Şimdi Ara

2007 Toyota Corolla-8 Senelik izlenimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

O kadar dedik zamaninda, japona binilmez, cöp diye.

Hele corolla ümraniye çöplügü, krali yani. Tam dede arabasi.

yorum için teşekkürler.Her dede arabasının potansiyeli,bir iyi yanı vardır.Kendi aracınız ne bilmiyorum ama süper spor bir otomobil olmadığı kesindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

Bence en güzel corolla lar bu kasalar. Yenileri çok kötü gözüküyor bana göre.

kişiye göre değişir tabi ki ama bende öyle düşünüyorum en oturaklı tasarıma sahip bence
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum yorumunuz için
  • süper bir inceleme.Aynı aracın 2008 dizel otomatik olanı var 110 binde.İnceleme yazsam aynı şeyleri yazardım.
  • keyifle okudum elinize sağlık. uzun yıllar sorunsuzca kullanırsınız inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracın incelemesini yazmak vardı aklımda fotoğrafları hazırlamıştım keşke önce davransaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker Fearless -- 4 Eylül 2015; 1:43:20 >
  • Selamlar,
    Öncelikle elinize sağlık, akıcı bir yazı olmuş. Bende de 2007 Auris 1,6 mm (ilk üretim partisi) var çift yumurta ikizi sayılır
    Ben bakım aralığına takıldım. Yılda 2 bakım çok değil mi? Benim aracım 110binde. Yılda bir denk geliyor bakımı.

• Ayni aracin 2009 D4-D modelini uzun sure kullanmistim. Arkadasin soylediklerine ek olarak, kapi iclerinde, konsolda kullanilan malzeme asiri kotu. Kapiyi kapatinca cikan ses sanki plastik parcayi atmissiniz gibi. Sanzuman digerlerine oranla asiri kotu. Sadece otomatik iste yani elle atmiyorsunuz.

Yakiti guzeldi. Arkadasin yasadigi problemi bende yasadim ve garantiden degisti. Direksiyonu cok hafif fakat cok hissiz, yuksek hizlards gayet iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

süper bir inceleme.Aynı aracın 2008 dizel otomatik olanı var 110 binde.İnceleme yazsam aynı şeyleri yazardım.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: birrr

keyifle okudum elinize sağlık. uzun yıllar sorunsuzca kullanırsınız inş.

Teşekkür ederim.İnşallah bu araç fiyatlarının yüksekliğinden alma şansım yok,uzun süre kullanacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: callandor

Selamlar,
    Öncelikle elinize sağlık, akıcı bir yazı olmuş. Bende de 2007 Auris 1,6 mm (ilk üretim partisi) var çift yumurta ikizi sayılır
    Ben bakım aralığına takıldım. Yılda 2 bakım çok değil mi? Benim aracım 110binde. Yılda bir denk geliyor bakımı.

Aileden gelen birşey bu,bende de oluştu.Bir kışa girerken,bir yaza girerken bakıma girer araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Ayni aracin 2009 D4-D modelini uzun sure kullanmistim. Arkadasin soylediklerine ek olarak, kapi iclerinde, konsolda kullanilan malzeme asiri kotu. Kapiyi kapatinca cikan ses sanki plastik parcayi atmissiniz gibi. Sanzuman digerlerine oranla asiri kotu. Sadece otomatik iste yani elle atmiyorsunuz.

Yakiti guzeldi. Arkadasin yasadigi problemi bende yasadim ve garantiden degisti. Direksiyonu cok hafif fakat cok hissiz, yuksek hizlards gayet iyi.

plastik kalitesi ben çok kötü nitelendiremem.Orta düzey bu araç için kafi geliyor.Silikon sprey ile sesleri büyük ölçüde önleyebiliyorum(çatırdımalar).Kapı kapatırken ön tarafta bu his biraz var dediğiniz gibi.Arka kapılar tabiri caizse daha tok.O hisle kapanıyor.Fitilleri değiştirmek ses büyük etken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stalker Fearless

Aynı aracın incelemesini yazmak vardı aklımda fotoğrafları hazırlamıştım keşke önce davransaydım

Sağlık olsun

• Kuzenimde aynı araçtan var, her seferinde bakarım araca çok hoşuma gidiyor bu kasası.

(Üzerinde hafif oynama yapılınca çok güzel oluyor yahu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Kuzenimde aynı araçtan var, her seferinde bakarım araca çok hoşuma gidiyor bu kasası.

(Üzerinde hafif oynama yapılınca çok güzel oluyor yahu)

Gerçekten öyle.Yurtdışında "s" olan sport donanım var.Ufak dokunuşla çok iyi işler çıkıyor.Aile aracı olduğu için çok oynama yapamıyorum

• Tasarımı göreceli olabilir ama genel kanı corollanın tasarımı hep güzel olmuştur.Türk milleti olarak çok severiz.Sıfır Astra ve Corolla arasında kalsam gider Corolla alırım açık ve net.
  • Aynı aracın Class donanımlısını kullanıyorum... Farklar cruise control yok, yan aynalarda ısıtma yok, arka camlar otomatik değil manuel... Diğer tarafları aynen anlattığınız gibidir... Birde M/M vites 5 ileridir. Sonraki yıl çıkan corollalara tam otomatik 4 ileri gelmişti, 2009 'a kadar yanlış hatırlamıyorsam... Bu da yakıt tüketiminde biraz daha tasarruflu olmasını sağlıyor ama en fazla 1-2 litre oynar ama tam otomatik daha konforludur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahçe_çay_ailesi

hocam isterse dünyanın en dayanıklı ve sorunsuz arabası olsun ancak
    o tasarımda bir araca nasıl binmeye mideniz arıyor

buram buram doğunun abuk tasarımı kokuyor araba
    resmen bir ucube o nasıl berbat bir tasarımdır

aynı şey çoğu japon otomobil i için geçerli adamlar inatla abuk sabuk doğu tasarımları yapıyorlar
    inat ediyorlar batılılaşamamak için

ben batılı adamıyım kafamdaki tasarım algısı da batı nasıl beğeneyim bu ucubeleri

nissan jukelar
    dayhatsular
    corollalar

1. Batılı adamı ne demek?
    2. Türkçe de noktalama işaretleri var biraz araştırın, kullanın yazınız daha okunaklı olur.
    3. Tasarım ve beğeni kişiden kişiye değişir, kalite de öyle. Sizin beğendiğiniz bişeyi herkes beğenecek diye bişey yok. Mesela ben ülkemizdeki satış politikası ve servisi yüzünden vw beğenmiyorum ama gidipte tasarımına abuk demem ya da alan insanları aşağılamam.

İnternet ortamı bile olsa sosyal bi yerde olduğunuzu düşünüp ona göre yazarsanız insanlar her mesajınızı eksikemez. Yaşınızıda belli etmemiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Tasarımı göreceli olabilir ama genel kanı corollanın tasarımı hep güzel olmuştur.Türk milleti olarak çok severiz.Sıfır Astra ve Corolla arasında kalsam gider Corolla alırım açık ve net.

Bende beğeniyorum ancak yeni corolladan ve diğer araçları beni hayal kırıklığına uğrattı.Bir sonraki aracımız Toyota olur mu bilemiyorum.Bazı markalar segmentlerini zorluyor artık,Toyota'da bu yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.