Şimdi Ara

2006 Corolla Sol için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün Ankara'da araba pazarındaydım. O kadar araç içinden iki araç sahibi ile konuştum. Biri 2006 model Toyota Corolla Sol. 19900 km de. fiyatı 27000 olur dedi. Sizce nasıl? Bu paraya değer mi?

Açık söylemek gerekirse 27000 benim araba için ayırdığım bütçeden biraz fazla (gerekirse biraz kredi ile açığı kapatacağız), ama ben 2005 model bir araç düşünüyordum ve bütçeyi de 25000 YTL civarı ayarlamıştım. Bu arabayı servise ve tanıdıklara gösterdikten sonra olur çıkarsa almayı düşünüyorum.

Aslında Focus Ghia düşünüyordum. Hatta bir tane buldum da. 58000 km de. eteklerde boya varmış. Fiyatı 26500 dedi, 25000 e bırakırım dedi. Bu da beni düşündürdü açıkçası.

Donanım olarak Focus Ghia daha zengin gibi geldi bana, ama tam olarak neler var Corolla Sol'da onu da pek bilmiyorum. O konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• Merhabalar, 27 bin ytl bana biraz pahalı geldi. geçenlerde Dod'ta yeni kasa corolla vardı. 27 yazıyordu onun da fiyatı. Ancak 1 günde satılmıştı tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Sleepy_

Merhaba Arkadaşlar,
    Bugün Ankara'da araba pazarındaydım. O kadar araç içinden iki araç sahibi ile konuştum. Biri 2006 model Toyota Corolla Sol. 19900 km de. fiyatı 27000 olur dedi. Sizce nasıl? Bu paraya değer mi?

Açık söylemek gerekirse 27000 benim araba için ayırdığım bütçeden biraz fazla (gerekirse biraz kredi ile açığı kapatacağız), ama ben 2005 model bir araç düşünüyordum ve bütçeyi de 25000 YTL civarı ayarlamıştım. Bu arabayı servise ve tanıdıklara gösterdikten sonra olur çıkarsa almayı düşünüyorum.

Aslında Focus Ghia düşünüyordum. Hatta bir tane buldum da. 58000 km de. eteklerde boya varmış. Fiyatı 26500 dedi, 25000 e bırakırım dedi. Bu da beni düşündürdü açıkçası.

Donanım olarak Focus Ghia daha zengin gibi geldi bana, ama tam olarak neler var Corolla Sol'da onu da pek bilmiyorum. O konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

cd çalar,abs,4 cam otomatik,yağmur sensörü,tam otomatik dıgıtal klima,yol bilgisayarı,çelik jant,deri direksiyos simidi ve vites topuzu,,içeriden kararan dikiz aynası,ön ve arka kol dayama hatırladdığım özellikler focus ghialarda+ olarak torpido soutma,mp3 çalar, hız sabitleyici falan var.

• arkadaşım bende ankara oto pazarında bügün toyota baktım bahsettiğin araç sahibiyle konuştuk ama 27000 ytl inmiyor hatta arabanın ön kaputta hafif çizik vardı ama remiz görünüyordu. eğer 27 çıkarabilirsen yeni kasa alırsan daha şık olur. selamlar
  • arkadaşlar size bilgi olarak söyliyeyim.benim imzamdaki aracımda şu an tam 19950 km de.2005 yılında 10.000 km de iken 27.500 e aldım.Şu an satacak olsam 26-27 belki
    en son 25 olur duruma göre.Ama sizin bahsettiğiniz araç 2006 bence 26 olursa alın gitsin derim.Sonuçda her araçda ufak tefek boya vardır.Önemli olan motorunda ve yürüyen
    aksamında sorun olmaması ve kasada değişen parçasının olmaması.Benim araçta bile 3 yerinde lokal boya var.İlk zamanlarda hafif sürttük tabiiki
  • Öncelikle cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

cd çalar,abs,4 cam otomatik,yağmur sensörü,tam otomatik dıgıtal klima,yol bilgisayarı,çelik jant,deri direksiyos simidi ve vites topuzu,,içeriden kararan dikiz aynası,ön ve arka kol dayama hatırladdığım özellikler focus ghialarda+ olarak torpido soutma,mp3 çalar, hız sabitleyici falan var.

