Şimdi Ara

2006 Acil Lastik tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılda yaklaşık 10000-14000 km Yol yapıyorum. 2006 terra model aracıma Hangi marka - model lastik takmamı tavsiye edersiniz. Öncekiler baya sertleşti.. yolda titreme yapıyor(100 km hızdan sonra).. ani frenlerde savuruyor. Yokuşda kalkış yaparken ön taraf sağ sol yapıyo
    servise bıraktım balans için, lastikler eski dediler. rotbalans ile ilgili bir durum değil dediler.

Latik tavsiyelerinizi bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler

• brıdgestone turanza tavsıye ederım ben..cogu fırmanın orjınal kullandıgı lastıktır.passatta bmwde bunları kullanırdu...
  • Lastik seçiminizde yol durumunu da göz önünde bulundurmalısınız (asfalt, stabilize vs). Ben aldığımdan beri devamlı Goodyear kullanıyorum, bence yurdumuz yol koşullarına (hamur, sertlik, kavrama, dayanıklılık vs) en uygun lastik bu marka grubu. GT2 GT3 takımlardan sonra en son aynı markanun DuraGrip serisini tavsiye edebilirim.
  • Turanza Er300. Biraz pahalıdır ama yol sesini büyük oranda keser. Goodyear serttir, dayanıklıdır, takriben seni 35-40 bine kadar götürür ama çok ses alır içeriye.
  • bridgestone çok gürültülü ve sert bir lastiktir. Size en sessiz lastik nokian tavsiye edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.