Şimdi Ara

2006 MODEL 307 MI 2005 MODEL ASTRA CLASSIC HB 1.6 16V MI..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU IKI ARAÇTAN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BU ARAÇLAR BENZINLI VE 1.6 MOTOR OLACAK.YALNIZCA BILGISI OLANLAR KONUŞURSA SEVINIRIM.HERKES KONUŞTUGUNUN SEBEBINI SÖYLERSE IYI OLUR...ARAÇLARI HER YONDEN KIYASLAYABILIRMISINIZ?(YAKIT TUK.HIZ.YOL TUTUŞ KONFOR.SÜRÜŞ KEYFİ..VS)

• quote:

Orjinalden alıntı: MBURAK58

BU IKI ARAÇTAN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BU ARAÇLAR BENZINLI VE 1.6 MOTOR OLACAK.YALNIZCA BILGISI OLANLAR KONUŞURSA SEVINIRIM.HERKES KONUŞTUGUNUN SEBEBINI SÖYLERSE IYI OLUR...ARAÇLARI HER YONDEN KIYASLAYABILIRMISINIZ?(YAKIT TUK.HIZ.YOL TUTUŞ KONFOR.SÜRÜŞ KEYFİ..VS)

bu iki araç araasında 307 bir yaş daha yeni olsa da astra ile kıyas kabul etmez benim gozumde.
    yol tutuş,sağlamlık,malzeme kalitesi,izolasyon,2. el degeri gibi durumlarda opel astra cok daha basarilidir.
    motor performansları arasında cok ciddi bir fark bulunmaz iken,yakıt konusunda opel birazdaha fazla yakabilir(uzun sureli kullanıcıları daha iyi bilir tabiikide)
  • Bu kasaların çok yaktığını biliyorum ama yanlışta olabilir. LPG ile ona da çözüm bulunur.
  • HERKESTEN YARDIM BEKLIYORUM .BU ARABALAR HAKKINDA...
  • astra pejo kadar yakmaz emin ol ben de kullanıyorum

kesinlikle astra derim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.