Şimdi Ara

2006 Corolla Terra D-4D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 Corolla Terra D-4D normal şartlar altında ne kadar eder?

• aracın fiyatını belirleyen birçok faktör vardır.

En önemlileri km si ve kazası boyananı yada değişeni olup olmadığıdır.

Geçen gün Demir Mert ile bunu konuşmuştuk ve belirllediğimiz en uygun fiyat (piyasaya göre)

28 ile 32 arası

temizliğine göre bu fiyat aralığında değer biçilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 4 Ekim 2007; 1:28:42 >
  • Evet, bu konuda silverstar68'e hak veriyorum. 28-32 arası eder fiyatıdır. Hatta geçenlerde bir arkadaşım bulmuştu. Araba yana yatmış. Tavan hariç dahil boyalıymış, 2-3 parça değişeni de varmış. 2006 1.4 terra düz vites. 28.000 YTL istiyormuş.

Bu arada benımde arabamı satma düşücem var. Az çok fiyat belirledim. Eğer kararım kesinleşirse satacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir_mert -- 4 Ekim 2007; 11:05:14 >
  • niye satıyosunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Evet, bu konuda silverstar68'e hak veriyorum. 28-32 arası eder fiyatıdır. Hatta geçenlerde bir arkadaşım bulmuştu. Araba yana yatmış. Tavan hariç dahil boyalıymış, 2-3 parça değişeni de varmış. 2006 1.4 terra düz vites. 28.000 YTL istiyormuş.

Bu arada benımde arabamı satma düşücem var. Az çok fiyat belirledim. Eğer kararım kesinleşirse satacağım...
  • Teşekkürler
  • Şimdi önümde iki seçenek var. Arabayı satıp yüksek model dizel otomatik alacağım ya da düşük fiyatlı bir araba alıp geriye kalan parayı başka bir biçimde değerlendireceğim...
    quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

niye satıyosunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Evet, bu konuda silverstar68'e hak veriyorum. 28-32 arası eder fiyatıdır. Hatta geçenlerde bir arkadaşım bulmuştu. Araba yana yatmış. Tavan hariç dahil boyalıymış, 2-3 parça değişeni de varmış. 2006 1.4 terra düz vites. 28.000 YTL istiyormuş.

• Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    2001 Megane 1 vs Fabia
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.