Valla torpidonun soğutmalı olması benim için çok ta önemli değil (en azından şimdilik böyle düşünüyorum, ileride ne olur fikrim bilemeyeceğim). Hız sabitleme konusunda da neredeyse aynı fikirdeyim. Zira çok fazla uzun yol yapacak biri değilim. Senede bir iki kez belki. Olsa da olur olmasa da. Amaaaaaa mp3 çaların olmasını gerçekten isterdim. Cevabınız için teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: yunuspdr@hotmail.com

arkadaşım bende ankara oto pazarında bügün toyota baktım bahsettiğin araç sahibiyle konuştuk ama 27000 ytl inmiyor hatta arabanın ön kaputta hafif çizik vardı ama remiz görünüyordu. eğer 27 çıkarabilirsen yeni kasa alırsan daha şık olur. selamlar

Ön kaputta hafif çizikle beraber biraz da ezik var aslında. Kafamı kurcalayan en büyük nokta da bu. Çiziği kabul ettim artık, bu memlekette çiziksiz araba yok. Ezik olması, her ne kadar az da olsa, rahtsız etti. sinek küçüktür ama mide bulandırır misali. Şimdi ben arabadan anlayan biri değilim, alıp bizim tanıdığa götüreceğiz, onlar bakacak, kaporta motor olayına. Onların oluru doğrultusunda karar vereceğiz ama insanın içi rahat etmiyor. Hele de 27000-27500 civarı bir meblağ cepten çıkacakken. Bir de 27000 çıkacaksan yeni kasa alırsan daha şık olur demişsiniz. Bu fiyata yeni kasa araba var mı? Siz bu fikri ortaya attıktan sonra ben biraz araştırdım, yeni kasa olarak 2008 model buldum onların da fiyatları 32000 civarı görünüyor. O paraya da ekonomik durumum şu an için el vermiyor. Bir kaç ay sonra belki!

• sol versiyonda 8 adet havayastığı var bunu da göz önüne alalım,focusta 4 adet sanırım

bence corollanın teknolojisi,işçilik kalitesi focus'dan daha üstün.
    ancak focusun yer tutuşu 1 numaradır ve yakıtta en cimri arabadır diyebilirim.Ancak hızla işiniz yoksa corolladan memnun kalırsınız(2002-2007 kasa özellikle hızlı girilen virajlarda savrulma yapıyor,veya 130-140km/h hız üstündeki manevralarda çok güven vermiyor) Ama dediğim gibi hızlı kullanmıyorsanız sorun yok

corollanın cd çaları yalnızca audio çalar,mp3 çalmaz(yeni kasalar hariç)

yeni kasanın 3 çeşidi var:class,comfort ve elegant.En temel özellikleri barındıran class,orta özellikte olanı comfort,en full olanı ise elegant modelidir.

Sanırım size yukarıda önerdikleri yeni kasa class modeli oluyor(en alt modeli yani)
    Oysa 2002-2007 kasa corollanın sol modeli en full olanıdır..Yenisinin elegantı gibi düşünebilirsiniz..

Şuradan 2.el corolla bakabilirsiniz,temiz araçlar düşüyor: http://www.toyotasa.com.tr/turkey-local/2_el.aspx

Veya http://www.dod.com.tr 'ye de bakabilirsiniz,sattıkları bazı araçlara 1 yıl garantil veriyorlar.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 12 Mayıs 2008; 12:50:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • focus 4 HAVA yastık mı

yazıyorum: GHİA FOCUS.....
    2 ön
    2 yan
    2 yan ön perde
    2yan arka perde ama ford 6 tane geçer perdeler ön-arka bitişik oldğundan...

TREND FOCUS

perde yok... 4 tane...( gÜVenlik paketliler aynı ghia gibi.)
  • 2005 eski kasa focusta 4 tane var biliyorum

siz yeni kasayı yazmışsınız..gülmeye de yer arıyorsunuz herhalde

şimdi araştıran arkadaş hangi focusu düşünüyor onu sormak lazım
  • İLLAKİ İSPAT EDECEZ..

