Şimdi Ara

2007 Focus dizel ve 2004 Corsa 1.2 Benzin - gerçek ihtiyaçtan-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bira123 -- 12 Ocak 2012; 10:33:10 >

• İhtiyaçtan satılık focus'un fiyatı bumudur hocam ? 25-26 den kuruş fazla etmez. Yapmayın etmeyin
  • hocam o fiyata çok takılmayın galerici karını da koymuş ama senin dediğin kadar da etmez çünkü bu collection model, hız sabitleyicisine kadar var. diğerleriyle karıştırma.
  • Focus Collection orta pakettir
    2007 modellerin gerçek ederi 26-27.oooTL arkadaşa katılıyorum kimse o paraları vermez
    2007 GHİA ların fiyatı 29.31.000Tl vardır tahminimce belkide daha fazladır (Çünkü Full Paket o kadarda fark olsun)
  • 2.el de herkes aklını şaşırmış.Bakalım ne kadar devam edicek.Şu rakkamın yazılı olduğu linki bile buraya koymak karşıdakini aptal yerine koymaktır.Galerici kar koymuş diyor birde, sen kendi fiyatını neden yazmazsın o zaman.Galerici mi doyuracaksın biryandan da o fiyatın linkini koymuşsun buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrincatar

2.el de herkes aklını şaşırmış.Bakalım ne kadar devam edicek.Şu rakkamın yazılı olduğu linki bile buraya koymak karşıdakini aptal yerine koymaktır.Galerici kar koymuş diyor birde, sen kendi fiyatını neden yazmazsın o zaman.Galerici mi doyuracaksın biryandan da o fiyatın linkini koymuşsun buraya.

alacaksan hayırlı olsun, almayacaksan da yorum yapmanıza gerek yok. orada fiyata çok takılmayın yazmışım dikkat edersen.
  • "İnşallah satamazsın elinde kalır hepsi daha beter ol,müstehak bunlar size,daha dar durumlara düşün" diyen insanlar çıkabilir aman hocam,sen yinede ılımlı ol boşver serbest piyasa sonuçta değil mi(?)
  • Kardeşim bu sitenin de bir farkı olması lazım, Önüne gelen adam kazıklamak için buraya ilan koyduğu için buranın sahibinden veya araba.com dan bir farkı kalmadı. Halbuki gerçekten ihtiyacı olanlar araçlarını galeriye ölü fiyatına verecekleri yerde buraya doğru düzgün bir fiyatla koysa hem satan hem de alan bu durumdan fayda görecektir ve bu sitenin de bir albenisi olacaktır.Ama böyle devam ederse araba alanlar da artık buraya bakma gereği duymayacaklardır. Bugün ilanlara şöyle bir baktım da 2 hafta önce araba pazarı ve galerileri dolaşmıştım inanın araba fiyatları burda verilen ilanlardan daha uygun. Birde satanlar burda hep acil ihtiyaçtan satıyolar. Nasıl bir mantıktır anlamadım... Hoş adamın bu kadar fiyat istemesi normal sonuçta satıcı, asıl kabahat onlarla pazarlığa oturanlarda...
  • nanek81 eline ağzına beynine sağlık dostum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.