Şimdi Ara

2007 golf 1,4 tsı gt mi 2000 clk 200 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    adım rakip forumu takip ediyordum fakat aranıza yeni katıldım.

bu iki araç hakkında sizlerede danışmak istiyorum.bu araçları yakıt,performans,konfor ve sorunsuzluk açısından değerlendirir misiniz .clk olursa lpg li olacak .birde clk hakkında pek bilgi sahibi değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer .teşekkürler

• As hosgeldiniz
    açıkçası çok fazla bir bilgim yok ama şunu söylemeliyim ki lpg li araba bir yerden sonra ölüyor arıza çıkarıyor
    golf lpgsiz ise 1.4 ise yakıt yönünden clk200 den daha az yakacaktır performans olarak birşey söyleyemem .. konfor olarakda Mercedes ile kıyaslamak anlamsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blimonaromalı -- 19 Ağustos 2012; 11:42:50 >
  • Mercedes 12 yaşında, Golf 5 yaşında. Mercedes'in çıkaracağı arızalarda altından kalkmak pek mümkün olmayabilir.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim .peki bunların dışında performansda üzmeyecek bi önerisi olan varmı?
  • CLK kompresör mü?

temiz olursa sorun olarak üzmez yakıt normal kullanımla 10-12lt agresif kullanımla 20 civarı. yansanayi veya çıkma parçalar çok pahalı değil ancak kasapların eline düşmüşse bir kere sürekli sorun yaşatır.
  • kompresör ,avagantre ve elegance arasındaki farklar tam olarak nedir?
  • Mercedes 12 yaşında, Golf 5 yaşında. Mercedes'in çıkaracağı arızalarda altından kalkmak pek mümkün olmayabilir.

işte burda devreye 'mercedes'giriyor yani bir yanım aynen sizin dediğiniz gibi diyor fakat bir yanımda 12 yıllıkda olsa mercedes bu diyoryani neticede kalite olarak vw den ii olduğu kesin?ama yinede bilemiyorum tabii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avangarte spor, elegance konfor ağırlıklıdır genellikle avangarte daha doludur. makbulude avangartedir. Ben bunun şans işi olduğunu düşünüyorum biraz çok yakın arkadaşımda var CLK cabrio zırt pırt sorun çıkartıyor yolda kaldığı nadirdir ancak zırt pırt biyerleri bozuluyor mercedes forumlarını takip ettim neredeyse 1 sene orda yoktu böyle sorunlu araba sahibi. en büyük masrafı tavan oldu diğerleri çok ahım şahım şeyler değildi.

Ancak mercedeste olsa 5 yaşında parçayla 12 yaşındaki parça arasında fark olur bana göre önemli olan temizlik ve bakım mercedestede para eden budur zaten.

bugun bi bi 3.16tiye bindim 200000kmye yaklaşmış son 87000kmdir tüplü 3-4 sene önce maks focus parası vermiştir çok memnun sahibi, ki 2. elde bmw çabuk dökülür derler.

bu arada bende 96 civarı SLe takmıştım ailem 15 yaşında arabaya 40000 vermem diyince CLK dedim SLK dedim onlarada yok diyince 2009 A3 dedim (tamam demişti ama dayım şanzıman arızası çıkartıyo diyince iptal oldu) sadece sıfır dediler...

özetle mercedeste olsa 12 yaşında bir araç almak risktir, şans zaman ve daha büyük bütçe gerektirir.

edit: kafayı SLe takmışken çok sordum ettim alma diyenler çoğunluktaydı, arkadaşlarım bile dalga geçiyordu baktığı arabaya bak diye çoğunu sallamadım ama en son uzun yıllar kamyon kullanmış filo yönetmiş araçların her türlü mekanine hakim bir abime açtım derdimi oda alınmaz dedi. ama kafaya koydum en kısa zamanda SL yada SLK alıcam tadına bakıcam.

son edit: bahsettiğim abimden gelen mesaj
    "ozancım bahsettiğin araçlar tabiki binilesi güzel araçlar ama
    artık yaşları fazla olduğu için ne kadar kaliteli ve sağlam üretilseler dahi
    arıza yapma riskleri hayli yüksek bu yüzden asla tavsiye etmem
    birde bunlarda parça sıkıntısı tamirci sıkıntısı yaarsın her yerde parçasını bulup sadece anlayan tamirciye gidebilirsin başına iş alırsın
    aile büyüklerin sana çok doğru söylemiş
    şahsen ben 18- 20 yaşında mercedese bineceğime 0-5 yaş arası yerli araca binmeyi tercih ederim
    "

hangi ildesiniz bu arada? mesela izmir usta ve parça açısından gerçekten fakir (mercedes için) ankara ise cennet. Mesela bergamadan biri balina aldı adam motor yaptırmaya kalktı ankaraya gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 21 Ağustos 2012; 4:33:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.