Şimdi Ara

2006 hyundai accent era 1.6 style ov 45000 km 20000 tl ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba almayı düşünüyorum aradığım özellikler abs, airbag, klima, ve otomatik vites 20000 civarı bir rakam düşünüyorum. hyundai de sıfır 23000 e accent era 1.4 select ov modeli var tüm istediklerimi bulunduruyor. ama şuan hiçbir mağazasında yok. mayısta gelebilir ama kesin değil deniyor. başlıkta yazdığım araç ise ikinci el ve lpg li bir değişen parça ve iki kapıda boya varmış aracı daha görmedim. ama işin kötü yanı ne arabadan nede piyasasından anlamam sıfır ikinci el arasında yorum yapabilecek yada 20000 i geçmiyecek şekilde tavsiyesi olan var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• hocam naptın sen sıfırı 23,000tl olan aracın 2006 sına 20000 verilirmi? verilirde gece vicdanen nasıl rahat uyunur bilemem :D bence bekleyin ve sıfırını almaya calısın
  • Aynen 20 bin bencede fazla..
  • yanlız arada özellik varkı var motor 1.4 değil 1.6 araçta brc lpg var sunroof var extra hava yastıkları
  • 3 yaşında ve 0 km si ile arasında 3 milyar olan bir arabayı şahsen ben almam ...
  • iide 20000 dediğim aracın 0 ı 27000 lpg taktırmamış olsa garantisi devam edecek. aslında 0 olanı alacağım ama yok işte mayıstada zamı bindirirler diye korkuyorum
  • 1,4 boş arabayla 1,6 dopdolu arabayı kıyaslamayın yapmayın yaw.. tamam 19 fln ideal ama 20 de abes değil. dedği gibi sıfırı 27 bin ona göre pay piçin bence alınabilir bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam sende haklısın ama 1 parça değişeni ve 2 parça olan bir 2006 araç için 20.000 fazla. Bence iyice araştır daha uygununu bulursun. 20.000 liraya kadar bakıyorsan Honda Civic bak hem otomatik vitesi hyundai ile karşılaştırıldığında daha güvenilir hemde C segmenti bir araç ve istediklerinin fazlasıda onda var
  • Sıfırı 23 diye söyledim ben hayırlısı ...
  • arkadaş bazı bilgileri eksik vermiş onları ben tamamlayayım(gerçi başlıkta belli oluyor ama). 0 km(1.4cc) baktığı araba select donanımlı
    2.el olarak 2006 model(1.6cc) baktığı araba full yani style donanımlı bu aracın sıfırıda 27bin civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 29 Nisan 2009; 2:22:23 >
  • aslında onlarıda yazmıştım ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.