Şimdi Ara

2006 TOYOTA AVENSİS 1.6 LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model 1.6 avensis araç aldım şu anda 57000 de araca lpg taktırmak istiyorum 1.6 ama yinede benzinde fazla yakıyor eski aracımda 1.6 avensis ti ona lpg taktirinca araçta rölanti sorunu ve titreme oluşmuştu şimdi korkuyorum bu aractada aynı sorun olur diye lpg de uyum rölanti ve titreme sorunu olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tetik38

Arkadaşlar 2006 model 1.6 avensis araç aldım şu anda 57000 de araca lpg taktırmak istiyorum 1.6 ama yinede benzinde fazla yakıyor eski aracımda 1.6 avensis ti ona lpg taktirinca araçta rölanti sorunu ve titreme oluşmuştu şimdi korkuyorum bu aractada aynı sorun olur diye lpg de uyum rölanti ve titreme sorunu olan varmi

Hocam işin ehli bir yer takarsa sorun olacağını sanmıyorum. Toyota nın bu motorları uyumludur. Ama bence az km yapıyorsanız taktırmayın derim. Aracınız büyük ihtimalle 30_45 kuruş bandında yakıyordur. ( trafiğin durumuna göre).

• Hocam bence BRC taktırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET şu anda gücel 37 kuruş filan yakıyor günlükte max.20 km yol yapıyorum ama memur olunca malum işte diğer araç kırmızı ışıkta beklerken titrerdi rölanti aşağı yukarı yapardı üzerinde AKL marka tüp vardi

• tetik38 T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sorunuza cevap veremeyecem kusura bakmayın.
    Aracınız hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullanın.
    2006 model o km de bi araç zor bulunur.
    Sorması ayıp kaça aldınız?
    Boya-değişen durumu nedir?
    İlk sahibinden mi aldınız?
    2013 model 28 bin km de linea urban sahibiyim ama her zaman böyle düşük model düşük km li temiz araçlar içimde ukte kalmıştır.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Öncelikle sorunuza cevap veremeyecem kusura bakmayın.
    Aracınız hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullanın.
    2006 model o km de bi araç zor bulunur.
    Sorması ayıp kaça aldınız?
    Boya-değişen durumu nedir?
    İlk sahibinden mi aldınız?
    2013 model 28 bin km de linea urban sahibiyim ama her zaman böyle düşük model düşük km li temiz araçlar içimde ukte kalmıştır.
    Saygılar.

Kardeş aracı ilk sahibi doktordan aldım bendede takıntıdır km ve orjinallik araç zaten full yetkili servis bakımlı çok şükür kaza BOYA YOK bundan öncede elimde toyota carina vardı oda 135 bindeydi aynen kazasız boyasız onu satıp bunu aldım ama ne yalan soylum carinadaki sürüş keyfi ve performansı bundan bulamadım tek artısı daha sağlam güvenilir ve daha genç olması allah sanada gönlüne göre bir araç nasib eder insallah

• zaten tecrube etmişsiniz,37 kuruş o araba için çok iyi bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.