Şimdi Ara

2007 1.4 era ve cözülemeyen tespit edilmeyen arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaş lar şimdiye kadar hep dizel araç kullamak ta idim yaptığım yüksek km lerden dolayı bayağı değer kaybetirdiğinden artık benzinli bir arac almaya karar verdim bunu 2007 model 1.4 era team dan yana kullandım.Az yakar performas iyi km 116 binde km de olan aracımı almadan önce servise gösterdim motorunun iyi olduğunu söylediler aldıktan sonra bakımını yağını değiştim her şey tas tamam arac abindikce arızalar başladı fakat bir türlü gerek serviste gerek sanayide ki ustalar bulamdı arızasını sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar inşallah içinizde bana yardımcı olabilecek insanlar vardır şimdiden teşşekür ederim.
    1}aracın durduğunda hareket ederken lpg ve benzinde sürekli istop ediyor gazı fazla vermezsem aracı yerinden kaldırmak güç ayrıca bazen giderken bazen boşa alıncada istop ediyor bunu çözümü nedir
    2]araç aldığımda yaterli olan performansı aracımın lpg cok tüketiminden dolayı götürdüğüm lpg ayarı yapılmaya calışırken performans yerlerde kayet düştü ne benzinde nede lpg de performans yok bu arıza nedenkaynaklanıyor ayrıca bir kezde buji kaplosu arızalı dediler vediğti
    3]aracın üzerindeki lpg kiti tartarini.Beyinde antifiriz kaçağı olduğundan dolayı yenisi ile cok kısa zaman önce değişti yani sıfır ve aracın aracın arıza lambası sürekli yanıyor acaba lpg kitinden dolayı yanıyor veya farklı bir arıza olduğundanmı anlayamadım bu arıza lambası nasıl söner akü kutuo başını sökerek bir kaç kezde lpg ci deki makine ile söndürdüler ama bir süre sonra tekrar yanmaya başlıyor

• Arkadaşlar acaba konuyu yanlış yeremi actım eğer farkılı bir yerde acılması gerekiyorsa düzelteyim çünkü hiç kimse sorunuma yardımcı olamdıda teknik konuların olduğu farklı bir yeremi yazmam gerekir .
  • accent era bölümüne yazsan daha iyi olur arkadaşım
  • Görünen o ki, aracında sorun yokken bilinçsiz kurcalamalardan dolayı bu hale gelmiş. İyi bir usta bulmanı tavsiye ederim. Kurcalanmış araçtaki arızayı bu yazdıklarınla çözmek mümkün değil.
  • yazdıklarından ben şu sonuca varıyorum: aracın kafası karışmış.

arıza ışığı da yandığına göre yetkili yada özel bir hyundai servisi sorununu çözer. benzinde de performans alamaman buna işaret ediyor.

yani bence sorun ayar sorunu. motor-mekanik yada parça değişimi gerektirecek bir şey yok gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.