Şimdi Ara

2007 Opel Vectra 1,9cdti elegance OPC Paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araba hakkında fikri olan var mı? Güzel konforlu bir araca benziyor, alma diyeceğiniz bir sebebi var mıdır?

• vectra elektronik sorunlarıyla meşhur bir araçtır forumda bir arama yapmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

vectra elektronik sorunlarıyla meşhur bir araçtır forumda bir arama yapmanı tavsiye ederim
    İlk üretilen ve Türkiye de de üretilen Vectra A sağlam ve sorunsuz yapısıyla bilinirken bir sonraki kasa Vectra B ve dönemin Astra larında markanın arıza istatistikleri tarihinin en kötü notlarını almıştı, bahsedilen 2007 Vectra C de ve Astra lardan itibaren firma hatasını telafiye başladı ancak yine de markanın Türkiye deki servis ağı bana göre elektronik sorunlar karşısında çok da hızlı çözüm üretebilen bir yapıda değil.

Bunun dışında Vectra lar oldukça kaliteli araçlardır ancak bahsettiğiniz kasanın -testlerini okuduğum kadarıyla- çok konforlu olacağını sanmıyorum, bizzat tecrübe etmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

İlk üretilen ve Türkiye de de üretilen Vectra A sağlam ve sorunsuz yapısıyla bilinirken bir sonraki kasa Vectra B ve dönemin Astra larında markanın arıza istatistikleri tarihinin en kötü notlarını almıştı, bahsedilen 2007 Vectra C de ve Astra lardan itibaren firma hatasını telafiye başladı ancak yine de markanın Türkiye deki servis ağı bana göre elektronik sorunlar karşısında çok da hızlı çözüm üretebilen bir yapıda değil.

Bunun dışında Vectra lar oldukça kaliteli araçlardır ancak bahsettiğiniz kasanın -testlerini okuduğum kadarıyla- çok konforlu olacağını sanmıyorum, bizzat tecrübe etmek gerekir.

Alıntıları Göster
    Aracı aldım :) kalitesi konforu harika görünüyor. Özellikle kullanımı ve performansına hayran kaldım. Süreçte sıkıntılı problemli birşey ile karşılaşırsam bilgi veririm buradan. Ayrıca yarın uzun yol yapacağım, bakalım uzun yolda nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: balduk

Aracı aldım :) kalitesi konforu harika görünüyor. Özellikle kullanımı ve performansına hayran kaldım. Süreçte sıkıntılı problemli birşey ile karşılaşırsam bilgi veririm buradan. Ayrıca yarın uzun yol yapacağım, bakalım uzun yolda nasıl olacak.

Hayırlı olsun. Sanırım 150 beygir. Tam bir canavar. Opc paket ise harika.

En kısa zamanda foto istiyoruz.
  • Hayirli olsun usta. Incelemeyi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Hayirli olsun usta. Incelemeyi bekliyoruz
    Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Hayırlı uğurlu olsun.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun opc paket hemde
  • İnceleme bekliyoruz
  • Hayirli olsun hocam cok iyi bi tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 7 Eylül 2014; 22:40:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Hayirli olsun hocam cok iyi bi tercih
    hayırlı olsun hocam 150 hp 315 320 civarı torku var yapıştırır ve 220 görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

hayırlı olsun hocam 150 hp 315 320 civarı torku var yapıştırır ve 220 görür

Alıntıları Göster
    Kısa bir yorum yapayım;

Şehir dışına çıktım ibre 150lerdeyken gaza dokundukça ileri atılan bir araç vardı altımda. Bir dizel olmasına rağmen manevralarına hayran kaldım. Sabah 6da yola çıkıp akşam 6da eve geldim, akşam geldiğimde önceki araçlarda yaşadığım (örn. corolla 2011) yol yorgunluğu bu araçta yoktu. O gücü hissedince 200ün üstünü de rahat göreceğine inanıyorum.

