Şimdi Ara

2007-2008 TT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , oncelikle bu forumu uzun suredir takip ediyorum ve uye olmak bugune kismet oldu.Universitede 2. Senem ve ailem araba alicak 1-1.5 ay icinde.Bende biraz bakindim sportif bi coupe istedigim icin aklimda scirocco vardi hatta anneme araba almasak 2 sene once bana alincakti neyse. Isin ozu scirocco hala sevsemde suanda apaci denilen bi kesime dustugu icin bende 1 aydir audi tt ye takildim 2.el 80e kadar bisey aldirabilirim.gonlum quattro istesede malesef butce yetmiyor suanda 2.0 tfsi s tronik dusunuyorum modlama kisminida baya bi arastirdim .
    2007-2008 z4 te baktim ama cok eski gorunuyor ve slkda 2005-2006 oluyor onlarda eski .Tt cok guzel gorundu gozume sciroccodan sonra yada scirocco r mi alsam 2.el kararsiz kaldim ustunluk tt de
    Bi kronik sorun yada baktirmam gereken bisey varmi tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• porsche boxter larada bak arasıra çok temizleri çok ucuza denk geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TechAxtech

Merhaba arkadaslar , oncelikle bu forumu uzun suredir takip ediyorum ve uye olmak bugune kismet oldu.Universitede 2. Senem ve ailem araba alicak 1-1.5 ay icinde.Bende biraz bakindim sportif bi coupe istedigim icin aklimda scirocco vardi hatta anneme araba almasak 2 sene once bana alincakti neyse. Isin ozu scirocco hala sevsemde suanda apaci denilen bi kesime dustugu icin bende 1 aydir audi tt ye takildim 2.el 80e kadar bisey aldirabilirim.gonlum quattro istesede malesef butce yetmiyor suanda 2.0 tfsi s tronik dusunuyorum modlama kisminida baya bi arastirdim .
    2007-2008 z4 te baktim ama cok eski gorunuyor ve slkda 2005-2006 oluyor onlarda eski .Tt cok guzel gorundu gozume sciroccodan sonra yada scirocco r mi alsam 2.el kararsiz kaldim ustunluk tt de
    Bi kronik sorun yada baktirmam gereken bisey varmi tesekkurler simdiden

alacagin araba kesin pert kayitli vs olur veya cok oynanmis.
    bende temiz tt bakiyorum 2 aydir 2010-2012
    temiz olmayanlarina 90 istiyorlar.km si dusuk temizlere 160-170.
    ne anladim bu isten.170 verecegime zaten filo indirimlerim ile 220 ye alabiliyorum yenni kasasini.bu yuzden almayi erteleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Mayıs 2015; 20:59:37 >

• Bende suan en pahali zamani oldugu icin yaz ortasi temmuz ortasi gibi agustosa dogru aldiricam biraz daha uygun olacagini dusundugum icin.acikcasi pekte temiz arac yok bende farkindayim ustune istedigim gibi bi aracta bulamadim ondan 1-1.5 ay diyorum istedigim gibi bisey bulabilirsem 15 gun sonrada olur.TT cok sevdigim bi arac alinca hemen caractere R8 hava kanallari ile ustune orj audi navigasyon taktircam bu fiyattakilerde genelde radyo oluyor ekran yok.aracin 2.el fiyatini satarken arttirabilcegim sekilde arabami doldurmak istiyorum.
    Tt temiz bulamayacgim icin alternatif rcz felan dusundum ama audi nin "badge" etkisi de etkili oldu . Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin bu arada siz de haklisiniz autoshowda inceledim yeniside cok guzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.