2006 model Landrover Freelander aracımı satıyorum. 2. el ilan kısmına yazdım ancak bakmalarına ragmen bir yorum alamadım. Fiyatı arastırıp belirledim. Bir bakar mısınız ? Satma şansım var mı ?
Satma sebebim , yeni bir arac aldım , bu fazla oldu şu an.
O fiyata almak isteyen olursa haber verin, 2 katını ben vereceğim.
Fiyat km için fazla hocam.
Fikirleriniz için teşekkür ederim. 40 - 42 bin TL olacaksa zaten satmam aracımı. Çok ucuza vermek istemiyorum. Biraz dursun , belki ilerde güncelleme yapar 2-3 bin tl inerim.
2006 model 130 bini devirmiş freelander e kimse o parayı vermez.
Öyle yap.
arkadaşım aracını satmak istiyorsan aracın ederini internet üzerinden araştırmak yerine şunları takip edersen gerçek fiyatını bulabilirsin.
öncelikle bu tarz arabaları alıp satan galerilere git. aracını kaça alıyorlar bir fiyat bilgin olsun. pazara git ve istediğin fiyatı belirt.
aracına galeride verilen fiyatın 3-4 bin üzeri veya pazarda eğer taliplisi çıkarsa verilen paranın 2-3 üzeri senin aracının edeceği en yüksek miktardır.
burada o aracı satamazsın bu forumda kimse o km de ve o fiyata o arabayı almaz veya aldırmaz. boşuna buraya yazmaya da gerek yok.
Evet fiyat birazcik fazla, yesil olmasi ve km si biraz fazla olusu dezavantajlari. Bence 48 yazip 46 ya verin. Yada memnunsaniz beinmeye devam edin.
aracımı zaten bu forumda satmaya calısmıyorum. Buradaki arkadasların tecrübelerinden yararlanmak istedim.
Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme