Şimdi Ara

2007 Skoda Fabia 1.4 TDI aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün itibari ile 2007 model, 1.4 TDI, 138 binde skoda fabia almış oldum. Ekspertiz yaptırarak aldım. Motor performans lastikten yapılan ölçümde %83 çıktı. Motor performansın motordan ölçümü araca zarar veriyormuş. Bu yüzden lasitkten ölçüm yapıldı. Normalde sıfır araba %92 seviyesinde. Ölçümde %83 çıkması oldukça iyi. Ön kaput ve sağ sağ çamurluk değişmiş, sağ taraf komple boya, tavan, bagaj ve sol tarafta ne boya ne de değişen parça var. Ön kaput sağ çamurluk tarafından köpeğe çarptığı için serviste değişmiş. Tramerde 6 kaza kaydı çıkıyor. 3 tanesinde rakam var. Diğerlerinde rakam yok, toplamda 4.500 TL.. çıkıyor.

Yukarıda açıklamalarını verdiğim aracı 21.000 TL ile aldım. Sizce nasıl bir alış veriş oldu bu..Skoda 1.4 TDI ambiante

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkar -- 2 Haziran 2015; 13:44:28 >

• Motor da sıkıntısı yok ve 2006 model artık gecmis ve desmemek lazim hayırlı olsun güzel tercih cc car mı? Hava yastıkları sağlamsa süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı aracı bende 22.000 e aldım.

mayıs ayında ve 143 bin km idi. gayet ekonomik bir araç beni oldukça tatmin etti.
  • 3 silindir olan araç mı oluyor bu arkadaşlar. Eğer öyle ise performans nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

3 silindir olan araç mı oluyor bu arkadaşlar. Eğer öyle ise performans nasıl

Beklentinize göre tabikide,
    Yani spor bir araç beklemeyin ama bence parasına göre baya iyi, dize olduğu için yokuşta çekişten düşmüyor kolay kolay.
    Sakin kullanım da şehir içi max 5 lt ortalama, uzun yolda 4.4 vs bir tüketim var.

Bastığın zamanda gaz yiyor gidiyor yani rahat bir şekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaza bastığınızda gazı yemesi çok güzel, motoru kasasına göre güçlü, hafifi gaza yüklenince geriye yaslıyor, fren tepkisini çok ölçmedim, ancak aldığım arkadaş tepkinin biraz geç olacağını söyledi frenin. Bunun dışında oldukça ekonomik, sakin bir sürüşle şehir içi 5 lt yi geçmezsin, hızlanması çok güzel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.