Şimdi Ara

2006 Ford Tourneo Connect 1.8TDCI 75PS Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
39.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sevdiğim bir arkadaşım için 2006 model Ford Tourneo Connect 1.8TDCI 75PS'lik modelini alacağız. Araç 85.000km'de. Fiyat 18.000TL. Araçta kaza veya değişen yok. Lokal boya mevcut. Şehir içinde ve sakin kullanılacak. Senede bir yazları uzun yol yapılabilir. Sakin kullanan biri fakat yinede 75PS çok fazla sıkıntı yaratır mı? Model yılı, km ve fiyat orantısı nasıl? 90PS'liklere de baktık fakat bu aracı beğendi ve araç temiz. Önerir misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

2006 Ford Tourneo Connect 1.8 TDCI 75 PS: Alınır mı?

2006 Ford Tourneo Connect 1.8 TDCI 75 PS, özellikle ticari amaçlar için tasarlanmış, kompakt bir MPV'dir. 75 beygir güç ve 185 Nm tork üreten 1,8 litrelik dizel motora sahiptir.

{Ford Connect 75 lik} Özellikleri

• 75 beygir gücünde 1,8 litrelik dizel motor
    • 5 ileri manuel şanzıman
    • 10,5 metrelik dönüş yarıçapı
    • Büyük kargo kapasitesi (1.450 litre)

{Ford Connect 75 lik Yorumları}

{Ford Connect 1.8 TDCI yorumları} genel olarak olumludur. Aracın yakıt verimliliği, geniş iç hacmi ve uygun fiyatı sıklıkla övülmektedir. Ancak bazı kullanıcılar düşük motor gücünden ve sert süspansiyonundan şikayet etmektedir.

{75'lik Connect Neden Tutulmuyor?}

{2006 Ford Connect} 75 PS modelinin daha az tercih edilmesinin birkaç nedeni vardır:

• Düşük motor gücü, özellikle tam yüklü veya yokuş yukarı sürüşlerde performansı etkileyebilir.
    • Diğer {Ford Connect} modellerine kıyasla daha yavaş hızlanması vardır.
    • Daha yüksek donanım seviyelerinde sunulmamaktadır, bu da bazı özellikler açısından sınırlamalar oluşturabilir.

{Ford Connect Alınır mı? Sonuç}

{2006 Model Ford Connect} 1.8 TDCI 75 PS, temel ihtiyaçları karşılayan uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir araçtır. Ticari kullanım veya bütçe dostu bir aile aracı arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, yüksek performans veya gelişmiş özellikler bekleyenler, daha güçlü motorlu veya daha yüksek donanımlı bir model düşünmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ford tourneo connect calıstıgım sirkette var biz kulanıyoruz ama son kasa baz donanım arac gayet iyi son kasayla 2006 arasında cok fark yok 2006 modeller de güzel ici konforlu ve rahat ilk baslarda debriyaj sert geliyor ama sonradan alısınca yumusak geliyor simdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1297

ford tourneo connect calıstıgım sirkette var biz kulanıyoruz ama son kasa baz donanım arac gayet iyi son kasayla 2006 arasında cok fark yok 2006 modeller de güzel ici konforlu ve rahat ilk baslarda debriyaj sert geliyor ama sonradan alısınca yumusak geliyor simdiden hayırlı olsun
    75PS olanları tutulmuyor diye duymuştum biraz daha para koyup 90 veya 110PS olanından almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: çarşıkarıştı

75PS olanları tutulmuyor diye duymuştum biraz daha para koyup 90 veya 110PS olanından almanı tavsiye ederim

90PS almak için karar vermişti fakat temiz ve problemsiz bulunca kaçırmak istemedi. 75PS çok fazla sıkıntı yaratmayacak ise kararı bu yönde. Alınabilir hiçbir yanı yok mudur? 90 veya 110'luk şart mıdır dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orijinalden alıntı: çarşıkarıştı

90PS almak için karar vermişti fakat temiz ve problemsiz bulunca kaçırmak istemedi. 75PS çok fazla sıkıntı yaratmayacak ise kararı bu yönde. Alınabilir hiçbir yanı yok mudur? 90 veya 110'luk şart mıdır dersiniz?

Alıntıları Göster
    Babam 110 luk olanını kullanıyor performansından memnun 75 lik nasıl performans verir bilmiyorum ama sakin kullanımda yeterli olur diye düşünüyorum. Yine de daha bilgili forum sakinleri bilgilendirirse iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Babam 110 luk olanını kullanıyor performansından memnun 75 lik nasıl performans verir bilmiyorum ama sakin kullanımda yeterli olur diye düşünüyorum. Yine de daha bilgili forum sakinleri bilgilendirirse iyi olacaktır.

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar 75 90 ve 110 ps GLX kullanmış biri olarak kesinlikle 90 ps den aşşağısını önermem.Araç kendi kasasını kaldıramıyor.Ama 110 ps olanla az adam tokatlamadım.Çok fena kaçıyordu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Performansı düşüktür ve ayrıca TDCİ değil TDDİ dir o araç...Yani comon ralli değil 2006 model olanlar. Tabi bu bir avantajdır, eurodizel kullanma zorunluluğun olmuyor,normal dizel bile kullanabilirsiniz...

Motoru gürültülü çalışır, çok yakar diğer ticarilere oranla...

