Şimdi Ara

2005 toyota corolla sol HB alinir mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar. Uzun omurlu kullanmak amaciyla araba almak istiyorum. Aklimda 2005 toyota corolla sol HB var.ancak arabadan hic anlamadigim icin sizlere sormak istedim kullananlariniz illaki vardir. Sahibinden.com da gordugum bir ilani paylasiyorum fiyati nasildir. Isimi gorur mu misal 5 yil sora satarken zorlanirmiyin vs.. dusuncelerinizi bekliyorum.
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=196207825

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer açıklama doğru ise alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • link nerde ?
  • Karşı komşumda var sık sık kullanığım oldu Hatta son iki aracı 2004 Sedan Corolla Sol ve şimdiki 2005 HB Corolla Terra Sport. İkisi de otomatik vites. Gayet sorunsuzca kullandılar ve HB olanı hala kullanıyorlar. Bizim Civic'e göre yalıtım konusunda daha başarılı ki otomatikleri 4 ileri düz vitesi aynı hızda bir parça daha az devir çeviriyor olabilir. Göğüs yumuşak malzemeyle kaplı iki araçta 190.000 olmalarına rağmen en ufacık bir trim sesi gelmezdi.

• Baska bır ilandada 34bintl boyasiz degisensiz hb corolla 2005 70000km var. 2Bin tl daha verip onu almak daha mantikli geliyor ama araba piyasasi bu ara cok yuksek 2005 modele o paralar verilir mi diyede dusunuyorum?

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Civic ve corollayi bende cok begeniyorum nasip olursa da corolla alacam.yalniz piyasasi suan asiri pahali.yaza dahada yukselecegini dusunursek simdiden almam ggerek.ccorollayi da suren biri olarak araci onerir misiniz.

• 2004, 160binde, Sol hb otomatik lovato lpg'li, kazasız boyasız , 24bine almıştım geçen sene Nisan ayında. Piyasa çok yükselmiş. Araç fena değil, sorunsuz en azından, temiz kullanılmışsa alınır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı aracın 2006 otomatik versiyonunu kız kardeşim için aldık 2 hafta önce. Bizimki 75000 km'de ve lpg'liydi. Fiyat olarak 31500 verdik. Bizim araçta şağ ve sol yanlardan 5 parça çizik boyası var. Fiyatı 30000 civarına çekebilirseniz gayet güzel alınır bu araçta.
    Yalnız benim kafama takılan bir durum var bu aracla ilgili. O da anahtar değişimi için tramere girilen 1000 tl. Bu araçların yedek anahtarı yetkili serviste 300 tl civarına çıkarılıyor. Ben 2013 Avensis' in anahtarı için 1040 tl verdim ki bahsettigim anahtar akıllı giriş sistemli aracın anahtarı. Bir sordurun bence.

• Eski aracım terra modeliydi, çok keyifli bir arabadır 4 sene boyunca bana hiç masraf çıkarmadı diyebilirim. Kaldı ki benimki aldığımda 210 bin km idi buna rağmen sorun yaşamadım. Bazı kronik sorunları mevcut örneğin direksiyonda tıkırtı sorunu vardı.
    Ben satarken 270 binde 25 bine satmıştım, ilan gerçekten belirtildiği gibiyse fiyat değerinin biraz üzeri olmuş ancak alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalkeynes

Civic ve corollayi bende cok begeniyorum nasip olursa da corolla alacam.yalniz piyasasi suan asiri pahali.yaza dahada yukselecegini dusunursek simdiden almam ggerek.ccorollayi da suren biri olarak araci onerir misiniz.

Ben tavsiye ederim Hocam Ama yine de 35 falan çok bence

• Fiyatlar uçmuş. 2014 haziranda 60binde sol taraf boyalı bagaj kapağı değişmiş 2007 modelini 29a vermiştik.

• Bu araba 34 bin ediyorsa yaza doğru bizim corollayı satarım.
  • Enflasyondan mi kaynakli bu fiyat artislari ne 😀 piyasa gercekten cok ucuk. 2005 modele 35 vermek banada akil isi gelmiyor ama el mahkum yaza kadar almak zorundayim. Ayrica hb sedan arasında da kararsizim hb nin bagaji 4Kisilik bir aile için yeterlimidir ?

• 2008 model makyajlı focus 1.6 dizel titanium gibi araçlar 37-38'e satılırken, 2005-2006 model corolla-civic ikilisine 25.000 üzerinde para verenlere şaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandaleros

Fiyatlar uçmuş. 2014 haziranda 60binde sol taraf boyalı bagaj kapağı değişmiş 2007 modelini 29a vermiştik.

5 parca boyali 1 parca degisenliyi 29 a verip yarim parca boyali 1 parca degisenliye 31000 mi cok :)

ha bahsettigimiz rakamlar zaten asiri sacma ayri konu tabi..

• quote:

Enflasyondan mi kaynakli bu fiyat artislari ne 😀 piyasa gercekten cok ucuk. 2005 modele 35 vermek banada akil isi gelmiyor ama el mahkum yaza kadar almak zorundayim. Ayrica hb sedan arasında da kararsizim hb nin bagaji 4Kisilik bir aile için yeterlimidir ?

git abicim sıfır seat ibiza al o paraya en azından 2014 2015 model olur ya
  • quote:

Enflasyondan mi kaynakli bu fiyat artislari ne 😀 piyasa gercekten cok ucuk. 2005 modele 35 vermek banada akil isi gelmiyor ama el mahkum yaza kadar almak zorundayim. Ayrica hb sedan arasında da kararsizim hb nin bagaji 4Kisilik bir aile için yeterlimidir ?

olmadı 2007 2008 toyota corolla bir önceki kasadan alırsınız
  • 2008Corollalarin otomatikleri veya 2005hb lerin otomatikleri nasildir? Yine bu forumda okumustum "otomatik alacaksaniz 2010altinda almayin basiniz cok agrir" falan demislerdi.

• quote:

2008Corollalarin otomatikleri veya 2005hb lerin otomatikleri nasildir? Yine bu forumda okumustum "otomatik alacaksaniz 2010altinda almayin basiniz cok agrir" falan demislerdi.

2008'lerde mmt diye tabir edilen berbat bir yarı otomatik şanzıman var. Daha sonra 2011'de tam otomatik ve son kasada cvt şanzımana geçildi. Illa otomatik alınacaksa mmt tavsiye etmem. Kullandım, otomatik arabadan soğuttu bir dönem beni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.