Şimdi Ara

2010-2011 BMW E90 mı 2007-2008 Mercedes C220CDI mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    doğrudur hocam çok fazla gereksiz yorumlar oluyor. bende çok tecrübeli olmadığım için yapılan muhabbete pek karışamıyorum. ancak mercedes bmw audi bunlar karşılaştırılacak arabalar değil. hepsi kendini ispatlamış markalar sen beğensen ne beğenmesen çok ta tın yani onlar için

320i edyle motor olarak c180 ni karşılaştırıyorlar. onunda 1.6 motoru var galiba. ne dışı ne içi bana hitap etmiyor arabanın o yüzden orada burda da bmw daha ii de demiyorum; ama işte bunu yapan çok fazla ne yazıkki.

15bin km dedim de acayip zorlamam lazım kendimi. çünkü küçük şehirde yaşıyorum. ev ofis 2 km ev le çiftlik 18km gezmeye tozmaya gitsen arada 5 6 km bi yerlere gittinmi o da tamam. arada da şehir dışı ancak 10bin 12bin km diyorum ben.

• SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    http://m.arabam.com/otomobil-testleri/bmw-320i-ed-modern-line-yorumlari/298584

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu arabalara hiç binmemiş çoğuda ergen olan birçok kişi abuk subuk yorumlar yapmaya bayılıyolar o yüzden kendini hangisinde daha iyi hissediyosan ona bin ben mercedeste hiç bi zaman aradığımı bulamadım o yüzden BMW hep daha mantıklı geliyor bana ikisininde birbirinden üstün yönleri var benimde ev iş arası çok yakın ama işe gelincede bitmiyor 6 ayda 15000 yaptığımda oluyo e46 yı aldığımda 140000 km deydi haziranda aldım aracı 152000 de şimdi yani hiç belli olmuyo ne yapacağın
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    konu neeerrdennnn 320i ed ye geldi :D :D

100-150bin tl arasında araba alacaksan en mantıklı seçim bu araba galiba. varsa ötesi göstersin biri
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    içimdeki sesi ortaya çıkardınız valla

araştırıyorum, hesaplıyorum filan içimden de hadi alınca 15bin km filan geçersem nolacak. Yapılan tüm hesaplamar çöpe

çok zorlarsa bütçeyi satar 2010 320d alırım o zaman da

• quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

sağolun hocam

bmw almaya 2004 modelden başladık 2010 oldu şimdide f30 serisinden 320ied almayı düşünüyorum eğer nasip olursa. Bütçe ona yetmezse 2010 da olur 2004 de bmw sonuçta gidipte ford renault filan almam. Çünkü bmwnin kötüsü bile o araçlara göre daha donanımlı ve kaliteli.

320i ed seçmemin nedeni de 320dyle arasındaki vergi farkı ve yılda maksimum 15bin km yapacak olmam.

Bana göre Premium arabalar,
    bmw 520
    Mercedes E
    Audi a6
    Volvo s80
    .
    diğerleri beni kesmez.
    ama diğer D sınıfı araçlar yerine tabiki c ve 3 serileri daha mantıklı.
    arkadaşım 78bin liraya 2010 c180 fusination aldı. LPG taktırdı.
    .
    dizel jaguar x-tipe de değerlendirilebilir.

7.ayda 320ied için fiyat almıştık 137.400 tl cam tavan dan recaro tam elektrikli koltuklara kadar doluydu araç binecek yaşlı bi amca olunca tekrar dizel a180 aldık ama bence rakam o dolulukta sıfır bir araç için çok çok iyi istersen fiyat teklifini sana atabilirim
  • c180lerin içini beğenmiyorum valla hocam nerde bmwnin o ahşap döşemesi :D

jaguar da çok güzel bi kaç sene önce 30bin tl civarina alınacak en mantıklı arabalardandı benim için ama şu an için başka arabalara bakmıyorum olacaksa bmw olsun olmazsa ix35 le devam yollara gerçi bu ix35 de satmayacam da neyse hiç oralara girmeyelim :D sonuç olarak 320ied alınabilecek en mantıklı araba. daha sakın alma, şöyle böyle diyen daha duymadım

felakettin hocam teklifi atarsanız sevinirim aralıkta yeni donanım paket secenekleri mi ne gelecekmiş aralıktan once almam zaten arabayı. Teklif de dursun karşılaştırırım ona göre. yüzde kaç indirim yapmışlar acaba. Ben internette az dolulukta araba konfigüre ediyorum fiyat 135bin filan oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

c180lerin içini beğenmiyorum valla hocam nerde bmwnin o ahşap döşemesi :D

jaguar da çok güzel bi kaç sene önce 30bin tl civarina alınacak en mantıklı arabalardandı benim için ama şu an için başka arabalara bakmıyorum olacaksa bmw olsun olmazsa ix35 le devam yollara gerçi bu ix35 de satmayacam da neyse hiç oralara girmeyelim :D sonuç olarak 320ied alınabilecek en mantıklı araba. daha sakın alma, şöyle böyle diyen daha duymadım

felakettin hocam teklifi atarsanız sevinirim aralıkta yeni donanım paket secenekleri mi ne gelecekmiş aralıktan once almam zaten arabayı. Teklif de dursun karşılaştırırım ona göre. yüzde kaç indirim yapmışlar acaba. Ben internette az dolulukta araba konfigüre ediyorum fiyat 135bin filan oluyo.

bu aracı dahada doldurabilirsiniz fakat bence fazlasıyla yeterli donanım var sadece eklenebilecek sansetec deri yerine hakiki deri döşeme opsiyonu kullanılabilir

BORUSAN OTO SERVİS VE TİCARET A.Ş. AKYURT ŞUBESİ

BİLGİ FORMU - I
    Alımını düşündüğünüz araçla ilgili özellikler ve fiyat bilgisi aşağıda sunulmaktadır.

