Şimdi Ara

2010-2011 BMW E90 mı 2007-2008 Mercedes C220CDI mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Mesela su 173353052
    Aracin durumunu aormak gerek. Duzgun duruyor.

Bu donanıma genelde 100 bin üstü fiyat çekiyorlar bir sıkıntı var bence ama yoksa tam alınacak araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy87

quote:

Orijinalden alıntı: hakanwing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

oo zmn donanım paketlerini bir araştırmak lazım. ama o zmn da işte fiyat 100bin civarlarına çıkıyordur. mecburen boş alcam galiba

E90nda 2005-2012 arasinda kalite ve teknoloji olarak cok onemli bi fark yok. Size tavsiyem budur paranizda cebinizde kalir arabaya binersiniz. ilan nu:125608129
    Bu arac cogu 3 serisini cebinden cikarir. Siz o full+fullculere aldanmayin. Modeli 2 yil assa olsun guclu ve donanimli olsun.Lpg uyumlu ustelik. 320d gibi yakar cok fenada gider.

Önerdiğin ilan tarihine bir bak istersen

işte bu tip bilinçsiz şekilde hata ediyor bilmeyenleri de hataya sürüklüyorsunuz..bmw piyasası ve alım satım şekli diğer araçlara benzemez ..ilandaki bmw kötü yada kazalı olduğu için değil bmw araçlar hakkında bilgisi olmayan vatandaşlarımızın büyük motor çok yakar (oysa ilandaki araç 3.16i den 3.20i den de az yakar çok fena da kaçar.) ve vergi konusu yüzünden korktukları için geç elden çıkabliyor..ama bana sorarsanız @GrandLotus çok tatlı bir araç bulmuş yine alınacaksa böyle bir araç alınmalı...birde konu sahibi arkadaş..bmw ile mercedesin sürüş dinamikleri ve hitap ettiği kitle biraz farklıdır buradaki mesele senin nasıl bir araç ile mutlu olacağını bilmenden geçiyor..konfor? sürat,yol tutuş?,bmw süspansiyonları fabrika çıkış zaten spor endeksli yolu sana hissettiren sert bir araçtır..aldıktan sonra bu neymiş böyle kazık gibi araç diye pişman olmanı istemem ama bir kez binince de diğer araçları pek sevebileceğini zannetmiyorum müthiş bir sürüş keyfi var sloganının hakkını veren..son çıkan ve bir önceki kasasın son jenerasyonları hariç dizel bmw lere bulaşmanızı tavsiye etmem bana göre son 3 kasa ve 5 kasa hariç dizel almazdim..2.5 ve üstü tercihen 3 litreli benzinli bir alet alıp gerçek bir arabaya binmenin keyfini yaşardım

Bunu bu zamana kadar aldığım araçların 2.0 motordan aşağı olmaması ve şu an c220 cdi kullanıcısı olarak benim sizden daha iyi bildiğim aşikar. Benim oradaki ilan tarihini hatırlatma sebebim başka. Uzun süreli ilanlar unutulmuş oluyor çoğu zaman. Ayrıca 1.5 senede bir araç mutlak satılır ne olursa olsun ben bu noktaya değinmek istedim. Bu benim yüksek motorlu araçlar hakkında bilgisiz olduğumu göstermez. Ayrıca kimin ne bildiği bilmediğini sürekli tartmaya neden gerek duyuyorsunuz. Yorumunuzu yapın yeter

Edit: bundan önceki aracım bmw 320. Ondan önceki range 3.0 Benim tecrübem sabit ve bilincim açık. Peki siz daha önce yuksek motorlu araç aldınız mı? Ne kadar kullandınız hiç sattınız mı?

Range 2 ay gibi sürede, bmw 1 ay olmadan satıldı. Bu konu tartışılabilir medeni bir şekilde şayet bilgisiz ve bilinçsiz olduğum konusunda özür dileyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanwing -- 29 Temmuz 2014; 14:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakanwing H kullanıcısına yanıt
    ilanlarda gördüğüm kadarıyla c serisinin iç tasarımı veya donanımına bmw kadar özenmemişler sanki... bide 2008-2009 da mı c serisine baya kampanya yapmışlar galiba, millet almış boş boş araçları gibime geliyo..
  • banada öyle geliyor hocam. Başka araba alsam aklım hep bmw de kalacak gibi duruyor. bence en iyi karşılaştırma yapmak yerine e90 kasa 80-90 bin arasında bulunabilecek en iyi konumda ki bmw için ayrı bir konu açmam gerek

Edit: ayrıca yorumunuz niye eksi almış anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZzZER_TR -- 29 Temmuz 2014; 15:27:11 >

• bana da sıkıntılı gibi geldi.. zaten yazılar filan direkt abartı Aslında acelem yok maks 2 aya da almak istiyorum aklımda çoğu özelliğini oturttum; ancak bunların takibini sahibinden nasıl kolaylayabilirm hiç bi fikrim yok. Düzgün duruyor dediniz mesela nelerine baktınız @GrandLotus.
  • tartışmalardan anladığım kadarıyla 3.0 ve 2.0 arasında bir tartışma var. Madem 330i, bmw 3.20d kadar yakıyorsa millet enayi mi gidip 330i almıyor daha fazla hız ve güç için. Burda kaçınılan şey sadece vergi mi? Aramalarıma 3.0 ve 2.0 arasında ki motorlu bmwleri dahil ettiğimde de o kadar çok seçenek çıkar ki arasında boğulurum gibi geliyo. atıyorum 10 tane model beğendiysem hepsine gidip bakarsam ooo seneye alırız herhalde
  • mercedesteki berbat diz mesafesi anca b sınıfı ile kapışır
  • Hayir aracin sahibinide aracida epey iyi tanirim. Bu aracin meselesi su: La get one yakar sen biliyon mu?(cahildir bilemez bilmedigi seyede yorum yapar. Bmwde yakitla hacim ters orantilidir 316i ne yakarsa onu yakar) Yav git buna mtv mi dayanir?(sifir 1.6 motora 850 tl vergi verirler buna gelince ıh.) Parcasi pahalidir.(kulli yalan ben aracimi borusana goturdum yag su filtreler vs bakimi yapildi 1000tl verdim. Arkadasimda peugeot 307 vardi ayni bakimlari yaptirdi 1250tl tuttu. Hani parca pahaliydi?) Bunlarin hepsini anlattigim halde gozleriyle gordukleri halde yaaeevv bu araba yasli benim passat bundan iyi yaeevv der. Iste bu arabanin fiyatini dusurende bu. Daha fazlasida varda yoruldum millete laf anlatmaktan. Kisaca essek semer iliskisi.

• SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    Bu arabanin hic bir sikintisi yok. Araba yabanci degil. Lokay boyalari vardi ufak tefe surtuklerden olusan. Biyerine bakmama gerek yok yani.

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    tamam hocam favorilere attım zaten arabayı :D yüksek motorlu araçlar için de çok tecrübeli konuşuyorsunuz ilk attığınız arabayı 125608129 nolu araba veya benzerlerine de bakıyorum. Eğer benzin olarak 320d ile farkı yoksa alırım. 330i veya türevlerini... başka var mı peki gönderebileceğiniz araç.
    Simdi mesela su var sifir aliyorlar 330 2 katina yakin otv odeniyor. Zaten ilk burdan tokati yiyor bu araba. Bu yuzden satilik e90 330i 10 tane ya var ya yok. F30 hic yok. Arkasindan mtvsi var. Ettimi sana bir suru para. En sonda Turk milletinin vazgeclmez meselesi arabanin satisi. Bakiniz arac 1.5 yildir satilik. Halk ne diyor bak ben arabaya ilan versem 2 gune satarim biliyon mu? Durum bu olunca bu arabanin satilmamasida gayet dogal. Simdide bu arabanin sefasini surecek adam arabiyor ama bizim millet sığ oldukca durum bu olur. Sonra neden Turkiyede 3.0 4.0 5.0 araba az? Sebebler yukarda.

Profilime bakarsan orada araclarim mevcut. Hacimin alasini kullandim ayiptir soylemesi.

Ben zaten biliyorum ne kadar az yakıtla ne kadar fazla performans verdiğini ama şaşırdım fiyatına. Zaten çok da fazla durmaz gibi ilanda kazası yoksa
  • Hocam yukarda acikladim arabanin durumunu. 1.5 yildir ilanda. Millet korkuyor bunun altindan kalkamam diye. Bu arabayi aylik 4000tl geliri olan vatandas rahat yurutur bu arabayi.

tamamdır hocam, ben hakikaten araçtan keyif almak isitoyrum. Alınca da uzun seneler kullanacam inşallah. Zaten uzun sene kullanınca satma gibi bir derdim de olmaz, düşük bir fiyata satılacağı malum. Peki o zmn son iki sorum olacak. motor hacmi olarak sadece 330i 330dlere mi bakim aradaki 2.5 2.8 motorlulara da bakim mi??

diğer sorum ise bir iki ay içerisinde karar verdiğim bir araba olursa size özelden araba nasıl diye sorabilir miyim? şimdilik şu model hoşuma gitti mesela : 170425806 kmsi baya ii..

teşekkürler..
  • a cla b c cerisi mercedes alınmaz

5 6 7 serisi bmw alınmaz

spor istiyorsan bmw
    konfor istiyorsan mercedes olay budur.

Cevremde mercedes ve bmw bütün araçlar var. Hatta 500sec lerden tutun 730 lara kadar.

Şöyle söyleyim aracı ne için alıcaksınız. Bunu kafanızda iyi tartın

Eğer spor alıcam, keyfiyli sürüyüm dersen 3serisi burca c nin önüne çok geçiyor
    konfor istiyorum maalesef mercedesde c serisinde cok konforlu değil ama 3serisi kadarda kötü değil. 2aracıda test edin, 150-200km arasındaki hızlanmaları deneyin.