Sağlamdır,taş gibidir,asla arıza vermeyen bir motora sahiptir. İstediğin yükü yükle,istediğin kadar hor kullan farketmez,için rahat olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arabayı Kullanmışlığım yok ama bence O Kasayı 75 bg Kaldırmaz Benim Şahsi Fikrim Ama Connet 1.8 tdcı 75 bg araç sahiplerinin nedediği önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Arabayı Kullanmışlığım yok ama bence O Kasayı 75 bg Kaldırmaz Benim Şahsi Fikrim Ama Connet 1.8 tdcı 75 bg araç sahiplerinin nedediği önemli.

Alıntıları Göster
    75 liği şirkette kullanıyoruz,valla çekişine illallah dedik,gittik chip yaptırdıkda rahatladık. Chip olmasa idi aynen satacaktım, yeter dedirtti,pes ettik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

75 liği şirkette kullanıyoruz,valla çekişine illallah dedik,gittik chip yaptırdıkda rahatladık. Chip olmasa idi aynen satacaktım, yeter dedirtti,pes ettik...

Alıntıları Göster
    Bir tanıdığımızdan 90PS'lik bulduk fakat 2004 model ve 65.000km'de. En son 18.000TL olur diyor. Diğeri 2006 model idi. Sizce ne yapmalı? Araç değişensiz ve temiz bir araç. Bu fiyata alınır mı?
  • quote:

Bir tanıdığımızdan 90PS'lik bulduk fakat 2004 model ve 65.000km'de. En son 18.000TL olur diyor. Diğeri 2006 model idi. Sizce ne yapmalı? Araç değişensiz ve temiz bir araç. Bu fiyata alınır mı?

Alıntıları Göster
    Model, km ve fiyat nasıl sizce, uygun mudur?
  • quote:

Model, km ve fiyat nasıl sizce, uygun mudur?

Alıntıları Göster
    Pahalı 2004 model için. Bizde vardı 2008 75 BG Delux 20.500 verdik. Ama bizimki TDCİ olduğundan biraz zor satıldı. TDDİ olanlar mazot ayırmadığı için ondan arıyordu millet. Kullanıcı için yeterli bi motor değil. Resmen gitmiyor araç. Connect sanırım 1.400 kg civarında. En azından arkadaşımın 110 luk GLX o civarlarda. Tavsiyem 90 beygirlik almanız. Biraz daha araştırın iyi bişeyler mutlaka bulursunuz. 2004 90lık araç 18.000 etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Pahalı 2004 model için. Bizde vardı 2008 75 BG Delux 20.500 verdik. Ama bizimki TDCİ olduğundan biraz zor satıldı. TDDİ olanlar mazot ayırmadığı için ondan arıyordu millet. Kullanıcı için yeterli bi motor değil. Resmen gitmiyor araç. Connect sanırım 1.400 kg civarında. En azından arkadaşımın 110 luk GLX o civarlarda. Tavsiyem 90 beygirlik almanız. Biraz daha araştırın iyi bişeyler mutlaka bulursunuz. 2004 90lık araç 18.000 etmez.

Araç çok temiz ise de etmez mi? Sizce ederi nedir? 2004, 65.000 km'de, çift sürgü, abs ve airbagler var. En son ne verilir buna? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

Araç çok temiz ise de etmez mi? Sizce ederi nedir? 2004, 65.000 km'de, çift sürgü, abs ve airbagler var. En son ne verilir buna? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    O araç çok çok temizse 17.000 lira oda boya yok ise. Km düşük ve Delux sanırım. Bizim sattığımız 75likte Delux'tü. Aynı özelliklerdeydi. Sahibinden comu referans almayın orda 2004 araca 20 isteyende var 21 isteyende. Gerçek piyasayla alakası yok oranın.

• quote:

O araç çok çok temizse 17.000 lira oda boya yok ise. Km düşük ve Delux sanırım. Bizim sattığımız 75likte Delux'tü. Aynı özelliklerdeydi. Sahibinden comu referans almayın orda 2004 araca 20 isteyende var 21 isteyende. Gerçek piyasayla alakası yok oranın.

Teşekkürler. Az önce konuştum ve son 17.500'e anlaşmışlar sanırım. Tanıdıktan alındığı ve bir nevi bilindik bir araç olduğundan dolayı sıkıntı olacağını pek sanmam. Değerli yorumları için herkese teşekkür ederiz.

• quote:

quote:

Teşekkürler. Az önce konuştum ve son 17.500'e anlaşmışlar sanırım. Tanıdıktan alındığı ve bir nevi bilindik bir araç olduğundan dolayı sıkıntı olacağını pek sanmam. Değerli yorumları için herkese teşekkür ederiz.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Rengi kırmızımı ? Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun derler
  • quote:

Hayırlı olsun. Rengi kırmızımı ? Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun derler

Alıntıları Göster

Teşekkürler. Renk maalesef klasik gümüş gri.

• quote:

Teşekkürler. Renk maalesef klasik gümüş gri.

Alıntıları Göster
    Hayırlı Olsun güle güle binin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Hayırlı Olsun güle güle binin..

Alıntıları Göster
    Aldıysanız hayılır olsun, yalnız yakıtta biraz sorun yaşarsınız emsellerine göre %30 falan fazla yakar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.