Şimdi Ara

2007 sonrası araç önerisi 35000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında canım 2007 sonrası Volkswagen Jetta 1.4 TSI Comfortline almak istiyor. Ama temiz ve güvenilir denk getirmek zor gibi. Limitim 35000 civarında. Acaba benzer donanım ve özelliklerde hangi marka modelleri önerirsiniz?

• Cıvıc,Cruze,Focus,Corolla alınabilir.
  • Chevrolet Türkiye pazarından çıkacağı için modellerini hiç düşünmüyorum. Focusun bir önceki kasaya ancak yetiyor, o kasa da hoşuma giden bir tasarım değil. Jetta haricinde civic ve corolla cazip geliyor. Fakat hangi motor tipini tercih etmeliyiz o konuda çok bilgim yok.
  • tsi jetta iyi seçim.
  • Dizel benzin otomatik ?
  • Sorunsuz motor olduktan sonra dizel ya da benzin çok önemli değil, vites manuel olursa daha iyi tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hb düşünüyorsanız civic, ibiza veya mito olabilir kmleri de düşük oluyor hem de yeni temiz sayılırlar.

• hb düşünmüyorum, volvo s40 ve mazda 3 nasıldır acaba?
  • Mazda 3 derim, donanım olarak harika, sorunsuz ve güvenli...
  • astra 1.6 atmosferik al torununa hediye edersin
  • 2008 jetta 1.4 tsi midline aldım.
  • hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insaallah. Ben de jetta otomatik viteslerine bakiyorum, primeline, confortline, midline farketmez. 2009 model ve yukarisi, kac tl civari makul fiyattir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt

hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insaallah. Ben de jetta otomatik viteslerine bakiyorum, primeline, confortline, midline farketmez. 2009 model ve yukarisi, kac tl civari makul fiyattir sizce ?

Teşekkürler. 2013 öncesi dsg şanzımanlarda sıkıntı çıktığı söyleniyor. Bence illa ki otomatik düşünüyorsanız dod' a bakın. Teyzemlerin aldığı passat dsg si arızalanıp hareket etmeyince masrafın büyük bölümü dod a yüklendi. 35000-40000 arası bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.