20-27yaş aralıgında bekarsanız büyük ihtimal bmw secersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanwing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

oo zmn donanım paketlerini bir araştırmak lazım. ama o zmn da işte fiyat 100bin civarlarına çıkıyordur. mecburen boş alcam galiba

E90nda 2005-2012 arasinda kalite ve teknoloji olarak cok onemli bi fark yok. Size tavsiyem budur paranizda cebinizde kalir arabaya binersiniz. ilan nu:125608129
    Bu arac cogu 3 serisini cebinden cikarir. Siz o full+fullculere aldanmayin. Modeli 2 yil assa olsun guclu ve donanimli olsun.Lpg uyumlu ustelik. 320d gibi yakar cok fenada gider.

Önerdiğin ilan tarihine bir bak istersen

Bence ilan tarihlerine çok dikkat etmemek lazım. Adam hiç değilse dürüstlük yapıp ilanı silip yeniden koymamış. Ancak bizim kendini akıllı zanneden milletimiz 1 ay geçmeden ilanı yeniden koyuyor. Kaç kere aynı ilanları yeni koyulmuş olarak gördüm. Onun için çokta takılmamak lazım bu konuya. Aynı zamanda araç 330 olduğu için herkesin bütçesine uygun bir araç değil bu yüzden satılması zaman alabiliyor.

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    hocam falcı gibisiniz

evet üniden yeni mezun yaşım 24, babam sağolsun kendi parasıyla alacak. Bundan sonraki modeli ise kendi işimle almak nasip olur inşallah. O yüzden şimdilik spor düşünüyorum, baba arabalarına nasıl olsa ilerde bineriz

2012 bmw 320d yi deneme şansım oldu. bizim ix35 de 186 beygir ancak bir bmw değil. Hızlanması, ve sürüş keyfi çok daha iyiydi. Hemen arabaya adapte oldum. Belkide çok almak istediğimden dolayı öyle hissetmişimdir ona tam karar veremedim açıkcası :D Ancak c serisini hiç denemedim. Sırf karşılaştırmak için mutlaka bi tur binmeyi düşünüyorum

çevremde baya bi araç var demişşiniz. bmw 330i ve bmw 320d yi yakıt olarak karşılaştırabilme sansınız var mı??

En fullerinde ne donanımlar var mesela ? Birde hazır yakalamışken bir sorum olacaktı, bu çift bölge klima ne işe yarıyor ?

330i değil ama 328i ve 320i kullandım. kendimde 320d sahibiyim kısaca yazıyım

320d 163 bg 9lt
    320d 177 bg 8lt
    320d 183 bg 7lt

bunlar rahat performanslı kullanımlarda. Eğer yavaş hızlanır, ana yollarda kullanırsan 1lt kafadan az yakarsın. Ankaradan örnek veriyim, konya yolu istanbul yolu gibi yolları sürekli kullansam max 7lt yakarım, 1ay boyunca kullandıgımda bu yolları 800km yapmıştım. Şuan 1depo ile 740km yol yapıyorum ve bana göre keyifli kullanıs, yakıt az yakıcam diye uğraşırsam 800km buluyor. 1depoyuda 220-230liraya dolduruyorum

320i için şöyle söyleyim 10lt benzin direk kafadan yakıyorsun, 320i mi 320d mi dersen 320d derim. Sebeb daha az yakıt daha fazla performans

328i için ise 13-14lt yi bulan yakıt tüketimim vardı ama performans olarak mükkemel bir araç.

Bu dediğim yakıtları normal birine verseniz 1lt az yakar, ben sokaklar ve çoçukların fırlama ihtimali olan yerler dısında her yerde imkanım oldukça hızlı giderim

Mercedes için ise
    11lt yakıyordum c220cdi ile
    c220cdi ben araba olarak görmüyorum, isteyen istedini diyebilir bmw 3 kullanıyor o yüzden görmüyorsun diye laf edenlerde olabilir ama aynı şekilde e mi 5mi derseniz 5 bana göre araba değil. Dediğim gibi aracı ne için aldınız önemli e220cdi desen bmw den hiçbir araç önermezdim mesala. c220cdi dediğin araç konfor içinmi spor içinmi üretilmiş belli değil, ikisindende %50-%50 var. 3serisinde ise performans %90 iken, konfor %30 larda. Konfor yok ama spor kullanım için bence ideal yoldaki tüküreğe kadar hissetmen gerekiyor yeri geliyor.

Çoğu kişi aile için araç alıyor bunlara önerim ise ne 3 nede c gidin o fiyatlara a6 alın. Aileniz rahat eder en azından marka yüzünden araç seçmeyin derim kullanmadan almayın bir aracı

çift klima olayı

arkada havalandırma var, klimadan mesala 20 ve 25 ayarlıyorsunuz önden sıcak seçerseniz öne 25 arkadaki soğuk seçerse arkaya 20 üflüyor. Olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 29 Temmuz 2014; 19:10:54 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.