Şimdi Ara

2010-2011 BMW E90 mı 2007-2008 Mercedes C220CDI mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardesim tesekkur ediyorum gosterdigin ilgi ve yardimlarin icin. Ama forumun geldigi nokta artik can sıkıcı. Artik yeter. Az bisey insanlara yardimci olmaya calisiyorum. Insanin icindeki sevki oldurup cahilce yorum yapiyorlar. Tabi agzi olan konusuyor yapacak bisey yok. Ben bu kadar mezhebi genis bir insan degilim. Hepiniz kalasiniz saglicakla. Benden bu kadar. Kimsenin bilgiye ihtiyaci yok. Herkes mukemmel. Kendileri halledebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam papaza kızıp oruç bozulmaz..seni çok iyi anlayabiliyorum maalesef herkes her konuda bilirkişi .. eskiden çok fevri davranır sinir harbi yaşardım..şimdi ise az yazıp çok okuyorum...boşuna nefesini tüketme hak etmeyen insanlar için..forumdan kopmanı istemem açıkcası burda yazılanlar kac yıl sonrası için çoğu insana referans niteliğinde altın değerinde yardımcı oluyor..biraz ara verin ama kopup gitmenizi istemiyorum bu forum için bir kayıp büyük bir kayıp olur..sevgilerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudeboy87 -- 30 Temmuz 2014; 23:18:29 >
  • SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    bakımlı bir araç alırsan motor hiç sıkıntı cıkarmaz ama bakımsız alırsan sanayiden cıkaman

bmw de cok fazla el değiştirmemiş araca bak, servis bakımları düzgün olsun. 150bin üstüne yaklaşma 100bin civarı alıcaksanda ağır bakımları yapılmış olursa sıkıntısız binersin

Motor sorunu su tür cıkıyor

adam kredi alıyor, kredi borcunu ödeyiyemediğinden satıyor. Alan adam iş karşılığı başkasına satıyor 1-2 böyle araç elden ele dolanıyor. Kaza filan yok deniyor ama bakımıda olmuyor. Bakım cok önemli bu araçlarda, kaza değişenden cok bakımlı olmasına dikkat edin. Kişiyle o servise gidip bakım dosyasını isteyen. Eğer adam bi yıl burda bi yil şurda yaptırdım kaydım yok diyorsa zaten baktırcağınız kişide araçın bakımsız oldunu anlıcaktır. Bakımlı olan bmw lerde 250bin km ye kadar gördüm
  • hocam konu bmw veya arabalar olunca uzayıp gidiyo :D önünü alamıyorsun. Peki madem o kdar hayranlkla kullanıyordunuz neden vw ye filan geçtiniz? bide yakıt tüketimlerini de rica etmiştim, onları da paylaşırsanız sevinirim 320dlerin yakıt tüketimini paylaşsanız yeter bence..

( @GrandLotus ) abi neye sinirlendi anlamadım cidden, yeniyim biraz mazur görün lütfen...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-s-a-h-i-b-i-n-d-e-n-320.d-173564791/detay birde linkteki araba için ne düşünüyorsunuz?

Teşekkürler..

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Hocam motorla ilgili söylediklerinizi bir kenara not ettim, çok sağolun.

Geriye tek sıkıntı iyi bir servis bulma kalıyor galiba. BMW den anlayan servis bulmak sıkıntıymış galiba forumda araştırdığım kadarıyla. Bir kaç aya kadar ankara'da yaşıyordum, şimdi geldik kırşehir'e. Kırşehir de de hiç bilmiyorum, ankara kadar iyi bakabilecek bir servis var mıdır yokmudur?

Yada servis için ankaraya git gel mi yapmak daha mı mantıklı olur, maliyetli olacağı kesin ama :D (kırşehir ankara arası 180km)

Edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-s-a-h-i-b-i-n-d-e-n-320.d-173564791/detay

linkteki araba için ne düşünüyorsunz, ikinci sahibiyim diyo ama, arayıp servis kaydın varmı yokmu diye sormak mı lazım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZzZER_TR -- 31 Temmuz 2014; 0:30:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

hocam konu bmw veya arabalar olunca uzayıp gidiyo :D önünü alamıyorsun. Peki madem o kdar hayranlkla kullanıyordunuz neden vw ye filan geçtiniz? bide yakıt tüketimlerini de rica etmiştim, onları da paylaşırsanız sevinirim 320dlerin yakıt tüketimini paylaşsanız yeter bence..

( @GrandLotus ) abi neye sinirlendi anlamadım cidden, yeniyim biraz mazur görün lütfen...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-s-a-h-i-b-i-n-d-e-n-320.d-173564791/detay birde linkteki araba için ne düşünüyorsunuz?

Teşekkürler..

Sezer hocam ben biraz çabuk sıkılan ve değişimi seven bir yapım var..hiçbir marka ve modele karşı ön yargım yok ama bazı marka ve modeller benim için ayri bir yeri var.....yakıt tüketimine itimat etmem ben yakıt tüketimi senin sürüşüne baglıdır ilk başta fabrika verisi neyse biraz üzerini yakarsın basmazsan..bu arada kırşehire gelmişsin...sakin aracı kırşehirde elletme..gel şaşmaz a ivedik ostim e ankarada yaptır..parçaları da imaj bmw den hesaplı alabilirsin ben oradan alırdım zamanında..servis olarak TBS bmw servisi tavsiye edebilirim..

kırşehirde oynatma aracı, ankarada gel ister borusan, borusan kazıktır, istersende şaşmazda yaptırırsın. Ankaradada her yere oynatma tabi, belli yerler vardır git oralarda yaptır

Araç fiyatı hakkında yorum yapamıcam ama araçta çok fazla doluluk yok ama boşta değil. Türkiye şartlarına göre ise dolu sayılabilicek araç

türkiyede hafızalı koltuklu araç sayısı çok az %10 civarı
    logic7 li araç e90larda görmedim o derece

koltuk ısıtma %50 var
    hız sabitliyici %70 diyebilirim.

Koltuk ısıtma ve hız sabitleyici olursa süper olurdu ama olmasada olur diyebilirim. Fiyat ise normal heralde, arkadaş cevremde alanlar 80-90bin tl aralıgında alıyor. Bendede aynı araç var ama benim aldıgım fiyat piyasadan %20 daha ucuzdu biraz şans işi oldu
  • Bende sizle aynı durumdayım tek farkım dizel istemiyorum . 80-90 bin arası araba arıyorum.
    Tercihim ; a5 bmw 3.20ci clk180 AMG

Ama 3 arabaya bakınca a5 2009 model çok eski..
    3.20ci kasası durdu modeller 2008-2010 çok eski.
    c180 AMG 12-14LT benzin tüketimi..
    C serisi alacak olsam mutlaka makyajlı kasa alırım.
    C220 cdi yerine de 7 ileri 1.8 cgi araba alırım. Cdi nin bize uymayan bir vergisi var.
    Yanılmıyorsam 1.8 cgi sadece 2011 model olarak var.
    Yumuşak konforlu bir araç aramiyor isen kesinlikle makyajlı 320d al.sunroof xenon mutlaka olsun.

• qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Dizel niye almak istemiyorsunuz? sonradan tüp taktırabilmek için mi ?

yazdığınız arabaların hepsinde de bir kusur bulmuşsunuz? dizele dönün siz bence hatta birlikte yola çıkalım, 2010 ve üstü 320d için
  • Eyvallah hocam, arabayı yazdım bir kenara.

Sanırım yumuşak konforlu bir araç istemiyorum, çünkü şu an bende ix35 var, kullanımı sürüşü çok rahat güzel araba ama arabayı, yolu biraz daha hissetmek istiyorum galiba.

Birde aklıma bişi gelmişken sorim. Daha önce soramadım, hiç. 2010 ix35in motoru 2000cc 185 hp 400nm tork. bmwnin de 184hp 350nm tork bu değerlerin yakın olması sürüş açısından veya başka açılardan bir fark yaratırmı? yada neleri benzer olur??