Sanki yalan borcumuz var...buyrun focus II makyajsız..resmi pc ye kaydettikten sonra..Net okunabilir..

2006 Corolla Sol için yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 12 Mayıs 2008; 13:00:01 >
  • Ben focus I Ghia'dan bahsetmiştim..

Eksik bilebilirim,iyi bilebilirsiniz,forumun da amacı doğruları birbirimize göstermek ama saygı çerçevesinde

Sevgiyle kalın
  • 2005 model focus II de var 2005 Focus I de..var... focus II ise dediğim gibi...zaten 25000 ytl civarı Focus II bulabilir.

http://www.sahibinden.com/autoshop_dan_2005_focus_ghiaWQQaXQQ6518037WQQpXQQdisplayitem gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 12 Mayıs 2008; 13:18:19 >
  • üstad ne yaptın arabaya bakcaktın aldınmı almadınmı bilgi verirsen sevinirim
  • İki yaşında 19.000 km de arabaya pahalı diyorsanız 2006 model terra 237.000 km yapmış kazası degişeni yok 23.500 Lira....Avcılar TOYOTA ya bakın....Çoktan satılmıştır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 20 Mayıs 2008; 15:51:32 >
  • hocam az önce bende 2006 corolla sol baktım araba 40.000 de.sağ kapıda çizikten dolayı boya var Gerisi temiz görünüyordu Opak renk siyah Ön camlarda hafif catlaklar vardı. Eleman 27.000 asagı inmedi Zannımca bu arabaların piyasası bu civarda pazarlığa yanasmadı bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexdesouza35

hocam az önce bende 2006 corolla sol baktım araba 40.000 de.sağ kapıda çizikten dolayı boya var Gerisi temiz görünüyordu Opak renk siyah Ön camlarda hafif catlaklar vardı. Eleman 27.000 asagı inmedi Zannımca bu arabaların piyasası bu civarda pazarlığa yanasmadı bile

Corollaların 2. elleri çok pahalı. Ben 26 ya 2005 avensis aldım. 48 bin de araç. 2 parçası boyalı. lpg sıralı sistem var. Daha ne olsun. uzun süre aracı kullanacam diyorsanız bence avensislere bir bakın
  • 2005 model Avensis Comfort u tanıdığa 25.500 e aldık. Boya değişen yok. 55.000 km de orjinal. Bu durumda avensis daha mantıklı...
  • Uzun zaman oldu, burayı unutmuşum! Birde işler bu aralar benim yoğunlaştı. Dönemi bitirdik, sınavlar kağıt okumalar derken kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor. Neyse, biz yokken birşeyler yazılmış çizilmiş. İlk mesajımda yazdığım aracı almamıştım. Sebebi net değil. Ben 25500 26000 bütçe ayırmıştım araba için, satıcı 27000 deyince açıkçası çok gelmişti. Şimdi arabaların fiyatları uçtu! Bu nasıl memlekettir anlayamadım gitti. 29000-30000 fiyat istiyorlar 2005-2006 model araçlara. Bu fiyatları görünce açık söylemek gerekirse pişman oldum toyotayı almadığıma. Şimdi neredeyse 28bin civarı bir para verip başka bir toyota alma girişimim var. 2007 model, 20binkm de. Değer mi? Araba işinden anlamadığımı söylemdiysem aha da söylemiş olayım.

Avensis ve Opel vectra lar bana çooook hantal görünüyor. Çok iri araçlar. Ayrıca sizlerin almış olduğunuz fiyatlara bulmak ta neredeyse imkansız.

• seepy arkadaşım bende snin gibi toyotayı almayı düşünüyorum senin söylediğin arabayı geçen hafta pazarda 26000 ytl ye sattı eleman bende pazarlığa şahit oldum bende almak istemiştim ama anlaşamadık.
  • toyotanın fiyatı pahalı geldi bana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.