Bildirim
FORD TOURNEO CONNECT 1.6 TCDi 115 HP Test Sürüşü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok beğendim. Çok güzel olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube'den turatii robert adam'in testini izlemistim; ne yapan söyleyeyim "el motorül le kaporta bagajül" harici bi cacık anlamamistim..
Paylaşım için teşekkürler.
Güzel bir inceleme olmuş.
İşin ilginci ticari araçta bu kadar zengin Donanım olması.
Kangoo,Connect gibi araçların üretim amacından saptığını düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: hassey
Paylaşım için teşekkürler.
Güzel bir inceleme olmuş.
İşin ilginci ticari araçta bu kadar zengin Donanım olması.
Bu araçlar kompakt sayılabilecek boyutları ile ilk ortaya çıktğında pratik yük taşıma araçlarıydı.Transporter gibi büyük boyutlu araçlara ihtiyaç duymayanların tercihiydi.
Şimdi kocaman oldular ve neredeyse Transporter uzunluğundalar.
Tekrardan küçük araç ihtiyacı hasıl oldu.Fiorino vs türedi.Ki Fiorino ilk ortaya çıkan Kangoo'dan daha küçük bir araç değil.
Yakında Fiorino gibileri de büyüyecek.Ve bu iş çığrından çıkacak gibi görünüyor.Çünkü her marka bir sonraki modeli rakiplerinden aşağı kalmamak için çok daha büyük yapıyor.
-
Abi ticari olarak guzel. Amaa. Eski connecte bindigimde virajlarda sanki devrilecekmis gibi bir his uyandiriyordu. Yuksek ama guven vermiyordu. Bunu bilemem
tamam iyi güzel de bir ticariye 65+bin Tl istemek neyin kafası ?quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Abi ticari olarak guzel. Amaa. Eski connecte bindigimde virajlarda sanki devrilecekmis gibi bir his uyandiriyordu. Yuksek ama guven vermiyordu. Bunu bilemem -
Oturaklı bir araca benziyor.quote:
Orijinalden alıntı: batkent
tamam iyi güzel de bir ticariye 65+bin Tl istemek neyin kafası ?
Alıntıları Göster -
quote:
+1 O paralari verecek olursam ticari almam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adam konuşurken konu bir anda otomobilden bana gelecek ve beni eleştirecek gibi hissediyorum..quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizligaquote:
+1 O paralari verecek olursam ticari almam.
Alıntıları Göster -
Bu araçlar tamamen binek konforuna girip kullanımı arttıkça işler değişiyor.quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Bu adam konuşurken konu bir anda otomobilden bana gelecek ve beni eleştirecek gibi hissediyorum..
Alıntıları Göster
Binek ruhsatı olmayan panelvanların vergilendirme dilimi 1-6 yaş oldu ve 1900 motora kadar 945 tl olarak vergilendiriliyorlar.
Saçma sapan bir muayene sistemi var.Araçlardaki gibi 3 yıl değil her yıl ,yılda iki kere muayneye giren var.
Köprüler, merkezi yerlere giremiyorsunuz yakalanırsanız trafik cezası var
20 yaşında araca uygulanmayan hız sınırlaması size var
İş amaçlı kullanılmadıkça hiç bir mantığı yok şu aralara binmenin
-
Çok iyi yol tutuyo iyi de kaçıyo alınabilir araç
Fiyatı neredeyse 70000 tl,o paraya ne otomobiller var.
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Abi ticari olarak guzel. Amaa. Eski connecte bindigimde virajlarda sanki devrilecekmis gibi bir his uyandiriyordu. Yuksek ama guven vermiyordu. Bunu bilemem
connect hiçbir zaman öyle bir his vermez bilakis birçok binek araçtan daha iyi yol tutar -
quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjr
quote:
connect hiçbir zaman öyle bir his vermez bilakis birçok binek araçtan daha iyi yol tutar
Yol tutusunu ekstradan test edecek durumum olmadi. Ancak hissiyat olarak soyluyorum. Alcak arac daha guvenli geliyor bana. Pozisyon ve hakimiyet acisindan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
connect hiçbir zaman öyle bir his vermez bilakis birçok binek araçtan daha iyi yol tutar
Yol tutusunu ekstradan test edecek durumum olmadi. Ancak hissiyat olarak soyluyorum. Alcak arac daha guvenli geliyor bana. Pozisyon ve hakimiyet acisindan
alçak tavanlısını da yüksek tavan uzun akslısını da 200.000 km den fazla kullanmışlığım var connect tin verdiği güveni (özellikle yokohama lastiklerle) çok arabada görmedim.
-
Dayı ne çok konuştu,dayanamadım yarıda kapattım.quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrquote:
quote:
quote:
alçak tavanlısını da yüksek tavan uzun akslısını da 200.000 km den fazla kullanmışlığım var connect tin verdiği güveni (özellikle yokohama lastiklerle) çok arabada görmedim.
Alıntıları Göster
-
O videolara keske ingilizce altyazi gelse.Adam incigini cincigini test ediyor,bir arac icin 3 video var nerdeyse. -
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
O videolara keske ingilizce altyazi gelse.Adam incigini cincigini test ediyor,bir arac icin 3 video var nerdeyse.
Aynen, detayli testleri var adamın
Yalniz o tiple burda, test araci alamaz kimseden
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
O videolara keske ingilizce altyazi gelse.Adam incigini cincigini test ediyor,bir arac icin 3 video var nerdeyse.
Bende nerdeyse youtube'daki bütün teslerini izledim en sevdiğim tarafı ise gerçekten her markaya çok tarafsız yaklaşıyor.
Benzer içerikler
- volvo s60 1.6 dizel kronik sorunları
- citroen c-elysee 1.5 bluehdi yorum
- hacizli araç satılır mı
- lansman rengi ne demek
- motor yağ kapağı köpük neden olur
- togg batarya kapasitesi
- 2021 dacia duster
- byd 2025
- araç kamerası
- fiat 600 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X