Şimdi Ara

2006 passat 1.6 fsi comforline yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu arabayı yeni aldım 37000 km de geçen hafta antalyadan istanbula gittim araba yolda beni hayal kırıklığına uğrattı araba çok hantal ve sollamalarda bağırıyor ama seri değil birde otoyolda sonuna kadar bastım 160 km yi zor buluyor bu arabadan kullanan varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• Passat gibi bir araca 1.6 Litre motor küçük geliyor. Böyle hantal ve yavaş olması normaldir. Kaldı ki 37.000 km' de ise bir motor sorunu da yoktur bence. Boşuna servise falan gitmeyin.
  • Arkadaşım wv topiğinde bu arabalar hakkında epeyce bilgi var benim oradan edindiğim izlenimlere göre evet motor hantal,sesde yapıyor ama otobanda 160 ın üzerine çıkmayacak bir motor değil, bence sizin aracınızda bir anormallik var bi servise göstermeniz de fayda var sanırım
  • yaıt ne alemde hoca içiyordur şimdi o araç , lpg de olmuyor bu arabalara diye biliyorum , performansda düşükse ne die aldın o arabayı hayret ?
  • 160 ün üstüne çıkmaması arabanın servise bi uğra arabaya bi baktır tamam seri değiL ama otobanda 180 190 km hızLarı rahat gren bi araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightfox54 -- 29 Eylül 2007; 3:26:51 >
  • arabanın yakıt filitresinde problem olabilir veya aldığın yakıtta servise baktırmanda fayda var araban hayırlı olsun yoksa 260 katranını süs diyemi koydular en az 200 -220 yapsa neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.