Şimdi Ara

2005`ten, 2010 knightonline:=) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben doğruları söyledim kardeşim isteyen oynasın oynamak istemeyen oynamasın...
    Eskiden oyun böle değildi sadece sorun bu.Czde çalışan koxp felan olmasa yine oyuncu sayısı artar emin ol.
  • Güzel yazmissin Zaaten Fire Drake gelir gelmez Party diye bisey kalmadi koxp cikti o zaman oyun koptu...
  • aynen gecen ardream e cıkmamla yatmam bir oldu akarada :(
  • Oyuna başlamam hemen hemen Fire drake ile aynı zamana denk geldi. Bugüne kadar hayatımda bırakın koxp kullanmayı bilgisayarıma dahi indirmişliğim yoktur. Yine 2007-2008 döneminde oyun güzeldi bir ara cz koxp çıkmıştı ama daha sonra kaldırmışlardı. Sonra quets bug, exp buglar birbirlerini kovaladı. Yine o zaman K2 biraz daha iyiydi buglar genelde fixlenirdi. Gece koxp'a bırakmaya korkardı millet online Gm'ler olurdu oyunda. Banned shov yaparlardı. Asıl oyuncuları oyundan soğutan patch sanırım 1705 maradon patch oldu. Bir ara ben dahi bırakmıstım oyunu. Sonra oyuna tekrar döndüm vs ticaretle bayağıda item yaptım. Ardreama girdiğimde ne göreyim, 55 level ezik adam koxpla fll uniqli charı delik deşik yapıyordu. Bari level kasalım o zamana kadar koxp kalkar demiştim Gökay kardeşim ile ortak olup güzel bir char düzmüşt bir hevesle tekrar oyuna geri dönmüstüm K2 Ödenen platinium parasını ödenmedi diyerek charımızı banladı. Yaklaşık 6 aydır oyuna girmiyorum, bundan sonrada Knight oynamayı düsünmüyorum. Silkroad oynamaya başladım pvp sistemi Knightaki gibi doyurucu olmasada çok daha kaliteli bir oyun. Ara sıra Ko genele bir bakıyorum oyunun sonunun yaklaştığını görebiliyorum..

• harika.
  • Bu oyunun oynandıgı zamanlar 70 lwl sınırı varken di çünkü item istiosani toplayacaktın 2 warrior 2 pri 1 assas 1 mage inecektin Cz ye gidecektin DM slotuna shell dir shard dır raptordur artık şansına ne düşerse exp kasmak istiosan eslant apostle yada cz rawen troll warrior en iyi kasan yerlerdi ama artık çok geç böyle şeyler için oyun FD zamanı denildiği gibi bitmiştir zamanında ne koxplar ne hileler gördük 1 haftada hikaye oluyolardı şimdi 1 yıldır hala ardreama çıkılmıyor
  • eLine SağLık Gökhan Abem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanıksanmış Düşünce

quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

FD Geldi Oyun Bitti.

+1000 FD öncesine dönmeyi o kadar çok istiyorumki varsın ezik olayım birşey olmaz

şu halini görseydiniz fire drake zamanlarını iple çekerdiniz, oyunun en iyi zamanları 1453 - 1704 arasıydı
  • 2005 den 2010 u görünce bi heveslendim. Şuan 2017 de olduğumuzu anlayınca elim ayağım titredi lan 12 sene geçmiş şaka gibi
  • bu arada oyun platiunum premium ile bitti tamamen bende işte platiunum premiumun en son anlarına yetiştim 1 2 ay almıştım 74 level olunca bıraktım oyunu. PVP serverlardan devam ettim pvp serverlar daha zevkli geldi ortam tabi ki hiç olmuyor pvp serverlarda ama en azından direk oynuyorsunuz oyunu boşa zamanınınız gitmeden.
  • Başlangıcı olan her şeyin sonu vardır ama keşke sonun gelmeseydi be Knight .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi 20 sene daha sıkılmadan oynayacak adamlar tanıyorum bu oyunu. Her oyunu bırakan tüm dünya bıraktı sanıyor. Knight o kadar dandik yayıncı dolaştı o kadar sömürüldü/sömürdü sene 2017 adamlar iki server birden açıyor ve ikiside full varın siz düşünün şu oyun doğru ellerde olsaydı ne olurdu.
  • merhaba..
    $imdi tekrardan ba$tan okudumda ne güzel özetlemi$im o zamanlar durumu...ke$ke o zamanlara en ba$a dönebilsekte o saf tertemiz duygularla her$eyden bir habersiz maddiyata cikara dayanmadan oyunu oyun icin oynabilsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larry

merhaba..
    $imdi tekrardan ba$tan okudumda ne güzel özetlemi$im o zamanlar durumu...ke$ke o zamanlara en ba$a dönebilsekte o saf tertemiz duygularla her$eyden bir habersiz maddiyata cikara dayanmadan oyunu oyun icin oynabilsek..

farmer olduk
  • quote:

merhaba..

Merhaba Gokhan Abim hos geldin arkadaslik isteyimi Kabul etmissin cok tesekkur ederim

Gokhan Abim.

Bilal ben hatirliyosundur galiba

Nasilsin iyimisin abim hersey yolunda dir insALLAH

• 2010-2017 durumları da görmek isteriz açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 Forgotten frontiers öncesine geri dönülse sıfırdan başlarım valla.

• Helal valla be
  • 4Revenge kullanıcısına yanıt
    dostum bırakan adamlar para vermemek için bırakıyor artık.Bak gecen yıl steamko ile bir dünya insan geri döndü ne oldu şimdi serverların durumu ne bilmiyorum.Bu oyunu parası olan adam 50 yılda oynar ama buradaki meselemiz bu değil pvp serverlar bile en kötü 500 kişiyle pkları dönüyor.Ko da bunlar gibi server acıldıgında farmcılar botlar tekrar baslayanlar geliyor birkac ay sonra tekrar bırakıyor sonra hayalet servera dönüyorlar basla desen exp kasan yok.burada insanların bahsettiği bu değil dtslerde apostlede falan sıra bekledikleri dönemler.

neyse bu oyun bdwnin değiştiği dönem bitmiştir o zamana kadar cidden güzel zamanlarımız oldu steamko ile haziranada kadar oynadım o vakitte gercekten güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aSi bey

quote:

merhaba..

Merhaba Gokhan Abim hos geldin arkadaslik isteyimi Kabul etmissin cok tesekkur ederim

Gokhan Abim.

Bilal ben hatirliyosundur galiba

Nasilsin iyimisin abim hersey yolunda dir insALLAH

merhaba bilal
    hatirladim karde$im..te$ekkürler iyim ben..umarim sende iyisindir bir ara musait oldugunda sohbet edelim..sevgi ve saygilar..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.