Şimdi Ara

:::2006-2012 Honda Civic Ana Konu::: (1123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.572
Cevap
83
Favori
1.499.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 fd6 kasa civic için kısa far ampul önerisi tavsiyesi alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

2007 model civic elegance alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.Yanlız aracın içerisini o kadar pis kullanmışlar ki bir takım malzemelere ihtiyacım var...Otomatik vites topuzu-Komple ön plastik göhüs-Motor kaputu açma teli seti-Motor kaput tutma demiri-Sol Ön kapı cam açma kapama tuş seti gibi takımları nerede bulabilirim ankara'da ?Ayrıca ankara'da usta tavsiyeniz var mıdır işinin ustası paragöz olmayan.
  • Sırf merak abi kaç liraya aldın. Kaç km de?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    10 elegance donanım manuel 130 bin km de olan füme aracı 62.500 tl sattı arkadaş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papaloukas22

10 elegance donanım manuel 130 bin km de olan füme aracı 62.500 tl sattı arkadaş.
    2011 premium 85.000km orijinal siyah brc lpg 60.000tl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyildizinoglu -- 12 Nisan 2018; 22:7:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papaloukas22

Sırf merak abi kaç liraya aldın. Kaç km de?
    2007 elegance 198.000 de

• Arkadaşlar lpg atiker var.Bu araç için en iyi motor yağı nedir ?
  • mobil 5w30 tam sentetik.
  • Elimde ön arka balata seti var Bosh marka hiç kullanılmamış 2017 de almıştım faturası duruyor.Aracı sattığım için 150 tl ye vereceğim ikisini almak isteyenlere duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Selam herkese

Honda FD6'larda kronik sorun olan kol dayama mandalını uzun uğraşlar sonucu Çinden 2 adet aldım.Türkiye'de bulması biraz zor bir parça ben 2 sini 15'e aldım..Benim gibi bu parçadan arayanlar varsa 15 günde geldi linkini paylaşıyorum..

http://s.aliexpress.com/6ZZvMZBF

Hocam 2 gün önce benim kol dayamanın kilidi de kırıldı anlamadım nasıl oldu. Servise sordum parçaya 40, işçilikle 70-tl istedi vicdansızlar.
    Siz memnunsanız aliexpressten ben de sipariş vermek istiyorum. Montajı kolay mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Hocam 2 gün önce benim kol dayamanın kilidi de kırıldı anlamadım nasıl oldu. Servise sordum parçaya 40, işçilikle 70-tl istedi vicdansızlar.
    Siz memnunsanız aliexpressten ben de sipariş vermek istiyorum. Montajı kolay mı peki?

Alıntıları Göster
    Hocam ben memmunum yalnız şöyle bişey var

Bu parçayı taktığınız,elinizle direkt kaldırıp açabiliyorsunuz tam tutmuyor ama yolda giderken çukurda vs kesinlikle açılmıyor.

Montajı basit dediğim gibi genel itibari ile memmunum hiç boşuna fazla fazla para harcamayın ben 2 tane aldım bozulursa diğerini takarım.

• Sa arkadaşlar 2009 1.6 i-vetc elegans ile araniza katıldım bu araca cam ayna ve sunroof kapatma modülü almak istiyorum fiyatları ne kadar acaba hangi mark atavsiye edersiniz

• Arkadaşlar 2010 Model Civciv sahibiyim. Vites topuzunu değiştirmem gerekiyor 8 yıldır yıpranmış durumda, nereden bulabilirim ?
  • papaloukas22 P kullanıcısına yanıt
    Vites topuzunu değiştirmek yerine aliexpress'te el freni ve vites için deri koruyucular var, onlara bakın derim.
  • Merhaba Arkadaşlar

2010 model Premium Otomatik (LPG) ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

2014 model Otomatik Megane III Joy 1.5 dCi'den sonra çok iyi geldi 👍🏼👍🏼👍🏼

• alfazeki A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
    Amin 🙏 teşekkürler

• Hayırlı olsun

Hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Hayırlı olsun

Hoşgeldiniz
    Teşekkürler 🙋🏻‍♂️

• Vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif32 -- 29 Haziran 2018; 11:42:18 >
  • 
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.