Şimdi Ara

2007 city 18000 de 21500 e alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 city comfort 18000 de 21500 son fiyat alınır mı? İlk kez araba satın alacağım nasipse. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

• hocam biraz daha bekle derim fiyatlat düşer..

yeni kasasıda çıktı...

bende 2007city elite kullanıcısıyım ama bu fiyata daha iyi arabalar alınır...

bana kalırsa daha düşük model ama daha iyi bir araba alabilirsin...

mesela 2003-04 model civicleri alabilirsin...

saygılarımla....
  • Bu tip bir araç alacaksan era al çok daha iyi.
    Yol tutuşu daha iyi hızlanması keza daha kuvvetli süspansiyon bir tık daha konforlu ve frenleri daha iyi ve tüketimleri benzer ki fiyatıda daha uygun ilaveten parça fiyatları ve servis avantajını ilave edersen çok daha avantajlı bir araç.
    Ancak arkadaşın değindiği gibi bu paraya çok daha iyi araçlar alınabilir.
  • honda forumunda era al denirmi...avvvv. ne ayııppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: froster2006

Bu tip bir araç alacaksan era al çok daha iyi.
    Yol tutuşu daha iyi hızlanması keza daha kuvvetli süspansiyon bir tık daha konforlu ve frenleri daha iyi ve tüketimleri benzer ki fiyatıda daha uygun ilaveten parça fiyatları ve servis avantajını ilave edersen çok daha avantajlı bir araç.
    Ancak arkadaşın değindiği gibi bu paraya çok daha iyi araçlar alınabilir.

city bana kalırsa eradan daha konforlu daha kaliteli daha sağlam ve daha iyi bir motora sahip(ekonomiklik ve performans açısından)

http://www.myhondacity.com/forum/viewtopic.php?t=198 era ile citynin kalkış videosu var bak bir istersen...

saygılarımla....

• Arabayı uzun yıllar kullanacaksanız , al sat yapma alışkanlığınız yoksa alınabilinecek bir araç. Fakat dediğim gibi ikinci eli pek yok . Alıcısı kırk kere düşünüp bir kere alıyor . 1-2 yıl sonra satarım yenilerim , değişikliği severim .. gibi düşünceler varsa cıvıc tercih edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.