Şimdi Ara

2010-2011 BMW E90 mı 2007-2008 Mercedes C220CDI mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 169683310 nolu ilanada bakmanızı öneririm. Eğer kazalı değilse uygun gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuk isitma, s&s, ses denetimi, elektrik perde, anahtarsiz giris ve calistirma, yol kamerasi, tv, dvd, navigasyon(normal navi ile karistirmayin dvdsi 800€)10.1' ekran, otom.park, harman/kardon, elektrikli koltuk, hafiza, arac ici hareket sensor,ilave guc cikisi, lazer karartmali camlar, otomatik farlar, xenon farlar, far yikama, adaptif farlar,cift yonlu klima, usb aux ipod ipad baglantisi. Iphone ile arac kontrolu, rezistansili elektrikli katnalir mavi ayna, dtc unitesi, yan makam perdeleri, otom.uzun far,bmw online system, torpido sogutucusu, internet, elektrikli direksiyin, isitmali direksiyon, cruise control, acil durum buton...
    2005 MODEL BIR BMWYE BU OPSIYONLARIN HEPSINI ALABILIRSINIZ.Daha fazlasida var ancak bunlar bir cirpida yazdiklarim.

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Tamam daha yazma
    Çift bölgeli klima ne işe yarıyor ?

• Arabanin arka sicakligini ayri on sicajligini ayri sekilde yapabilirsiniz. Mesela yasini doldurmamis bir bebeginiz var ve hava sicakligi 35 derece. Cocuk bunaldi klima acsaniz hastalanacak acmasaniz terleyecek sizde rahatsiz olacaksiniz bu gibi bir durumda cocuk icin 23 derece kendiniz icinse 16 derece sicaklik yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Tamam daha yazma
    Çift bölgeli klima ne işe yarıyor ?

Sürücüye ve yanındakine farklı sıcaklıkta hava üflenmesi ayarlanabiliyor. Sürücü 18 derece isterken yanındaki 24 derece sıcaklık ayarlayabiliyor. Bunun üç-dört bölgeli olanları var. Araçtaki dört kişi farklı sıcaklıkta oturabiliyorlar.

Bu sağ ve sol taraf olarak mı ayrılıyor, yoksa ön ve arka taraf olarak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Bu sağ ve sol taraf olarak mı ayrılıyor, yoksa ön ve arka taraf olarak mı ?

Ben çift bölgelilerin hepsini sağ sol olarak biliyorum. Ön arka olan var mıdır bilmiyorum.

Üç bölgelilerde arka koltuklar üçüncü bölge oluyor. Dört bölgeli araçlar genelde çok ciddi lüks araçlar.

Örnek olarak Giuliettaların tamamı çift bölge, 159'larda üç bölgeli olanlar var. Ön koltukların arkasındakı hava çıkışlarının ortasında dijital gösterge varsa oradan ayarlanıyor 3. Bölge.

• Kibitzer kullanıcısına yanıt
    Anladım saolasın peki son olarak karışmıyor mu hava ?

• Bmwler one arka seklindedir. Arkadada ayrica dijital klimasi mevcut modellerde vardir.

Bence mantıklısı da o zaten bmw yi heryönüyle seviyorum
    Sen vw ciydin ne oldu

• Ben miyim vw ci
    Rezil olurum valla
    Benim vw amblemi koyma amacim vwcilerin nasil bir kafalari var onu anlamak icin yapmistim. Anladim bana yeter

İroni yapıyorum, vw amblemi varken konuştuğunuz kişi bendim
    Ya on bin tl civarına kuş serisi yerine alınacak bmwden hayır gelir mi ve ne bmw alınır ?

• 10bine alinacak bmwden hayir gelmez tabiki. Hatirlayamadim k.b. kalbinizi kirdiysam affola. Binilebilecek bmwlerin en kotusu 35den basliyorlar.

Saolun, ne demek kalp kırma falan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

tartışmalardan anladığım kadarıyla 3.0 ve 2.0 arasında bir tartışma var. Madem 330i, bmw 3.20d kadar yakıyorsa millet enayi mi gidip 330i almıyor daha fazla hız ve güç için. Burda kaçınılan şey sadece vergi mi? Aramalarıma 3.0 ve 2.0 arasında ki motorlu bmwleri dahil ettiğimde de o kadar çok seçenek çıkar ki arasında boğulurum gibi geliyo. atıyorum 10 tane model beğendiysem hepsine gidip bakarsam ooo seneye alırız herhalde

millet enayi falan değil sezer..dizel ve benzinli tercih meselesidir ..yakıt konusuna fazla takılmamanız lazım eğer yakıt zaten başlı başına benim kriterim diyorsanız bmw yerine başka marka araçlara bakmanız hayrinıza olur yada bütçeyi genişletip f serisi dizel bir bmw almanız daha mantıklı..ama şunu iddaa ediyorum..bmw nin ne zaman koltuğuna otursam çılgın bir at misali ayağımı gazdan çekesim gelmiyor müthiş bir sürüş keyfi ve motor sesi sizi baştan çıkarabiliyor..ben sürekli yakıt almaktan akraba olacaktim benzinlik sahibi ile ..yani mesele şu.vergisi vs ağır gelir derseniz anlarım ama yakıt konusu işin içine girerse yada az yaksın diye aracı zorlayacaksanız araca yazık edersiniz..

