Şimdi Ara

Skoda Octavia 2006-2007 1.6 Elegance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önceden konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_82929876/f_//tm.htm#83115751 hangi arabayı tercih edeceğim için sonra bu fiyata en uygun kaliteli donanım zenginliği olan araç skoda octavia ve bu araçtan almak istiyorum aracın iyi kötü yonü nelerdir yakıtı önemli değil konfor,yol tutuşu,sürat(rahat sıkıntısız 150 dermi) benim için önemlidir aracı nasıl bilirsiniz yorumlarınız benim için çok değerlidir sağolun...
     Skoda Octavia 2006-2007 1.6 Elegance

• sıkıntısız 150 der 5 yıl kullandım.lpg takarsan çok temiz araçtır.yol tutuş harikadır,konfor üst düzey,ama torku düşük biraz söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

sıkıntısız 150 der 5 yıl kullandım.lpg takarsan çok temiz araçtır.yol tutuş harikadır,konfor üst düzey,ama torku düşük biraz söyleyeyim

Peki ses yalıtımı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golfVII

quote:

sıkıntısız 150 der 5 yıl kullandım.lpg takarsan çok temiz araçtır.yol tutuş harikadır,konfor üst düzey,ama torku düşük biraz söyleyeyim

Güzel sayılır,ses sistemide çok çok iyi octaviadan sonra kullandıgım hiç bir araba tatmin etmedi beni
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golfVII

quote:

Güzel sayılır,ses sistemide çok çok iyi octaviadan sonra kullandıgım hiç bir araba tatmin etmedi beni

Peki hocam teşekkür ederim

• Evet arkadaşlar hadi yorumlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar konuyu hortlattım ama tek başlık altında konuşulsun istedim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-cok-acil-sahibinden-cok-temiz-octavia-1.9-tdi-173823796/detay
    linkteki aracı almayı düşünüyorum ama beni korkutan şeyler var, bu araç normal fiyatının 5 6 bin lira altında yazılmış ve hala satılmamış ne olabilir ki bunun derdi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.