK)

2005:super abi ya arkadaslarla takiliyoz eglencesine ortam falan muhtesem.
    2006:item yapiyoruz takiliyoruz iyi hos yani.
    2007:hocam dupe falan bizimkiler yapmis haberim yok koptum gibi arkadaslardan
    2008:yahu hic ummazdim en yakin arkadasim soydu yaziklar olsun..
    2009: yok kardes en guzeli tek tabanca..
    2010: oyle birseyler vardi dimi oyunda arkadaslik falan bende 2006 kalan bir ss var ordan hatirlar gibiyim..

(İTEM)
    2005:elimidze +5 bil +5 fp yaptik abi borumu..
    2006:varya bir warrıor gordum +1 shelleri cekmis +1 raptor hasta oldum ya..
    2007:abi gb falan satan sitelerden aldik +7 shell +7 raptor yaptim ama cok param gitti..
    2008:+1 uniqlerle takliyozda hocam millet asmis +9 falan ne o oyle yahu..
    2009: +2 uniq set ve +9 shellerle cz iş yapamiyoz hocam bu ne ya..ezik yokmu pls ezik..
    2010: +5 uniq set +21 var ama ezigim cozemedim sorun nerde???????

(DUPE)
    2005: abi duydum varmis oyle bisi itemi falan sey yapiyormsuun aynisi falan oluyormus duyduk ama bilmem
    2006: kardes sen biliyonmu.. yapan falan varmis ugrastik ama beceremedik bosver ya takiliyoz..
    2007: bir kac kes yaptik su anda zaten agaclardan falan topluyoz itemleri
    2008: hocam aciklar ustunde calisiyoruz bilindikleride zaten yapiyoruz.
    2009: gb ve her turlu item satilir..
    2010: abi sen veriyorsun siparisi 10 dk hazir paradan haber ver.

(LEVEL)
    2005:kasmak zor degil takiliyoz ne olsun bak 30 level oldum borumu
    2006: 60 level hayalim hocam bir olursam dunyalar benim olcak ya
    2007:70 level goruyorum icim gidiyor..gece arada koxpla kasip 70 olcam işallah 8 ay sonra..
    2008:level sorun degil koxp sagolsun..
    2009: abi sen simdi veriyorsun siparisi ben koxpla sana 2 ayda cikariyorum chari.
    2010:hikaye gec hocam level falan hemen sen istedigin chari soyle yapalim koxp falan degil direk programla 2 dk charin hazir..ezikler kullaniyor koxpsu artik.

(KNIGHT ONLİNE)

2005: bir kac sitede duydum yeni oyun galiba
    2006:basladik bir kac arkadasla oynuyoz falan işte
    2007:abi item falan yaptik levelleri kasiyoz ortam super yani.
    2008:hocam biraz oyundan sogur gibi oldum bu ne ya koxp dupe falan
    2009:biraktim 83 level char var +8 shell setli +1 uniqle alan yok satani *****
    2010:adini andikca kuscam geliyor birak hocam harcadigim zamana yazik.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iyi yazmıssın:)
  • 2007-2008 de x-trapı kalkmasıyla %50 oyuncu oynu bıraktı neddeni czde karşı ırka atack yapan koxplar ve artan +10 itemler
  • hehe Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

2007-2008 de x-trapı kalkmasıyla %50 oyuncu oynu bıraktı neddeni czde karşı ırka atack yapan koxplar ve artan +10 itemler

Xtrap varken farklimiydi? Bu oyundan 3 tane guvenlik sistemi geldi gecti. Hackshield, punkbuster(beta), xtrap. Ama oyuncusuna duskun(!) gunluk kim bilir neler kazanan K2 network gameguard denen online oyunlarin %50 sinde bulunan guvenlik sistemini dusunmedi bile. Bu arada oyuncu azalmasinin sebebi kesinlikle fire drake
  • bence çok güzel özetlenmiş
  • Bence bunların olmasının tek sebebi oyundan para kazanma hırsı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Silkroad - 2002 Videosu
    16 yıl önce açıldı
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süper Olmuş
  • FD Geldi Oyun Bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

FD Geldi Oyun Bitti.

Bencede.
  • quote:

FD Geldi Oyun Bitti.

