Bildirim
2006 2008 a3
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
buarada otomatik vites? -
Lpg şehirici 12 litre
Şehirdişi 7 litre.
Not: Yatirim tavsiyesi degildir. YTD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lpg de 40 45 kuruş yakıyor diyenler var . 12 litre ise 27 28 krş gibi bişey oluyo sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: 19emre05
lpg de 40 45 kuruş yakıyor diyenler var . 12 litre ise 27 28 krş gibi bişey oluyo sanırım
Yakin zamana kadar tüp 3liraydi. Yani 13 litre de 40 kuruşa yakin yapiyor.
1.6 ambition 102hp kullanan varsa 36 37 bin civarı vereceğim sizce değer mi -
2 kapılı buarada -
kardeş allahını seversen audi diyorsun sonra kaç kuruş yakar diyorsun lpg falan diyorsun.arabayı aldınmı bitmiyor işte parçası pahalı kaskosu pahalı bakımı pahalı vs vs. -
Araç temizse, gerisini düşünme.
Bu motor piyasadaki en sağlam motorlardan biridir. lpg de hiç sorun çıkarmaz.
ş.içi 12 lt demiş bir arkadaşi doğrudur, 12-13 lt yakar.
uzun yolda ise 90-100 arası sakin kullanırsan 7 lt yakar. 120-130 arası 9 lt yi bulur.
Ama onunla uzun yol yapmak o kadar keyiflidir ki yakıtı düşünmezsin bile.
Düşük torku bazen canını sıkabilir bir de. Ama alt devirleri gerçekten canlıdır.
5. viteste hızın düşse bile araba nazlanmaz, titremez.
Yedek parçasını kafana takma. sonuçta kasko yapılmadan hiç bir arabaya binilmez şu devirde.
kaza dışında da , bakımları düzenli yapıldığı sürece başını ağrıtmaz. -
eyvallah çok teşekkür ederim cevabınız için . İnsallah nasip olursa bu ara almayı düşünüyorum -
quote:
eyvallah çok teşekkür ederim cevabınız için . İnsallah nasip olursa bu ara almayı düşünüyorum
Hocam 2 yakın arkadaşımın aklına girmiştim a3 alın a3 alın diye,ikisi de hastası oldu arabanın. Bi tanesi Honda fanatiğiydi, her kasasını almıştı civic'in, a3 aldıktan sonra dediği aynen şu olmuştu: "oyuncak arabadan gerçek arabaya binmiş gibi geldi, civicle korkakar girdiğim virajlarda tam gaz gitmeye başladım". Amacım asla civic'e pislik atmak atmak değil, ama audi böyle bi araba. Yalıtımı, sessizliği, yol tutuşu ağırlığı,konforu,malzeme kalitesi Çok farklı.sıfır leon aldım,çok da memnunum, ama tekrar audi almak en büyük hayalim:)
audi daha önce kullanmıştım bikac kez gercekten söylediklerinin fazlası var eksiği yok ancak bi aracı görmeye gittiğimde satan arkadas 60 65 kurusu buluyo yakıt dedi benzinde. bu degerlerden etkılenmeyecek yoktur takdir edersiniz ki. bugun tekrar bi araca gittim adamın etmediğiyemin kalmadı brc lpg varmıs ve 22 23 kurusu geçmiyo diye. audının kalıtesı tabiki de tartışılmaz ama bu yakıt konusunda duyduklarım biraz çekinmeme sebep oldu..son kararım ne olursa olsun alacağım kafayı a3 le bozdum buara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19emre05 -- 13 Aralık 2014; 22:10:42 > -
quote:
audi daha önce kullanmıştım bikac kez gercekten söylediklerinin fazlası var eksiği yok ancak bi aracı görmeye gittiğimde satan arkadas 60 65 kurusu buluyo yakıt dedi benzinde. bu degerlerden etkılenmeyecek yoktur takdir edersiniz ki. bugun tekrar bi araca gittim adamın etmediğiyemin kalmadı brc lpg varmıs ve 22 23 kurusu geçmiyo diye. audının kalıtesı tabiki de tartışılmaz ama bu yakıt konusunda duyduklarım biraz çekinmeme sebep oldu..son kararım ne olursa olsun alacağım kafayı a3 le bozdum buara
Hocam sakin kullanırsan 10 lt benzin yakar, o da 12 lt lpg eder. Ama altımda böyle bir araba varken sakin gitmek olmaz dersen, sağ şeride geçmek olmaz dersen, devirli kullanman gerekir. o zaman da arkadaşın dediği
Tüketimleri görebilirsin.Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eyvallah kardeşim -
Merhaba bende 2011 model 1.6 102 hp'lik versiyondan kullanıyorum. Aracın yakıt tüketimi lpg ile çok çok makul düzeyde. 50 lira lpg ile çok sıkışık olmayan şehir içinde 220 km civarı gidiyor. A3 gerçekten kaliteli bir araç bunu diğer araçlara bindiğimde daha net anlıyorum.
İnşallah temiz bir araç bulursunuz eminim çok memnun olacaksınız. Ayrıca 102 hp'lik 8 valf'lık motor alt devilerde çok canlı olduğu için şehir içinde rahat sürüş imkan sunuyor. -
1 ay oldu arabamı satalı suan babamın arabasını kullanıyorum 1 aydır hergun arastırıyorum 1 tane alınabılecek aklıma yatan a3 bulamadım .yakıt konusuda anladıgım kadarıyla kullanım tarzıyla değişiyor ( ankaradayım kullandığım yol konya yolu incek cok üzecegını zannetimiyorum )
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- trafik cezası fotoğraf isteme
- yedek su deposu kapağı ne kadar sıkılmalı
- 1.4 tsi motor kronik sorunlar
- manuel vitesi otomatiğe çevirme fiyatı
- opel astra 1.4 enjoy yorumları
- yeni picanto
- ssangyong torres teknik özellikleri
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- renault 2024 modelleri
- 2024 kia sorento
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X