Şimdi Ara

2006 Focus helezon yay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 focus trend sp dizel aracıma eibach pro-kit 30 mm helezon spor yay seti 517 tl ye alıp taktırsam. Orijinal 16' lastiklerin üstünde dışardan bakıldığında kaç cm boşluk kalır. Kasislerden geçerken sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizel araclarda dusme daha fazladir motor agir oldugundan 16 inc jant kullaniyorsaniz pek fark etmezsiniz eibach sportline deneyin ve 517 lira cok pahali , İstanbul da iseniz bi yer onerebilirim

• @emreeris
    İstanbuldayım yer önerirseniz sevinirim.
    Aracı yeni aldım. Şuan hangi yay takılı bilmiyorum ama çok düşükbana göre, ön tekerlerin üstüne el girmiyor, kasislerde çok rahatsız ediyor. Orjinal yaylar 800 tl olduğundan, orjinale yakın bir yay taktırmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: the_dark_boy

@emreeris
    İstanbuldayım yer önerirseniz sevinirim.
    Aracı yeni aldım. Şuan hangi yay takılı bilmiyorum ama çok düşükbana göre, ön tekerlerin üstüne el girmiyor, kasislerde çok rahatsız ediyor. Orjinal yaylar 800 tl olduğundan, orjinale yakın bir yay taktırmak istiyorum

Eibach ta israrciysaniz eliftuning.com dan alabilirsiniz , ama degilseniz aksarayda sem tuning var life tuning var , oradan coil-ex alabilirsin 3.5 luk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.