Şimdi Ara

2007 Toyota Corolla-8 Senelik izlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turbocharger41

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

İnceleme için teşekkürler. Bu kasayı seviyorum ancak yalıtım olayı beni benden alıyor... Sanziman olayını çok duyduğum için farklı bir Japon tercih ettim. Bunda da yalıtım kötü ama sanziman içimi rahatlatacak cinsten.

Bu arada lpg ile çok ekonomik bir araç olur. Çok yol yapmıyorsunuz ama lpg taktirirsaniz çok yol yapabilirsiniz

Tekrar elinize sağlık.

teşekkür ederim.Akrabalarımdan birisi lpg otomobilin patlamasıyla vefat etmişti.o yüzden çok yanaşmıyoruz.nedendir bilmiyorum iyi şu anda :) şuanda gelişti lpg sistemleri aynı olmadığı biliyorum ama böyle devam ediyorum

Hocam akrabanız lpg den dolayı nasıl vefat etti anlamadım yani kaç yılında sistem eski olduğundan mi bakımsız olduğundan mi yok yeni ve bakımlı sistem olduğu gibi patladımı anlatırsanız sevinirim.Allah rahmet eylesin bu arada.

Eski olduğu çok bilende yok.sızıntı olmuş ve patlama gerçekleşmiş diye söylediler hep.Teşekkür ederim.Eski sistem olduğundan.Şimdilerde olmaz ama insan güvenemiyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnceleme için teşekkürler. Bu kasayı seviyorum ancak yalıtım olayı beni benden alıyor... Sanziman olayını çok duyduğum için farklı bir Japon tercih ettim. Bunda da yalıtım kötü ama sanziman içimi rahatlatacak cinsten.

Bu arada lpg ile çok ekonomik bir araç olur. Çok yol yapmıyorsunuz ama lpg taktirirsaniz çok yol yapabilirsiniz

Tekrar elinize sağlık.

teşekkür ederim.Akrabalarımdan birisi lpg otomobilin patlamasıyla vefat etmişti.o yüzden çok yanaşmıyoruz.nedendir bilmiyorum iyi şu anda :) şuanda gelişti lpg sistemleri aynı olmadığı biliyorum ama böyle devam ediyorum

Hocam akrabanız lpg den dolayı nasıl vefat etti anlamadım yani kaç yılında sistem eski olduğundan mi bakımsız olduğundan mi yok yeni ve bakımlı sistem olduğu gibi patladımı anlatırsanız sevinirim.Allah rahmet eylesin bu arada.

Eski olduğu çok bilende yok.sızıntı olmuş ve patlama gerçekleşmiş diye söylediler hep.Teşekkür ederim.Eski sistem olduğundan.Şimdilerde olmaz ama insan güvenemiyor işte

Hocam aracım lpg li yeni aldık birde tedirgin oldum.Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rüzgar sesini sürücü sol camının arkasındaki camdan alıyor genelde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar elinize sağlık.

Hocam aracım lpg li yeni aldık birde tedirgin oldum.Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Lpgli arabada hep tedbirli olmak lazım.Allah kaza bela vermesin

• Yaklasik 6 yildir koy yolunda kullaniliyor bu arac alt takiminda hic sorun cikmadi alt takimi ve motoru katir gibidir yumusak sevene gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

rüzgar sesini sürücü sol camının arkasındaki camdan alıyor genelde.

Aynaların ordan geldiğini farkettim genelde olabilir tabi ki

• inceleme güzel olmuş bazı sorularım var
    1)park sensörünü ve multimedya sistemini kaç liraya taktınız?
    2)bu araçlarda benim bildiğim esp yok vsc diye geçiyormuş vsc de opsiyonelmiş böyle duydum yoksa esp standartmı? vsc başka bir güvenlik opsiyonelmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

inceleme güzel olmuş bazı sorularım var
    1)park sensörünü ve multimedya sistemini kaç liraya taktınız?
    2)bu araçlarda benim bildiğim esp yok vsc diye geçiyormuş vsc de opsiyonelmiş böyle duydum yoksa esp standartmı? vsc başka bir güvenlik opsiyonelmi?

1-park sensörü,kamera,multimedia 900 liraya takıldı.Dolar düşük iken almıştım.Şuanda yüksektir
    2-vsc esp diye geçiyor.Her üretici farklı adlandırıyor.Esp üst donanımlarda direk geliyor opsiyonel değil.İlk gelen corollardan bir tanesi onlarda opsiyon olarak almıştı ailem.Sonradan yok bunlarda diye biliyorum tekrar sorarım.

• Aynı kasanın 2007 modeli var elegant modeli var vsc tuşu Yok şimdi bu araçtaesp varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F95E650A3 -- 3 Eylül 2015; 18:16:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır şu forumdayim. Böyle objektif inceleme görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

Aynı kasanın 2007 modeli var elegant modeli var vsc tuşu Yok şimdi bu araçtaesp varmı?

çok özür diliyorum.ben farklı anlamışım aracın kataloğuna baktım esp yokmuş dediğiniz gibi.opsiyon değil en üst donanımda yer alıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

10 yıldır şu forumdayim. Böyle objektif inceleme görmedim.

ciddiyseniz teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Gayet ciddiyim. Özellikle uzun süre memnun kalarak kullanınca kusurları saklamak çok yaygın görülür. Kendim mesela bu kadar objektif olabilir miyim bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Gayet ciddiyim. Özellikle uzun süre memnun kalarak kullanınca kusurları saklamak çok yaygın görülür. Kendim mesela bu kadar objektif olabilir miyim bilmiyorum.

tekrar teşekkür ediyorum o zaman toplama bakınca insan araçtan mutlu ayrılıyorsa,onun için iyi bir araçtır.kullandığım süre boyunca beni mutlu eden bir araç oldu,olmaya devam ediyor.Forumda yazılanlara bazen akıl erdiremiyorum."ya diyorum ben yanlış araca mı biniyorum,ben de böyle birşey yok diyorum" sonra geliyor,fan olup eksikliklerini başka aracınkiyle kapatmaya çalışanlara görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar teşekkür ediyorum o zaman toplama bakınca insan araçtan mutlu ayrılıyorsa,onun için iyi bir araçtır.kullandığım süre boyunca beni mutlu eden bir araç oldu,olmaya devam ediyor.Forumda yazılanlara bazen akıl erdiremiyorum."ya diyorum ben yanlış araca mı biniyorum,ben de böyle birşey yok diyorum" sonra geliyor,fan olup eksikliklerini başka aracınkiyle kapatmaya çalışanlara görüyorum.

Aslına bakarsanız her araçta eksiklikler mevcut. Öyle olmasa ertesi yıl yenisini nasıl yapsınlar.

Ancak kimisi bunlarla yaşayabilirken kimisi sesini çıkarıyor. Ancak hakkaten kuruntu yapılan şeyler de söz konusu.

Mesela koltukların kumaş kalitesi ve konforundan çok plastik malzemenin yumuşak olması dert oluyor. Tıkırtı mıkırtı da işin bahanesi.. Benim arabadaki çocuk koltuğu ve bagajdaki bisiklet ve oyuncaklar her daim tıkırdıyor.. Kimse oralı değil..

5-6 yıl önce de makyaj aynası böyle konuşulurdu. Torpidoda lamba olması daha önemli iken..

Ben araç tercihi yaparken milleti pek dinlemem.. İhtiyacımı bütçemi belirler, özellikle güvenlik ve ekonomi konusunda beni tatmin eden marka modeli markaja alırım..

Ne eski Golfüm milletin sandıı gibi mükemmel bir araçtı
    Ne Corsa sanıldığı gibi çok yakıyordu
    Ne mitsubishi milletin dediği gibi sorunsuzdu
    Ne de şimdiki aracım milletin dediği gibi 2. el de değer kaybediyor..

Bunların hepsinin tam tersini yaşıyorum.. Sizin de ihtiyacınıza tam uyan araç buymuş ki bunca yıl değiştirme ihtiyacı hissetmemişsiniz..

Zaten sıfır corolla alsanız vereceğiniz 2 corolla fiyatına rağmen beklentilerinizin çoğu yine karşılanmayabilir.. Civic de böyle.. Golf de..

• inceleme güzel olmuş corolla bakıyo olsam çok işime yarardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

inceleme güzel olmuş corolla bakıyo olsam çok işime yarardı

teşekkür ederim.İnternette böyle birşey bulamadım.Hem yardımcı olsun,hem de merak edenler içi yazayım dedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslına bakarsanız her araçta eksiklikler mevcut. Öyle olmasa ertesi yıl yenisini nasıl yapsınlar.

Ancak kimisi bunlarla yaşayabilirken kimisi sesini çıkarıyor. Ancak hakkaten kuruntu yapılan şeyler de söz konusu.

Mesela koltukların kumaş kalitesi ve konforundan çok plastik malzemenin yumuşak olması dert oluyor. Tıkırtı mıkırtı da işin bahanesi.. Benim arabadaki çocuk koltuğu ve bagajdaki bisiklet ve oyuncaklar her daim tıkırdıyor.. Kimse oralı değil..

5-6 yıl önce de makyaj aynası böyle konuşulurdu. Torpidoda lamba olması daha önemli iken..

Ben araç tercihi yaparken milleti pek dinlemem.. İhtiyacımı bütçemi belirler, özellikle güvenlik ve ekonomi konusunda beni tatmin eden marka modeli markaja alırım..

Ne eski Golfüm milletin sandıı gibi mükemmel bir araçtı
    Ne Corsa sanıldığı gibi çok yakıyordu
    Ne mitsubishi milletin dediği gibi sorunsuzdu
    Ne de şimdiki aracım milletin dediği gibi 2. el de değer kaybediyor..

Bunların hepsinin tam tersini yaşıyorum.. Sizin de ihtiyacınıza tam uyan araç buymuş ki bunca yıl değiştirme ihtiyacı hissetmemişsiniz..

Zaten sıfır corolla alsanız vereceğiniz 2 corolla fiyatına rağmen beklentilerinizin çoğu yine karşılanmayabilir.. Civic de böyle.. Golf de..

" İhtiyacımı bütçemi belirler, özellikle güvenlik ve ekonomi konusunda beni tatmin eden marka modeli markaja alırım.." bütün özet bence bu .yazılanları fan dediğimiz arkadaşlar abartıyor işte.gerçekleri öğrenmek birçok kullanıcı için belirleyici bence

• O kadar dedik zamaninda, japona binilmez, cöp diye.

Hele corolla ümraniye çöplügü, krali yani. Tam dede arabasi.

• Bence en güzel corolla lar bu kasalar. Yenileri çok kötü gözüküyor bana göre.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.