Bildirim
2007 Golf Goal 1.6 FSI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aracınız manuel mi dsg mi? Hava filtresini en son ne zaman değiştirdiniz? Araç kaç km de? Fsi motorlar direkt yakıt enjeksiyonlu motorlar olduğu için yakıt kalitesi de çok önemli. Farklı benzincilerden mi benzin aliyorsunuz? Kullandiginiz yakitin oktanini degistirdiniz mi? Klima kullanımınız arttı mi? Aracin lastikleri ne durumda? Energy Saver tipi düşük sürtünmeli lastik kullanıyorsanız lastikler eskidiyse tüketim de artıyor beraberinde. Bu soruları bir gözden geçirin yakit tüketiminin artmasının bir çok nedeni olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir depoyla iki hafta gidiyordum demek yerine kac km gittiginizi yazarsaniz daha saglikli sonuc alirsiniz. Tiptronic FSI kullaniyorum istanbul ici full bir depo lamba yanmadan once 630-640km falan yapiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X