(EUR)

3J91 BMW 320i EfficientDynamics Sedan 26.650,00
    300 BEYAZ / ALP
    KCDF BEJ SENSATEC DÖŞEME 492,00

TÜRKİYE PAKETİ
    205 OTOMATİK ŞANZIMAN / 8 İLERİ
    216 SERVOTRONIC
    249 ÇOK FONKSİYONLU DİREKSİYON
    255 SPOR DERİ DİREKSİYON 113,70
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    431 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    507 PARK MESAFE KONTROL / ARKA
    520 ÖN SİS FARLARI
    521 YAĞMUR SEZİCİSİ
    563 AYDINLATMA PAKETİ
    5DC KATLANIR ARKA KOLT.BAŞLIKLARI
    6NH HANDS-FREE VE USB BAĞLANTISI
    6S1 TÜRKÇE ÖN PANEL
    7R3 7R3
    845 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S3 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    8SD KARTER KORUMASI
    TECHNO PLUS 2.250,00
    001 3AG GERİ GÖRÜŞ KAMERASI
    001 430 ELEKTROKROM İÇ VE DIŞ AYNALAR
    001 497 ARKA KOL DAYAMA
    001 502 FAR YIKAMA SİSTEMİ
    001 522 BI-XENON FARLAR
    001 534 OTOMATİK KLİMA(EKRANLI/2BÖLGE)
    001 6WA GELİŞMİŞ GÖSTERGE PANELİ
    001 912 912
    PREMIUM 2.150,00
    002 403 ELEKTRİKLİ CAM TAVAN
    002 459 ELKTRİKLİ / HAFIZALI KOLTUKLAR
    002 494 ISITMALI ÖN KOLTUKLAR
    002 976 976
    EXTRA DONANIMLAR
    2AT HMJ, STREAMLINE, STİL 306, 16"
    2VB LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ

BORUSAN OTO SERVİS VE TİCARET A.Ş. AKYURT ŞUBESİ

BİLGİ FORMU - I
    Vergi Hariç Araç Bedeli 31.655,70 EUR
    Ö.T.V. ( % 45,00 ) 14.245,07 EUR
    Ö.T.V. li Toplam 45.900,77 EUR
    K.D.V. ( % 18,00 ) 8.262,14 EUR
    Genel Toplam 54.162,91 EUR
    Tescil masrafları 1.272,14 TL
    Günlük Döviz Satış Kuru 2,87900 TL / EUR

Teknik veriler: Yakıt tüketimi:
    Azami hız(km/s) 230 Şehir dışı(lt/100 km)
    Ağırlık(kg) EC 1.485 Ortalama(lt/100 km) 5,4
    0-100 km hızlanma(sn) 7,60 Şehir içi(lt/100 km)
    Silindir hacmi(cm3)1.598
    Güç(bg) 170
    Güç devir(devir/dak)
    Silindir sayısı 4
    Garanti* : Yeni aracın teslim tarihinden başlayarak 2 (iki) yıl sınırsız km dir.

Burcu DENİZ
    Satış Danışmanı
    Tel : 03128405254 Fax : 03123980587
    SAYGILARIMLA,

Bu form yalnızca bilgi amaçlı olarak hazırlanmış olup şirketimizi bağlayıcı değildir.

EK BİLGİLER :
    a- ÖTV, KDV Taşıt Alım vergileri, tescil, plaka masrafları ithalat mevzuatı ve sair resmi uygulamaların
    fiyat ve maliyetteki artışları tarafınıza aittir.
    b- BMW Group'un yapacağı fiyat zamları alıcıya intikal ettirilir.
    c- Anahtar teslim fiyatımız iş bu teklifimizdeki cari Reuter kuru üzerinden hesaplanmıştır, araç
    faturalanana kadar değişkenlik gösterebilir.
    d- Reuter tarafından ilan edilen döviz kurları döviz satış işlemlerine esas alınmadığı dönemlerde Borusan
    Oto araç bedellerinin hesaplanmasında serbest piyasa kurunu uygular.
    e- Araç teslim yeri OTO Ankara-Esenboğa Merkezi dir.
    f- Bu araca sizin için oluşturacağımız özel ödeme secenekleriyle kolaylıkla ve hızlıca sahip olabilirsiniz.
    Tek yapmanız gereken, Premium Finance ayrıcalığı ile hayallerinize hemen ulaşmak ve size özel koşulları
    öğrenmek. Bunun için Borusan Otomotiv Yetkili Satıcılarında sizleri bekleyen Premium Finance
    Danışmanları ile temas kurabilir yadawww.premiumfinance.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
    g- Plaka alım tarihi itibari ile İlgili Trafik Şubelerinde müsait olan Sıra Plaka ücretleri satış fiyatlarımıza
    dahil olup, Sıra Plaka haricinde ekstra plaka talebiniz olması halinde ilgili plakaya dair işlemler ek ücrete
    tabi olacaktır.
    * "İlgili mevzuat uyarınca "2 Yıl veya 60.000 km(hangisi önce dolarsa)" şeklinde kabul edilen yasal
    garanti, Borusan Otomotiv tarafından, yeni aracın teslim tarihinden başlayarak 2 (iki) yıl, sınırsız km
    olmak üzere uygulanmaktadır."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.