Herkese selamlar, 2011 modelcivic aracımı aldığımda sol ayna sinyalinde çivi girmiş gibi bir delik vardı ve yanmıyor, içine su girmiş heralde. Bende ayna sinyalini internetten aldım ve bugün geldi. ama yaşadığım yerdeki esnafa pek güvenmediğim için kendim yapmak istiyorum. ayna sinyalini nasıl değiştirebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi? komple kapı panelini söküp ve aynayı söküp parçalamammı gerekiyor? yoksa ayna camını söksem oraya ulaşabilir miyim? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Yuhh naptin sen baskan. Ne kapisi ne sokmesi. Dikizde plastige asilinca cikiyor servisinde gormustum usta asildi sak diye soktu ama sen yinede sinyal lambani al servise gotur rica et para bile almazlar. Illa ben yapcam diyorsan dikiz aynasinin kapi ic kismindaki ucgeni sok ordaki vidalari al aynayi sok. Sonra istedigin gibi kurcala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
dostum yan aynayı yerinden sökmek için iç kapı panelinin sökülmesi gerekiyor, çünkü o dediğin ayna civatalarının biri panelin altına denk geliyor, daha önceki modelleri bilmiyorum. ama aldım kendim yaptım. ne aynayı söktüm ne paneli. önce ayna camını alttan kavrayarak asılığ çıkardım, ama bu noktada biraz nazik biraz sert gibi olmak gerek. ayarsız bir el koparır çıkarır, sonra içinde 4 yıldız vida vardı onları da söktüm sinyali çıkardım yerine yenisini taktım. hepsi bu. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme