Bizim için ilk haftaya gelmesi çok iyi oldu bakalım antalya spor ne kadar yapacak bilet fiyatlarını
2 sene once acık 50 idi bu sene 75 olur herhal =) adopen e talim =)
adopen 4ever
33. Hafta sampiyonlugumuzu Inönü'de Galatasaray'a karsi kazanip almaya ne dersiniz
100. Yildan sonraki sampiyonluk da artik insallah böyle gelir... Tarih tekerrür eder.
ufff süper olur walla
Sergen attı şampiyonluk geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Sergen attı şampiyonluk geldi.
Holosko attı şampiyonluk geldi şampiyon Beşiktaş
ama nerdee
Bu yıl şampiyonluğa inanan bir beşiktaşlıya rastlama olasılığı çölde kutup ayısına rastlama olasılığına eşittir....
Artık iş öyle bir boyuta geldi ki kendi Beşiktaşlılığımı sorgular oldum...Çünkü dedim ben gerçek bir beşiktaşlı olsaydım takımdan soğumazdım ama bu yönetim varken valla soğudum. Ama nedeni başarısızlık değil basiretsizlik ve şerefimizi iki paralık etmeleri....Bi de demezler mi hedef uefa kupası diye
fikstürde ilk dikkatimi çekenler.
Beşiktaş, ilk yarı derbiler ve trabzon dışarda, 2.yarı içerde. ama bu son 2 sezonda avantaj olmadı. ayrıca lige son 6 haftanın 4 ü dışarda, 2 si içerde FB ve GS maçları. yani son 6 haftaya puan farkıyla önde girmeze geçen seneki gibi şampiyonluğu kaçırabilir.
Fenerbahçe, BJK nin tersi derbiler ve trabzon ilk yarı içerde. ligin son maçı Avni aker de. zor bi fikstür.
Galatasaray ve trabzon dengeli bi fikstür çekmiş
içimi hiç bir heyecan kaplamadığını farkedince dedimki kendi kendime bu beşiktaş yine bize kabus yaşatacak.