Yorum ve fotoğraf isteyen arkadaşlar için bu hafta fotoğraflı ve detaylı bir inceleme yapayım paylaşayım.

• Hayırlı olsun,fiyatı ne durumda peki ? Gerçek araç piyasasını takip etmiş oluruz bu sebeple !
    Ayrıca cdti motor kimin üretimi gm'mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Hayırlı olsun,fiyatı ne durumda peki ? Gerçek araç piyasasını takip etmiş oluruz bu sebeple !
    En kısa zamanda incelemenizi bekliyoruz hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Kısa bir yorum yapayım;

Şehir dışına çıktım ibre 150lerdeyken gaza dokundukça ileri atılan bir araç vardı altımda. Bir dizel olmasına rağmen manevralarına hayran kaldım. Sabah 6da yola çıkıp akşam 6da eve geldim, akşam geldiğimde önceki araçlarda yaşadığım (örn. corolla 2011) yol yorgunluğu bu araçta yoktu. O gücü hissedince 200ün üstünü de rahat göreceğine inanıyorum.

Yorum ve fotoğraf isteyen arkadaşlar için bu hafta fotoğraflı ve detaylı bir inceleme yapayım paylaşayım.

Alıntıları Göster
    iyi araçtır 1 seneyi aşkın kullanıyorum imzamdaki
    şehiriçi 40 kuruş yakar ama uzun yolda 6 vitesin etkisiyle 30 kuruşa kadar düşer
    6 viteste 1400 dd 100
    1800 dd 120
    2000 dd 140 km sürat yapar
    100 km ile giderken anlık 3.9 a kadar düşüyor
    2000 devir dolaylarında başlayan torkla iyi uzar bir bakmışsınız 150 ye çıkıvermiş
    uzun yolda hiç yormaz ben bu araçla istanbul -adana yaptım hiç bir yorgunluk belirtisi hissetmedim
    birazcık mazot seçer onun için shell yada totalı tavsiye edin derim
    lastiklerin hepsini 32 psi yaparsanız gayet iyi oluyor en azından ben memnunum
    motor biraz gürültülü çalışır
    bir ara egr ve katalizor sistemini kontrol ettirin derim en çok arıza sıkıntı yaşatan şeyler

araçta dpf mevcut şayet çok şehir içi kullanıyorsanız bazı zamanlar araç rölanti iken anlık tüketim 2.2 seviyesine yükselirki korkmayı aracınız o zaman rejenasyon yapıyor
    ben hız olarak düzde 225 km hafif egimde 240 km gördüm
    bazıları passat 140 lık tdi plaka okutur desede pek geçebilenini görmedim açıkcası

sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Hayırlı olsun,fiyatı ne durumda peki ? Gerçek araç piyasasını takip etmiş oluruz bu sebeple !

fiat üretimi bir motor
    aynı motoru
    alfa jtd
    saab ve cadillac tid koduyla kullanıyor
    aynı motorun çift turbolusu 180 ps 400 nm olanıda var
  • Hayirli ugurlu olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Hocam almadan önce ustama götürdüm ama genel bir kontrol bakım yaptırmak istiyorum, genel bakım haricinde nelere dikkat etmesini söyleyeyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Hocam almadan önce ustama götürdüm ama genel bir kontrol bakım yaptırmak istiyorum, genel bakım haricinde nelere dikkat etmesini söyleyeyim?

Alıntıları Göster
    Hocam nedir bu opc paket? Her bmw arabanın M paket, her mercedesin amg paket olması gibi opelin her arabasına OPC paket mi deniyor artık? Yoksa var mıdır bir farkı? Şunun gibi bir araç mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

Hocam nedir bu opc paket? Her bmw arabanın M paket, her mercedesin amg paket olması gibi opelin her arabasına OPC paket mi deniyor artık? Yoksa var mıdır bir farkı? Şunun gibi bir araç mı?

Alıntıları Göster
    Opel OPC ( Opel Performans Merkezi ) anlamına gelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.