Şimdi Ara

2006 model Ford Fiesta 1.4 TDCİ Comfort

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2006 model Ford Fiesta 1.4 TDCİ Comfort almayı düşünüyorum.Ancak bu aracı alırken ne gibi özelliklerine dikkat etmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum.Örneğin km si en fazla kaç olanı alırsam bana fazla sorun çıkarmaz.Km’si fazla olanların bakım masrafları daha mı fazla oluyor.2006 model alırken en fazla kaç km olan araçlara bakmalıyım.
    Bir de bu araçların periyodik bakımları kaç km ‘de bir yapılıyor,Bakım masrafları ortalama olarak ne kadar? Bu araçlar hangi sorundan dolayı daha fazla bakıma giriyor? Uzman arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Teşekkkürler..

• Alacağınız araç dizel olduğundan düşük kilometrede olması sizin yararınıza olur. Bende bu aralar 2. el dizel araç bakıyorum. Bence üç açağı beş yukarı 30.000 Kmde olması uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 10 Ekim 2007; 22:41:05 >
  • Arkadaşım hakkaten zor bir durumdur dizel 2. el almaya çalışmak.Fiesta konusunda pek bir şey söyleyemem ama istersen bir de c3 e bak,donanım ve fiyat olarak daha uygun olabilir.Sadece bir kere kullan sonra fiesta ara derim.Fiyat performans değerlendirmesi yaparsın.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Piyasa araştırması yapıyorum. 2006 model Ford Fiesta 1.4 TDCİ Comfort 19.000 km'de herhangi bir darbe ,boya,değişeni ve çiziği yok.Aşağı yukarı 7 ay garanti süresi var.Oto galericisi değilim.Bir binici olarak bu aracı almayı düşünürsem,en fazla ne kadar teklif vermeliyim ki aracı piyasa üzerinde bir fiyata almış olmayayım.Piyasa konusunda bilgisi olan arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırlarsa sevinirim.
  • Dizel aracı mümkünse çevrenizden bildiğiniz birinden ve sorunsuzluğundan emin bir şekilde alın.
  • Dostum 2006 fiesta TDCI 6 ay sahip olmuş biri olarak çok başarılı biraraç olduğunu söylemeliyim, ayrıca oldukça sorunsuz, bakımını yap yıllarca bin. İç mekan ortalamanın üstünde dir ve ses sistemi oldukça tatminklardır, kliamsı güçlü ve yeterlidir yalnız kışın nedense sol bacağım buz gibi olurdu... motoru gürültülüdür, ısınınca azalır, park etmei kolay bagajı ufaktır, koltuk kumaşları sağlamdır, çelik jant oldukça yakışır , ankaraşehir içi ortalama 145-155 ykr arası yakar. Mart ayında 22500 ' e sattım 20 bin kmde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 13 Ekim 2007; 17:12:30 >
  • alirken dikkat etmek lazim cünkü bu araclari genelikle sirketler kullaniyor onun icin bayagi arastirmak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim var bu araçtan
    45.000 km de aldım su an 60.000 km de

passat doblo palio dan sonra bu aracı kullanıyorum ve yol tutuşu mükemmel yakıt dersen sanırım sınıfında bundan daha az yakan yok.

45000 bakımını yaptırdım biniyorum tık demedi daha araç

yazın şehir içi klima açık 130-140.000 lira yaktı normal mazotla

bende satmayı düşünüyorum 22 milyara daha ufak düşük model bi araç alacağım için

ama öneririm kaya gibi araçtır
  • 21-22bin liradan fazla verilmez diye düşünüyorum . km en fazla 35*40bin ise
  • Ben kullananlardan duydum araç pek atak değilmiş, sollamalarda üzebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Ben kullananlardan duydum araç pek atak değilmiş, sollamalarda üzebilir.

Tamamen yanlış bilgi, fiesta çok atak çok süratli bir araçtır, 160 nm torku yaklaşık 2500 devir de verir.
  • Arkadaşlar 2006 yeni kasa fiesta 1.4 tdci arıyorum...50.000i geçmemiş olması ve 20.000ytl civarında olması tercihimdir...Bilen yada yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...Pm atarsanız çok iyi olur....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.