+1000 FD öncesine dönmeyi o kadar çok istiyorumki varsın ezik olayım birşey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimelist -- 21 Temmuz 2009; 16:55:19 >
  • titanyum pre olayı süper ya :)
  • quote:

FD Geldi Oyun Bitti.

Bence asıl zevk FD ile geldi.Moradon Patch geldiğinden beri oyundan zevk alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

2007-2008 de x-trapı kalkmasıyla %50 oyuncu oynu bıraktı neddeni czde karşı ırka atack yapan koxplar ve artan +10 itemler

Xtrap varken farklimiydi? Bu oyundan 3 tane guvenlik sistemi geldi gecti. Hackshield, punkbuster(beta), xtrap. Ama oyuncusuna duskun(!) gunluk kim bilir neler kazanan K2 network gameguard denen online oyunlarin %50 sinde bulunan guvenlik sistemini dusunmedi bile. Bu arada oyuncu azalmasinin sebebi kesinlikle fire drake

Oyunu bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz.!Bu oyunu bırakanlar neden oyunu bıraktı....1700lü pachtlerde cıkan cz de atack yapan koxptan sonra bıraktılar ben 1700lü pachtlerden önce ardreamımı czde pkmı temiz bir şekilde npmi aksardım aksini sölüyorsan ispat isterim....Eskiden sadece expte czcombo vardı x-trap bir kalktı 10 çeşit kopx var belki daha fazla ama asla asla czde atack yapan koxp yoktu...1700lü pachlerle ilk 5li ok suanda czde seri cs..Aksini iddaa ediyorsan kanıtlamanı isterim...

• 1299da bug düpe vardı tabi ozaman temiz kalplıydık ole bırseyle ılgımız olmazdı pvp serverlardan bakabılırsınız.
  • güzel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Oyunu bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz.!Bu oyunu bırakanlar neden oyunu bıraktı....1700lü pachtlerde cıkan cz de atack yapan koxptan sonra bıraktılar ben 1700lü pachtlerden önce ardreamımı czde pkmı temiz bir şekilde npmi aksardım aksini sölüyorsan ispat isterim....Eskiden sadece expte czcombo vardı x-trap bir kalktı 10 çeşit kopx var belki daha fazla ama asla asla czde atack yapan koxp yoktu...1700lü pachlerle ilk 5li ok suanda czde seri cs..Aksini iddaa ediyorsan kanıtlamanı isterim...

Oyunu bilmiyorum

Oyunu beramusun acildigindan beri oynuyorum(ke den once) x trapdan once czde oluyken bile attack yapanlar vardi. Kanit istemen garipime gitti neyi nasil kanitlayayim?

• BelieveMe

Bu oyun xtrap varken mükemmel değildi ama oynanabiliyordu mesela ardreamde hile göremezdik az pk yapmadık o zamanlar karakter tanıtım bölümünden eski konulara bakabilirsin peki şimdi öyle mi ? Koxp olarak sadece hilaladamın çıkardığı koxp ve hf vardı oda pek yaygınlaşmamıştı . Şimdi google rasgele bir şey yazsan koxp indir diyor :) Karşılaştırılması bile saçma bence ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

BelieveMe

Bu oyun xtrap varken mükemmel değildi ama oynanabiliyordu mesela ardreamde hile göremezdik az pk yapmadık o zamanlar karakter tanıtım bölümünden eski konulara bakabilirsin peki şimdi öyle mi ? Koxp olarak sadece hilaladamın çıkardığı koxp ve hf vardı oda pek yaygınlaşmamıştı . Şimdi google rasgele bir şey yazsan koxp indir diyor :) Karşılaştırılması bile saçma bence ..

Peki niye k2 kaldirdi? Neyse tartisma konusu yapmayalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larry

(KNIGHT ONLİNE)

2005: bir kac sitede duydum yeni oyun galiba
    2006:basladik bir kac arkadasla oynuyoz falan işte
    2007:abi item falan yaptik levelleri kasiyoz ortam super yani.
    2008:hocam biraz oyundan sogur gibi oldum bu ne ya koxp dupe falan
    2009:biraktim 83 level char var +8 shell setli +1 uniqle alan yok satani *****
    2010:adini andikca kuscam geliyor birak hocam harcadigim zamana yazik.

Herşey sonunda böyle biticek
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.