Bildirim
2006-2009 astra 1.3 cdti yardı lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben şu anda 40 km ortalama hız ile 5.0 yakıyorum.Ama bu hız pek şehir içi sayılmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)
Ben şu anda 40 km ortalama hız ile 5.0 yakıyorum.Ama bu hız pek şehir içi sayılmaz.
şehiriçi ne kadar yakıyorsunuz -
2006sıyla İstanbulda ekseriye ters trafikte 25 km/sa ortalama hız ile kullandım, 30-40bin km. Şehir içi kışın 6lt/100 km ve yazın 5,8 lt/100 km. Yokuş az vardı. Sürüş abartı hızlı olmasa pratik seviyede hızlı. Yakıda acıyıp gaz pedalıyla keman çalan sürücüler gibi değildi yani.
Şehirlerarası yasal hızlarda. Bölünmüş yol 120 km/sa, otoyol 130 km/sa 5,5 lt/100 km, virajsız ve eğimler mesafeye yayılmış. Yazın Marmaris vesaire deniz kenarı virajlı yokuşlu yollarda klima açık 5,8 lt/100 km.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefo42 -- 12 Eylül 2013; 13:47:43 > -
Şehiriçi kullanıma bağlı olarak 5.5-7.5 arası yakar.Bütçe yeter ise Makyajlı 2009 Cosmo alın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bence yeni kasasını alın eski kasa astra lar hem tipsiz hemde kaliteli değil dayımda var o kadar temiz kullanmasına karşın araç bir kasisten geçse iç aksamdan sesler geliyor araçta kullanılan plastik benim punto daki plastikten farkı yok nasıl c sınıfı anlamadım yerinizde olsam bütçemi zorlar üst modellere bakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 12 Eylül 2013; 15:11:24 > -
Bence gayet kaliteli bir arac.120 bin km ye kadar kullandım.1 kere servise gittim o da kronik bir sorundu.1 saatte hallettiler.bakımdan bakıma gittim.o aracı kullanırken hiç yakıt hesabı yapmadım.çok az yakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X