Şimdi Ara

2010-2011 BMW E90 mı 2007-2008 Mercedes C220CDI mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bütçem 80bin maksimum olacağı 85bin-86,5bin. Bu bütçeyle bu iki araç arasında çok kaldım. Forumlardan ordan burdan bir sürü bilgi edindim ancak bir de sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Varsa daha iyi bir ihtimal olan bir araç o da olur aslında.

BMW için örnek olarak bu araç var :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-aksesuarli-bmw-172404002/detay

ilan 2010 model için ancak aynı fiyata 2011 leri arattığımda mutlaka hasar kaydı bulunuyor. Kimisi kazadan kimisi lokal boyadan. Bu tür ilanlar da değerlendirilebilir mi yoksa hiç bulaşmamak mı lazım. Birde her iki araba için maks. kaç km kadar ki araçlara bakmak lazım. 80bin km ye kadar uygunmuş gibi geliyor. Yanlışım varsa düzeltin.

Mercedes için :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-oran-dan-mercedes-c-220-cdi-cam-tavan-170323979/detay

aslında bu model için pek araştırma yapamadım; genelde 100bin km ve üstü civarlarında yol yapmışlar. ancak bu araç da iç donanım olarak pek tatmin etmedi gibi geliyor. Birde arka koltuklarında diz boşluğu az diyorlar. Ayrıca yaşım genç sayılır o yüzden bu araba baba arabası gibi geliyor.

Bunlara ek olarak forumlarda passat, jetta , s60 ve audi a4 öneriliyor. gönlüm %70 bmw de %30 diğer arabalarda, beni caydırabilecek veya bmwyi daha fazla sevdirecek deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi günler dilerim..

• Bos bmw alacaginiza mercedes alin. Ornek bmw epey boş cunki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320d az yakiyor baska da bir ozelligi yok bana gore.Tabi kaliteli,yol tutusu iyi ama cok sert, rahatsiz bir arac. Servotronic de yoksa tricepsleriniz forma girer. Bir de kazalisina bulasma cok basin agrir, duzen tutmuyor kolay kolay.

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    85binne kadar bmwler hep boş mu oluyo??
  • SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    Genelde donanimli degiller. Ha aux girisi cd player far yagmur park sensoru donanim degil bu araclarda.

• LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    aracın sert oluşu hoşuma gidiyo aslında, ama uzun süreli kullanımda nasıl bir sorun olur onu bilemem herhalde.. kazalısını eledim o zmn, peki mercedesle kıyaslarsanız hangisi olurdu... yada şu modelede bi bak diyebileceğiniz model var mı
    oo zmn donanım paketlerini bir araştırmak lazım. ama o zmn da işte fiyat 100bin civarlarına çıkıyordur. mecburen boş alcam galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

oo zmn donanım paketlerini bir araştırmak lazım. ama o zmn da işte fiyat 100bin civarlarına çıkıyordur. mecburen boş alcam galiba

E90nda 2005-2012 arasinda kalite ve teknoloji olarak cok onemli bi fark yok. Size tavsiyem budur paranizda cebinizde kalir arabaya binersiniz. ilan nu:125608129
    Bu arac cogu 3 serisini cebinden cikarir. Siz o full+fullculere aldanmayin. Modeli 2 yil assa olsun guclu ve donanimli olsun.Lpg uyumlu ustelik. 320d gibi yakar cok fenada gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

E90nda 2005-2012 arasinda kalite ve teknoloji olarak cok onemli bi fark yok. Size tavsiyem budur paranizda cebinizde kalir arabaya binersiniz. ilan nu:125608129
    Bu arac cogu 3 serisini cebinden cikarir. Siz o full+fullculere aldanmayin. Modeli 2 yil assa olsun guclu ve donanimli olsun.Lpg uyumlu ustelik. 320d gibi yakar cok fenada gider.

Önerdiğin ilan tarihine bir bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanwing

quote:

quote:

Ilan tarihinin eski oldugunun farkindayim. Sahibindende hangi bmw temiz hangisi patates hepsinden haberim var. Hizli alinip satilan bur arac degil 330. Buda normal. Milletimizde 1600cc takintisi oldugundan bu durum gayet normal. Bilip bilmeden yorum yapmayin. Ilan tarihiyle olsaydi bu is s&s ve 911 batardi.

ilandaki araç güzele benziyor cidden, ancak vergi diliminden ve benzinden dolayı endişeliyim cidden. Arabayı alınca en az 6 - 8 sene kullanmayı düşünüyorum. O yüzden satınca söyle olur mu böyle olur mu gibi dertlerim yok. Rica etsem 2010 2011 model 3.20d lerden önerebileceğiniz bir araba varmı hocam???
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ilan tarihinin eski oldugunun farkindayim. Sahibindende hangi bmw temiz hangisi patates hepsinden haberim var. Hizli alinip satilan bur arac degil 330. Buda normal. Milletimizde 1600cc takintisi oldugundan bu durum gayet normal. Bilip bilmeden yorum yapmayin. Ilan tarihiyle olsaydi bu is s&s ve 911 batardi.

