Şimdi Ara

2006 jetta 1.6 102hp VS 2003-04 Mini Cooper 1.6 115hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model jetta 28.000 km de bir aracım var 1.6 102hp. Bugunlerde mini fln bakıyorum.Arkadaşlar sizce 30.000 lerde 1.6 115hp 2003-2004 mini mi almak mantıklımı? yani gencim,evliyim ama cocuk yok veya aile için geniş bişeye pek ihtiyacım yok.Daha tarz bi araba bakıyorum. Aşağı yukarı bahsettiğim arabalar aynı fiyatlardalar.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyCi -- 19 Mart 2008; 14:11:43 >

• mini çok güzel arabafakat madem tarz yeni bi araaba istiyosun kesinlikle ve ısrarla FİAT BRAVO yu test etmeni öneririm
  • "yani gencim,evliyim ama cocuk " kısmına kadar düşüncem tabiki değiştir di ne işin var senin jetta ile falan diyecektim. Ama evli, çolukçcuk vs işin içine girese o biraz maceraya kaçar. Bence bırak değiştirme kalsın. Ya mademtarz bişeyler istiyorsun hatcback tipinde bişeyler bak civic mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesferatu

"yani gencim,evliyim ama cocuk " kısmına kadar düşüncem tabiki değiştir di ne işin var senin jetta ile falan diyecektim. Ama evli, çolukçcuk vs işin içine girese o biraz maceraya kaçar. Bence bırak değiştirme kalsın. Ya mademtarz bişeyler istiyorsun hatcback tipinde bişeyler bak civic mesela

• yanlış yazmışım düzelttim cocuk yok arklar.. :D yaşda 23.. Bu arada aracım 28-31 bin ytl fln ediyor mini dışında aynı fiyata leon fln gördüm ama leon , octavia ve jetta arasında en iyi benimki kalıyor yine.
  • bu arada mini kaç kilo arkadaşlar ?
  • Jetta derim yakında çocuk falan da olursa eline gelir
  • hocam aracını güzel macera aramaya gerek yok takın lpg yi yıllarca sorunsuz binin.hem kafanız hem cebiniz rahat olsun
  • bence 2005model 1.6 307cc bak eğer spor güzel bir araba istiyosan.eğer cabrio istemiyosan bence seat leon 1.4 tfsı 125hp al
  • fiat bravo yu da dusunebilirsin.Cok iyi bir seçim olurdu.Ama su an sahip oldugun aracı sonra arama.Jetta da güzeldir pek maceraperest olmasa da iyidir
  • mini 1140 kg .. Aslında dediğiniz gibi jetta oldukça iyi, kategorisinde ii bir araç. Minide hoşuma gitti biraz fikir alim dedim.1.6 160 HP Olanı düşünülebilir aslında.. Yorumlar için tşkler.. Bunu sat onu al ,dediğiniz gibi biraz macera işi oluyor.. Sağolun arklar.
  • Jetta güzel bir araç,aile kullanımı için de idealdir..Ama gencim bana o motor yetmez,ayrıca daha tarz bir araç arıyorsanız kendine ait bir dünyası olan Mini güzel bir tercih..

2004 model ve aradığınız özelliklerde imzamdaki aracı size tavsiye edebilirim,ciddiyseniz fiyatta anlaşırız:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.