Bildirim
2006 Focus helezon yay
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dizel araclarda dusme daha fazladir motor agir oldugundan 16 inc jant kullaniyorsaniz pek fark etmezsiniz eibach sportline deneyin ve 517 lira cok pahali , İstanbul da iseniz bi yer onerebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@emreeris
İstanbuldayım yer önerirseniz sevinirim.
Aracı yeni aldım. Şuan hangi yay takılı bilmiyorum ama çok düşükbana göre, ön tekerlerin üstüne el girmiyor, kasislerde çok rahatsız ediyor. Orjinal yaylar 800 tl olduğundan, orjinale yakın bir yay taktırmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: the_dark_boy
@emreeris
İstanbuldayım yer önerirseniz sevinirim.
Aracı yeni aldım. Şuan hangi yay takılı bilmiyorum ama çok düşükbana göre, ön tekerlerin üstüne el girmiyor, kasislerde çok rahatsız ediyor. Orjinal yaylar 800 tl olduğundan, orjinale yakın bir yay taktırmak istiyorum
Eibach ta israrciysaniz eliftuning.com dan alabilirsiniz , ama degilseniz aksarayda sem tuning var life tuning var , oradan coil-ex alabilirsin 3.5 luk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 5664 mesaj gelmedi
- ford focus 1.5 dizel otomatik yorumlar
- triger kayışı arıza belirtileri
- fiat fiorino 1.4 benzinli lpg kullanıcı yorumları
- dacia spring elektrikli yorumlar
- trafik cezası itiraz
- ıd buzz fiyat
- peugeot e-208 fiyat
- volkswagen fiyat listesi 2022
- renault clio evolution fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X