"Bilip bilmeden yorum yapmayın" lafınız çok itici ve saygısızca. Oysa ki ben sizi rencide edecek bir söz söylemedim bu kadar ufacık sohbete bile tahammülünüz yok. Belki gözünüzden kaçmıştır diye düşündüm araç 1.5 yıldır satılmıyor nihayetinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanwing -- 29 Temmuz 2014; 12:44:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"Bilip bilmeden yorum yapmayın" lafınız çok itici ve saygısızca. Oysa ki ben sizi rencide edecek bir söz söylemedim bu kadar ufacık sohbete bile tahammülünüz yok. Belki gözünüzden kaçmıştır diye düşündüm araç 1.5 yıldır satılmıyor nihayetinde.

Kendime almayacagim hic bir araci kimseye onermem. Kirici olduysa ozur dilerim. Ancak bmwler cok farkli araclardir. Herhangi bir otomobil alimi gibi alinmazlar. Alanlar oluyor aonra bmw sorunlu oluyor.

• Mercedes alın avantarge versiyonu her şeyi full ama hız seviyorsanız BMW alın çünkü BMW tam hız arabası arkadan itişli olduğu için,benim önerim boş BMW alacağınıza Mercedes olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    C serisi de aynı sertliğe sahip. Sürüş karakteri olarak birbirine çok benziyorlar.

• Bizim forumda bi dizel karşıtlığıdır tutturulmuş gidiyor. O değil bi de 320d ye tek esprisi az yakması başka hiçbir şeyi yok diyen bile olmuş bence gönlün %70 bmwden yanaysa başka bi arabaya binsen de hep içinde kalır, hiçbir zaman tam anlamıyla memnun olmazsın. O yüzden temiz güzel bi 320d almak mantıklı olabilir. Ben olsaydım bmwnin kendi ikinci ellerinden de bakardım. Hem arkasında duracak kurumsal bir kimlik var.

• SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    Mesela su 173353052
    Aracin durumunu aormak gerek. Duzgun duruyor.

• quote:

quote:

quote:

işte bu tip bilinçsiz şekilde hata ediyor bilmeyenleri de hataya sürüklüyorsunuz..bmw piyasası ve alım satım şekli diğer araçlara benzemez ..ilandaki bmw kötü yada kazalı olduğu için değil bmw araçlar hakkında bilgisi olmayan vatandaşlarımızın büyük motor çok yakar (oysa ilandaki araç 3.16i den 3.20i den de az yakar çok fena da kaçar.) ve vergi konusu yüzünden korktukları için geç elden çıkabliyor..ama bana sorarsanız @GrandLotus çok tatlı bir araç bulmuş yine alınacaksa böyle bir araç alınmalı...birde konu sahibi arkadaş..bmw ile mercedesin sürüş dinamikleri ve hitap ettiği kitle biraz farklıdır buradaki mesele senin nasıl bir araç ile mutlu olacağını bilmenden geçiyor..konfor? sürat,yol tutuş?,bmw süspansiyonları fabrika çıkış zaten spor endeksli yolu sana hissettiren sert bir araçtır..aldıktan sonra bu neymiş böyle kazık gibi araç diye pişman olmanı istemem ama bir kez binince de diğer araçları pek sevebileceğini zannetmiyorum müthiş bir sürüş keyfi var sloganının hakkını veren..son çıkan ve bir önceki kasasın son jenerasyonları hariç dizel bmw lere bulaşmanızı tavsiye etmem bana göre son 3 kasa ve 5 kasa hariç dizel almazdim..2.5 ve üstü tercihen 3 litreli benzinli bir alet alıp gerçek bir arabaya binmenin keyfini yaşardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudeboy87 -- 29 Temmuz 2014; 13:18:41 >

• rudeboy87 kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum. Dizel bmw isteniyorsa en az 2007 model 177lik olacak. Diger turlu dizeli dizel gibi degildir.

• C serisini yarım saat kadar deneme şansım oldu sadece o yüzden yorum yapamam. Virajlı dağ yollarında yüksek tork, iyi yol tutuş ve dengeli şasi ile 320d yi kullanmak çok zevkli. Hatta her virajda çok zevkli. Sürücüye güven veriyor. Ama en nihayetinde bu araç 4 kişilik bir aile aracı ve araçta sadece şoför olmuyor . Kaymak asfalt otobandan çıkıp da yamalı yollara girince yolcular için zevk denen birşey kalmıyor maalesef. Bunda run-flat lastiklerin payı çok büyük, lastiklerin yanakları bildiğin beton gibi. e90 forumundakiler rft lasitklerden kurtulunca rahatladıklarını söylüyorlar daha denemedim.

Bir de aracı alırken donanıma dikkat edilmeli çünkü 80bin verilen araçta Cruise control, xenon far, sunroof olmayabiliyor. Navigasyon, bluetooth da yok çoğunda. Baz ses sistemi de iyi değil. 80 bin verip de elinizde az yakan güçlü bir motor ve sürüş zevki kalıyor ona da 80 bin çok açıkçası.
    Zevk için alınacaksa full bir 330i alınabilir grandlotus hocanın dediği gibi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.