Bildirim
2007 oncesi Audi TT
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu hiç fikri olan yaw -
Audi forumu çok zayıf kalmış -
Guzel bir forum bulursan bana da haber ver :) -
En azından birinin "Arkadaşım audi alıyosun, audi alıyosan benzini servisi düşünmüceksin, düşünüyosan niye audi alıosun?"
şeklinde atarlanmasını beklerdim
o bile olmadı
-
ben atarlanayım hemen:
hocam o da araba mı, 40 bin euro daha koy, e 250 cgi al, babamın dayısının eltisinde var süper araba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thythy -- 5 Haziran 2011; 14:38:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: thythy
ben atarlanayım hemen:
hocam o da araba mı, 40 bin euro daha koy, e 250 cgi al, babamın dayısının eltisinde var süper araba
-
yok mu ttsi olan vatandaş bu forumda hiç yahu ? -
Audi TT 2003 model 1.8 Quattro 225 beygir almayı düşünüyorum, Tasarımına hayranım, sizce sorun yaşarmıyım. -
quote:
Orijinalden alıntı: expander_
Audi TT 2003 model 1.8 Quattro 225 beygir almayı düşünüyorum, Tasarımına hayranım, sizce sorun yaşarmıyım.
Tasarımı güzel.. Fakat yakıt sorun olmaz diyorsan tamam -
arkadaşım millet audi a3 alıp LPG taktırıyor burada okumuyor musun ? sırf hava atma uğruna o kadar para bayılıp canım arabaya LPG taktıran adamdan Audi TT yorumu mu bekliyorsun ???
kardeş sen çok yanlış gelmişsin... -
http://www.turbofsi.net/forum/tt-8n-8j/
Güzel bir forum tavsiye ederim, burası biraz tırt.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X