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    hocam benzin harcamayla ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim.. bi depoyla 740 yapılıyorsa gayet ideal arkadaşımın ford focusu var o bi depo benziniyle yaklaşık 220 tl ydi herhalde 600 700 km yaptığını söylüyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam. Bu yüzden madem öyle diyip, bmw lere gözler kayıyor valla

acaba 320d için de belli km den sonra motorda sorunlar genellikle çıkıyo diyorlar, bunun olma ihtimali nedir veya kaç kmye gelince öyle bişi oluyor.. bilginiz varmı?

mercedesi de denemeyecem galiba. Tüm araştırmalarım şu an bmw üzerine yoğunlaşmış durum da :D bmw yerine geçecek parlak bir alternatif bulamadım malesef

ayrıca aile arabası düşünmüyorum, daha genciz bmw nin keyfine varalim bi deme

• İlanda ki Mercedesi alın bir kaç yıla plakayı o parayı satarsınız

• rudeboy87 kullanıcısına yanıt
    estağfurullah hocam beleşten yere kimseye enayi demiyorum, yanlış anlamayın. Sadece o mantığa bir vurgu yapmak için dedim öyle :D :D sürüş keyfi konusunda bende hem fikirim, her ne kadar hız tutkunu olmasam da alacağım bmw de çoşacam gibi duruyor

vergi konusunda 330ilerden vazgeçtim gibi çünkü sahibinden de olan ilanlar e90ların makyazsız kasaları (arka stopları berbat olan modeller). O kasalar cidden çok çirkin duruyo. Onu alacağıma e46 makyajlı kasa alırım daha iyi. O yüzden su an tek aklımda olan 2010 320d.

benzinlik sahibiyle akraba oldum demişsiniz... hangi modeli kullanmıştınız ve yakıt tüketimleri varsa paylaşabilir misiniz hocam?

• MURRAT kullanıcısına yanıt
    plakaya hiç bakmamışım hocam :D :D :D tamamen öyle denk gelmiş... arabasının arkasını ilanlarla kaplatanları gördükten sonra bu plaka kapış kapış gider herhalde dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

estağfurullah hocam beleşten yere kimseye enayi demiyorum, yanlış anlamayın. Sadece o mantığa bir vurgu yapmak için dedim öyle :D :D sürüş keyfi konusunda bende hem fikirim, her ne kadar hız tutkunu olmasam da alacağım bmw de çoşacam gibi duruyor

vergi konusunda 330ilerden vazgeçtim gibi çünkü sahibinden de olan ilanlar e90ların makyazsız kasaları (arka stopları berbat olan modeller). O kasalar cidden çok çirkin duruyo. Onu alacağıma e46 makyajlı kasa alırım daha iyi. O yüzden su an tek aklımda olan 2010 320d.

benzinlik sahibiyle akraba oldum demişsiniz... hangi modeli kullanmıştınız ve yakıt tüketimleri varsa paylaşabilir misiniz hocam?

eğer bütçen el verirse gerçekten tavsiye ederim 2010 ve üzeri dizel bmwler daha önce söylediğim gibi pişman edeceklerini zannetmiyorum.....bmw aracımı sattığımdan beri çok uzak kaldım bu bmw dünyasına ama kullandığım vakitlerde hastalık derecesinde ilgilisiydim o kadar aşk ile seviyordum aracı toplamak için ingiltereden almanyadan parça getirttirirdim...Kendim makina mühendisiyim ve otomotiv benim için tatlı bir tutku gerektiğinde teşhisi kendim koyup sanayiye gittiğim zaman kendim anlatıyorum şunu şunu yapın diye.....biz bu işe e21 lerden başladık e30lara -e46lara ...liste uzar gider..üniversite yıllarımda kullandığım aracım e36 kasa 3.18 is kodlu çılgın kırmızı bir kısraktı..is serisi özel bir seridir fabrikasyon farkları vardır normal seriden ve o zamanlar için üzerindeki motor bloku m3 kasalarda kullanılan s14 motor blokuna uyarlanan çok özel bir araçtı ama yakıtla arası iyi değildi ama hakkını da sonuna kadar verirdi nankör değildi....en hoşuma giden modeller arasına 0-240 a soluksuz tırmanan v8 atmosferik 5.40 ve hiç unutamadığım tokatta denk geldiğim gurbetçi abimizin getirdiği 8.50 csi nin apayrı bir yeri var bende...zaten bu 8 serisi bana göre bmw nin en özel serisidir..ülkemizde bmw.team sitesinden bir arkadaşımız çetelesini tutardı bu 8 lerin.. lafı çok uzattım..bmw bir tutkudur..eğer ruhun uyuştuysa bir daha kopamıyorsun..kaç yıl geçti hala buraya gelip zevkle bmw konularını takip ediyorum..sagollsun muzaffer kardeşimiz( @GrandLotus ) hemde diğer arkadaşlar bizimle çok güzel şeyler paylaşıyor yardımcı oluyor başlık altında bilgilendirmeler yapıyor..şuan kullandığım volkswagen olsun bir kaç ay sonra alacağım subaru olsun hepsi bir kenara halen içimdeki bmw sevgi ve saygısı durmaksızın devam ediyor..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.