Merhaba arkadaşlar önceden konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_82929876/f_//tm.htm#83115751 hangi arabayı tercih edeceğim için sonra bu fiyata en uygun kaliteli donanım zenginliği olan araç skodaoctavia ve bu araçtan almak istiyorum aracın iyi kötü yonü nelerdir yakıtı önemli değil konfor,yol tutuşu,sürat(rahat sıkıntısız 150 dermi) benim için önemlidir aracı nasıl bilirsiniz yorumlarınız benim için çok değerlidir sağolun...
sıkıntısız 150 der 5 yıl kullandım.lpg takarsan çok temiz araçtır.yol tutuş harikadır,konfor üst düzey,ama torku düşük biraz söyleyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: Not Afraid
sıkıntısız 150 der 5 yıl kullandım.lpg takarsan çok temiz araçtır.yol tutuş harikadır,konfor üst düzey,ama torku düşük biraz söyleyeyim
Peki ses yalıtımı nasıl ?
quote:
Orijinalden alıntı: golfVII
quote:
Güzel sayılır,ses sistemide çok çok iyi octaviadan sonra kullandıgım hiç bir araba tatmin etmedi beni
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: golfVII
quote:
Güzel sayılır,ses sistemide çok çok iyi octaviadan sonra kullandıgım hiç bir araba tatmin etmedi beni