Şimdi Ara

2007 ford C-max çekişten düşme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba da 1 haftadır farkettiğim bi çekişten düşme problemi var.
    Gaza yüklenince hafiftan alttan ''vuuuu'' tarzı bi ses devam ediyor ayağınızı gazdan cekene kadar
    yağı ve yakıt filtresi 1 hafta kadar önce değişti fakat hava filtresi gittiğim ustada olmadıgı icin sadece az bi temizledi geri taktı.
    aracım 2007 model olup 84.500 km'dedir. hiç triger seti değişmedi acaba ondan kaynaklı bişey olabilir mi işin açığı garipsedim baya bu aralar çerez gibi para harcatıyor bana herşeyde üst üste geldi yazlık teker,sigortası bakımları falan sonra klima motoru arıza verdi ona da param gitti derken ağzımızı yaktı son 1 aydır.
    Sorun triger seti değişmesinde mi yoksa farklı nedenleri var mıdır kısaca ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlos_1903 -- 18 Temmuz 2015; 11:40:29 >

• Araç dizelse (TDCI) turbo gümlemiş ya da borularından biri kopmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 17 Temmuz 2015; 13:38:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ford x max diye bir model mi varmış
  • turbo bitmiş
    2750 tl masrafı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Cebvaplar için tşk ederim.bu şekilde az bi süre kullandım baya bi çekişte fark ediyor ve egsozdan siyah duman gelmeye basladı gaza yüklenince.
    120 km kadr bi mesafe var servis ile aramda bu mesafeyi gitsem bişey olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos_1903

Cebvaplar için tşk ederim.bu şekilde az bi süre kullandım baya bi çekişte fark ediyor ve egsozdan siyah duman gelmeye basladı gaza yüklenince.
    120 km kadr bi mesafe var servis ile aramda bu mesafeyi gitsem bişey olur mu acaba ?

Bir sorun olmaz ama turbonun ömrünü tamamladığı aşikar büyük masrafa hazırlıklı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

quote:

Orijinalden alıntı: carlos_1903

Bir sorun olmaz ama turbonun ömrünü tamamladığı aşikar büyük masrafa hazırlıklı olun

2750 lira demiş bi arkadaş umarım daha fazla cıkmaz
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    +1
  • Kardeşim bizdede 2006 cmax var aynı sorun bizde olmuştu turbonun içinde ufak bilye kadar bir yuvarlak var o değişti 2bin tlye eski haline döndü ve sıkma canını bu arabaların kronik sorunu
  • melihktk kullanıcısına yanıt
    umarım benim ki de bu kadar küçük bi sorundur dostum. Halledeyim yapılsın kısmetse hemen elden cıkarıcam
  • carlos_1903 kullanıcısına yanıt
    hocam c-maxı satıp ne almay planlıyorsunuz bizde satmak istiyoruz ama yeni c-max çok pahalı :(
  • Arkadaşların 2006 ford focusun da oldu aynı olay. Turbonun hava alan hortumu patlamış o değişti. Ücret toplam 100 lira. Aynı olay oluyodu. Turbo felan değişmeyebilir boşa telaş sıkıntı yapmayın. Arkadaşların başına tipa tıp aynı olay geldi

• TALENJEKTAZİ T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sağolsun 3 gün uyku uyutmadı 3 bin lira civarı atanlar. 120 -130 tl turbo borusu 80 lira işçilikle 200 liraya mal oldu. Yapan ustaya sordum 3bin lira napsak cıkar diye '' Abi turbo 1200tl zaten onu yağı suyu da değişsen çıkmaz '' dedi. Burdan ben acil olduğu için yazıyorum yok madem bilmiyorsunuz ne bilirmiş gibi yorum yapıyorsunuz. Bir korku bir hışım gittiğim ustadan düğünüm varmış gibi mutlu çıktım. Bi kez daha anlamış oldum bilmeyen insan kadar bileni yok bu internet ortamında :) Saygılar.
    Sevindim valla sallayanlara bakma sen hocam benim dediğime kulak assaydın en başında

• Bizim forumun ahlakıdır o. önce seni 3bine 10bine hazırlar. sonra usta 300 diyince zevkten 4 köşe oluyorsunuz ya. işte zevk paha biçilemez...

İşin şakası tabi bu.. Geçmiş olsun...

Araba arızası konusunda elimden geldiği adar bu foruma güvenmemeye çalışırım. Aracınızda tdci bir motor varken çözümü burada -15 insanlardan değilde fordclub vb sadece araç üzerine yoğunlaşan forumlardan destek alın. En azından size doğru akıl verirler...
  • tabi ya müneccimin bir ikramını yedik görmeden teşhis yapacaktık

teşekkür ederim hocam. Vallahi yaptırdım sonra gördüm senin yorumu acıkcası :) .
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    vallahi sırf millet yazmak için yazmıs adam bana 3bini gözden cıkar dedi Allahtan 300 lira bile cıkmadı. Abi araba işi insanı gece uyutmayan sinir stres sahibi eden nice şeylerin başında bi de burdan yazmışlar saçma sapan ona sinir oldum ustaya gidince. şimdi opel corsa 2008 aldık bunda da uğuldama sorunu cıktı motordan geliyor şimdi onu da sorucam korkuyorum
    Haha iyi sürüşler

eyvallah hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.