2010 bmwyi çok az bir süre deneme sansım oldu. o yüzden o farka hiç bakamadım?
  • quote:

Dizel niye almak istemiyorsunuz? sonradan tüp taktırabilmek için mi ?

yazdığınız arabaların hepsinde de bir kusur bulmuşsunuz? dizele dönün siz bence hatta birlikte yola çıkalım, 2010 ve üstü 320d için

Bmw 3.20 D 2010 modelinin içi 70lerde kalma :) Yeni kasalar dışında bmw 3 serisi çok kötü ..

Şuan aklıma tek yatan araba Scirocco :)
  • talep yüzünden 2.el fiyatları bile gereksiz şişen arabalara bir de 2. el riski.... ben almayayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

talep yüzünden 2.el fiyatları bile gereksiz şişen arabalara bir de 2. el riski.... ben almayayım...

Sen zaten git sıfır skoda al,onun fiyatları çok ucuz hemde mercedes bmw yi ikiye katlar

• biri zaten şu güzelim bmwler mercedesler audiler dururken diğerlerine o kdr para dökmenin mantığını bir anlatsa rahatlayacam yeni modelleri geçtim, eski modelleri bile şimdiki arabalara bin basar. Halen yok parçaşı yok kmsi,, insan hayret ediyor doğrusu
  • hangisini alacağın senin arabadan beklentine göre değişir fakat sakın ha 330i 316i ile 320d ile aynı yakar çok daha fazla kaçar diyenlere aldanma canın yanar 330 la gazına dokunmaya korkar hale gelirsin belki 11 litre tüketir bulunduğun şehir içi trafiğine görede değişebilir ki 330 la gaza basmadan gezecek adam tanımıyorum ben 15 lt den aşağı yakmaz 320d yi yırtsan yakacağı 9 lt ki ödeyeceğin vergiye bakarsan uzun süreli kulklanımda ve ikinci el satışta çok daha avantajlı olursun
  • şu bmw'nin sert olmasına takılan arkadaşlara hayret ediyorum. araba dediğiniz güvenlik ön planda olduğu için elbetteki sert olmalıdır. yumuşak araçların güvenlik (yol tutuş, viraj hakimiyeti, rüzgardan etkilenme) yönünden geride olduğunu söylememe gerek yok herhalde. son aldığım araç da dahil aldığım araçların hep sert olmasına dikkat ettim, kasislerde küt diye ses yapan araç benim için hep tercih sebebi olmuştur.
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam

bmw almaya 2004 modelden başladık 2010 oldu şimdide f30 serisinden 320ied almayı düşünüyorum eğer nasip olursa. Bütçe ona yetmezse 2010 da olur 2004 de bmw sonuçta gidipte ford renault filan almam. Çünkü bmwnin kötüsü bile o araçlara göre daha donanımlı ve kaliteli.

320i ed seçmemin nedeni de 320dyle arasındaki vergi farkı ve yılda maksimum 15bin km yapacak olmam.
  • nebel N kullanıcısına yanıt
    hiç bmw kullanmadım bende o sertlik olayını bi anlayamadım

sürüşü bmw gibi olan başka marka varmı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZzZER_TR -- 6 Kasım 2014; 23:08:33 >
  • quote:

sağolun hocam

bmw almaya 2004 modelden başladık 2010 oldu şimdide f30 serisinden 320ied almayı düşünüyorum eğer nasip olursa. Bütçe ona yetmezse 2010 da olur 2004 de bmw sonuçta gidipte ford renault filan almam. Çünkü bmwnin kötüsü bile o araçlara göre daha donanımlı ve kaliteli.

320i ed seçmemin nedeni de 320dyle arasındaki vergi farkı ve yılda maksimum 15bin km yapacak olmam.

15 bin km için aslında dizel alınabilir ama yinede tercih sizin bende şu anda 2005 318i var birde mercedes e180 aldım 2013 model ama inan bmw daha heyecan veriyor kullanırken bmw 320d den daha az yakıyo lpg ile ama ne olursa olsun dizelin torku bu araçta yok ama 320ied bu farkı kapatabilir pişman etmeyecek araçlar kesinlikle bende araçların sert olmasında yanayım ayrıca mercedes konforlu deyip kesip atanlar ya binmedi,ler bu araçlara yada taraflı konuşuyolar gibime geliyor şu anda elimde bulunan e180 araç kesinlikle f10 520 den daha konforlu değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.